Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Evet canim sezeryan olarak insallah. Burada 39. Haftaya gun veriyorlar. Daha oncesine gun vermiyorlar. AMA bakalim 39a kadar ben dayanir miyim bilmiyorum.
38 artı 3 oluyor genelde yani.39. Haftada alıyorlar bebeği az kaldı seninde bence son haftalarda ciddi kilo artişi olmuyor en fazla 4 kilo alırsın artık ki hep diyorum baslangic kilon cok düşük ya maşallah

38 artı 3 oluyor genelde yani.39. Haftada alıyorlar bebeği az kaldı seninde bence son haftalarda ciddi kilo artişi olmuyor en fazla 4 kilo alırsın artık ki hep diyorum baslangic kilon cok düşük ya maşallah
13 14 arasi bitiririm heralde gebeligi. Oyle olcak gibi gozukuyor. Daha fazla almayimda :) masallah sen bitirdin neredeyse canim yaa. 37. Haftaya girmissin :)

13 14 arasi bitiririm heralde gebeligi. Oyle olcak gibi gozukuyor. Daha fazla almayimda :) masallah sen bitirdin neredeyse canim yaa. 37. Haftaya girmissin :)
Az kaldi bana stres daha da artti cenazemiz oldu babaannem yanimda vefat etti aniden ben şoka girdim üzerine ailevi sorunlarmz oldu hepsi ustuste geldi daha evimin temizligini bitiremedim kadın gelicek ama bende ayakda olucam son eksiklerim var ote yandan o kadar stresliydimki sancı ve kramplar oldu 1 haftadir o kadar sorunla burda nasil yazisiyosun diye dusunulebilinir ama burada kafamı dagitiyorum o yuzden yazmadim ama hamileligimin son haftalari pek de güzel gecmiyor kalan 15 gunde stres yapmamaya çalışıyorum artık hazirliklarda oldugu kadar Allah saglik sihhat ve evde huzur versin hepimize

Allah rahmet eylesin canim stres erken doğuma yol açıyor. Sen mümkün oldugu kadar kendini sakin tut

Freshh 8 kilo aldim canim ilk sayfada tablo var oraya bakabilirsin diger arkadaslarada

Yaa çok iyi 8 kilo cidden, inşallah ben de max 8le bitirebilirim bu topik bize de kontrollü ilerleme konusunda yardımcı olabilir. beni de listeye ekleyebilir misin? cool_lime

Canım 7.aya kadar hiç vitamin kullanmadın mı? Bi sorun yaşamadın mı vitamin eksikliği gibi

Hayır cok şükür iyiyim aylık kan degerlerime ve vitaminlerime saglik ocağı baktı hep bi sorunum olmadi şükür iyiyim

Allah rahmet eylesin canm çok zor bi durum dikkat et kendine

A
Aynn katılıyorum canm hatta diyetisyen e ayda bi gidiyorsun ara ara kaçamak yaparsın dediğin gibi burası 7/24 açık olunca cesaret edemiyorsun çok kacamaga

liste paylaşayım: sabah: maydonozlu lorlu biberli sandviç
ara: 1 kuru kayısı bol sütlü kahve
öğlen: 2 köfte kadar hindi but, kabak yemeği,kapuska,yoğurt ,1dilim ekmek
ara:1/2 elma
akşam: 1.5 lahmacun, bol yeşillik,ayran yemeği planlıyorum :)
akşamdan sonrada leblebi yada azcık kabak çekirdeği yerim

Menün çok iyi canim afiyet olsun

Allah rahmet eylesin canim. Zor bir surec gecirmissin

V volveron canim benimde tahlillerim cok sukur normaldi hep degerlerde azalma yoktu o yuzden bende vitamin kullanmadim doktorumda sorun etmedi :)

Kahvalti:
Yarim bardak sıkma portakal yarim tost "hastanedeydim"
Ogle:
Kahvaltiyi az yapinca erken yedim
Bikac dilim karışık pizza çay ile
Akşam:
İstavrit tava, salata, mısır ekmegi
Daha sonra fistikli cikolata
6 dan sonra bisey yemem sanirim belki elma yerim bol su icerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…