Aa basin sagolsun canim yaaAz kaldi bana stres daha da artti cenazemiz oldu babaannem yanimda vefat etti aniden ben şoka girdim üzerine ailevi sorunlarmz oldu hepsi ustuste geldi daha evimin temizligini bitiremedim kadın gelicek ama bende ayakda olucam son eksiklerim var ote yandan o kadar stresliydimki sancı ve kramplar oldu 1 haftadir o kadar sorunla burda nasil yazisiyosun diye dusunulebilinir ama burada kafamı dagitiyorum o yuzden yazmadim ama hamileligimin son haftalari pek de güzel gecmiyor kalan 15 gunde stres yapmamaya çalışıyorum artık hazirliklarda oldugu kadar Allah saglik sihhat ve evde huzur versin hepimize
Ben de tam yazacaktım. 64 te sabitim. 7+1
Tamam canimBen de tam yazacaktım. 64 te sabitim. 7+1
Ben yine gram almadm vermedim de canım şükür 3 ay hiç kilo alma demsti diyetsyn bu kadar az yememe rağmen kilo vermedm ama sukuralmadm canimm. Çok sagol yazdgnicin
Ne guzel ama ben 7. Ayda basladim canım ya dogum sonrasi da düşünüyorum hep kilo yapar sanıyordum ama degilmis bakalim artik
Allah razi olsun canim zor şeyler gelince ustuste gelirmis insallah zorlukla kolaylik da gelicek sagsalim bebeklerimizi kucagimjza alalim insallahAa basin sagolsun canim yaaZor zamanlar geciriyormussun. insallah en kisa zamanda atlatirsin. Cok stres yapmamaya calis. Bebegini dusun. Bak burasi iyi geliyor bana diyorsun. Bol Bol yaz canim :)
Ağzından bal damlıyor.keşkeee olsa ya çok mutlu olurum.7 kilo ve bennn.seleni örnek alıcam ama o açlıktan ölmek üzereydi bana göre :)Ayyy sen bizi de gectin kız annendesin ve 500 gr almişsin büyük başari bence sen bu beslenmeyle 7 kilo ile falan bitirirsin demedi deme bak
Haftada 1 kilo nasıl gidecek bacım?sırrını bize de söyle,acilen.Sukur canm valla.haftada 1 kilo gitse çokta gözüm yok yavaş yavaş veririm inşallah yaza çok nasıl olsa sizde çok iyisiniz maşallah topikte 12 yi gören olmayacak herhalde maşallah bize
Son zamanlarda kilo alımın durdu,gözümden kaçmıyor..,Evet allahtan baya bi yavasladi kilo alimi. Insallah bir kac hafta daha Boyle devam eder.
Beni de götürrreIngilteredeyim ben :) uzaklarda :))
Diyetisyene her ay mi gidiyosun canim her hafta miBen yine gram almadm vermedim de canım şükür 3 ay hiç kilo alma demsti diyetsyn bu kadar az yememe rağmen kilo vermedm ama sukuralmadm canimm. Çok sagol yazdgnicin
Aynen bende oyleyim 61.9 um bu hafta hep boyleydim ama dun artidaydm beni de gunceller misinKizlar tam tahmin ettigim gibi dun odem varmis vucudumda 73.8 cikmistim bugun 73.1 im musadenizle guncelliyorum
Tabiki canım :)Aynen bende oyleyim 61.9 um bu hafta hep boyleydim ama dun artidaydm beni de gunceller misin
SüperrrKizlar tam tahmin ettigim gibi dun odem varmis vucudumda 73.8 cikmistim bugun 73.1 im musadenizle guncelliyorum
Listem 2 haftalık ama her hafta tartlmya gideblyrm.Diyetisyene her ay mi gidiyosun canim her hafta mi
Ay bencede super.. moralim yukseldiSüperrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?