Amin canimm sütüm olsun diye ugrasiyorummÇok az yiyorsun bence.iyi dayanıyorsun emzirirken maş canım.inş sütün boldur.
Canım onaylandı mi?Girebildin mi siteyeBaşvuru formunu doldurdum canım onaylarlarsa giricem
bana vermediKızlar doktorunuz size magnezyum vermiş miydi? Kabızlık için de iyi geliyor ya o sırf kramp için verilse de gebelikte. Kullanıp iyi gelen oldu mu merak ettim
Bende kullanmadim canim, yani doktorum kullanmam gerektigini soylemediKızlar doktorunuz size magnezyum vermiş miydi? Kabızlık için de iyi geliyor ya o sırf kramp için verilse de gebelikte. Kullanıp iyi gelen oldu mu merak ettim
İlk oğlumda vermişti başka dr.ama bu dr kan ilacını bile zor verdi.dr umu değiştireceğim,sevemedim.kramplar başlayınca çok zor oluyor.hem kabızlığa da iyi geliyorsa çok iyi.bir taşla iki kuş olurdu.Kızlar doktorunuz size magnezyum vermiş miydi? Kabızlık için de iyi geliyor ya o sırf kramp için verilse de gebelikte. Kullanıp iyi gelen oldu mu merak ettim
Bana faydası olduğunu düşünüyorumKızlar doktorunuz size magnezyum vermiş miydi? Kabızlık için de iyi geliyor ya o sırf kramp için verilse de gebelikte. Kullanıp iyi gelen oldu mu merak ettim
Canım bende bi umit kabızlik icin kullandim hep ama bende hiç ise yaramamisti hatta cok çektim kabizlikdan bencr az yemeyle alakalı dogum sonrasi kabızlik sikayetim kalmadi şükürKızlar doktorunuz size magnezyum vermiş miydi? Kabızlık için de iyi geliyor ya o sırf kramp için verilse de gebelikte. Kullanıp iyi gelen oldu mu merak ettim
Haftasonu olur oyle 2 gunde indirirsin o 1 kiloyuGünaydın kızlar cumadan pazartesiye +1 kg(
Bol karbonhidrat ve şekerli bı haftasonuydu inmeme ihtimali yüksek sanki dikkat etmeye calisicam eve geldim aklım babamda kaldı baya stres yaptım o da 2 gündür hafiften tansiyonumu etkiliyorHaftasonu olur oyle 2 gunde indirirsin o 1 kiloyu
Dünyanın şeyini yedim yedikce lavaboya çıktım hatta ishal gibiydim dün belki kabizligin çözümü bol karbonhidrat ve şeker :)) bu arada ben hergun çıkıyorum onuda magnezyum a bağlıyorum o bile zorla oluyorCanım bende bi umit kabızlik icin kullandim hep ama bende hiç ise yaramamisti hatta cok çektim kabizlikdan bencr az yemeyle alakalı dogum sonrasi kabızlik sikayetim kalmadi şükür
Ya inanmıyorum kalbimi okudun.ben de tartıldım Cuma’dan bugüne 700 gr almışım.çok canım sıkıldı.napıcaz biz bu hızla.her hafta 1 kilo alıyoruz ve engel olamıyorum.aç kalmamız gerekiyor sanırım.akşamları ev ahalisi toplanınca benim sorunum.dayanamıyorum.Allahım lütfen bize güç ver,sabredelim...haftasonlarında zaten tümden coşuyorum.Günaydın kızlar cumadan pazartesiye +1 kg(
Evet 1 bardak su içtim hadi limonlu ılık su içelim 1 bardakta bugün dikkat edelim bakalım edebilecek miyiz evde de annemden getirdiğim börek kurabiye var ara öğüne onlar girer mutlaka :/ çok iradesizimYa inanmıyorum kalbimi okudun.ben de tartıldım Cuma’dan bugüne 700 gr almışım.çok canım sıkıldı.napıcaz biz bu hızla.her hafta 1 kilo alıyoruz ve engel olamıyorum.aç kalmamız gerekiyor sanırım.akşamları ev ahalisi toplanınca benim sorunum.dayanamıyorum.Allahım lütfen bize güç ver,sabredelim...haftasonlarında zaten tümden coşuyorum.
Pazartesi bak bugün .hadi su ile başlayalım.bu hafta az alalım.hatta hiç almasak...
Sorma benim eşimde tatlıya ve hamur işine çok düşkün.evde mutlaka tatlı olacak yoksa gider hazır alır zaten.evde kek ve kuru pasta var işte.kek de çok güzeldi dündenEvet 1 bardak su içtim hadi limonlu ılık su içelim 1 bardakta bugün dikkat edelim bakalım edebilecek miyiz evde de annemden getirdiğim börek kurabiye var ara öğüne onlar girer mutlaka :/ çok iradesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?