Çemen otu olanların kokusu cok hoş değil açıkçası canimkızlar 4lü paket şu çok ünlü emziren anne çayından aldırdım eşime, ne bileyim içeriğinde rezene vb yok gibi olduğu gibi şeker. 100 gr da 90 gr şeker var,1 fincanı 5 küp şeker içeriyor. Yine ünlü bir gıda inceleme sayfasında gördüm bunları da. kontrol ettim cidden öyle. İade edeceğim, aktarda çemen otu,rezene vb. olan bir emzirme çayı buldum, şeker ilavesi yok. Oda aynı etkiyi yapar değil mi süt açısından ? hem normal şeker hem bir sürü saçma sapan madde var diğerinde ben içmek istemedim,sizlere de söylemek istedim.
Çok iyi menun canım hoşgeldin inşallah bulantı yasamazsinBu topigi hamile olmadan önce çok şık takip eder,az kilo alan arkadaşları kendime örnek alırdım:)
Cuma günü inşallah 8 hafta olucam bende.
170 boya 55 kilo.10 kilo alsam,ooh temiz mis olur:)
Menu yazma iznim var mı bilmeden ekleyeyim,
Sabah kahvaltı :Bir dilim ekmeğe bal-kaymak
Ogle arası:İki ıspanaklı börek
Saat 16:00 : 5-6 adet dilim sucuk-bir dilim ekmek
Aksam: Yarim kepçe tarhana,2 adet biber dolması yoğurt
Çay saati niyetine kuru kayısı filan artık.
Çok sanırım
Listeye ekliyim mi canimBu topigi hamile olmadan önce çok şık takip eder,az kilo alan arkadaşları kendime örnek alırdım:)
Cuma günü inşallah 8 hafta olucam bende.
170 boya 55 kilo.10 kilo alsam,ooh temiz mis olur:)
Menu yazma iznim var mı bilmeden ekleyeyim,
Sabah kahvaltı :Bir dilim ekmeğe bal-kaymak
Ogle arası:İki ıspanaklı börek
Saat 16:00 : 5-6 adet dilim sucuk-bir dilim ekmek
Aksam: Yarim kepçe tarhana,2 adet biber dolması yoğurt
Çay saati niyetine kuru kayısı filan artık.
Çok sanırım
HoşbulduumÇok iyi menun canım hoşgeldin inşallah bulantı yasamazsin
Çok mutlu olurumListeye ekliyim mi canim
Çok normal canım bazen kendimizi yetersiz hissederiz bazende en iyisi kendimiz gibi hormonlar başka şeyler düşünmeye çalış dinlen her fırsattaYa kızlar ben şu son iki gündür çok kötüyüm ya. Sanırım lohusa depresyonuna giriyorum . Bebeğime bakıp ağlıyorum. Ben iyi bir anne olabilecek miyim diyorum ... Kendimi çok yetersiz hissediyorum ... sizde de böyle bir durum oldu mu ilk çocukta? Olduysa ne zaman geçti bu durum
Canım ilk gebeliğim ama iyi bir anne olabilecek miyim korkusu bile senin iyi bir anne olduğunu gösterir. Mükemmel anne diye bir şey yok bence, her çocuğun annesi onun mükemmelidir. Mutlu anneler, mutlu çocuklar.. Ancak lohusa depresyonu hakkında henüz bilgim yok, olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.. Sadece bu geçici bir süreç sakın unutma..Ya kızlar ben şu son iki gündür çok kötüyüm ya. Sanırım lohusa depresyonuna giriyorum . Bebeğime bakıp ağlıyorum. Ben iyi bir anne olabilecek miyim diyorum ... Kendimi çok yetersiz hissediyorum ... sizde de böyle bir durum oldu mu ilk çocukta? Olduysa ne zaman geçti bu durum
Cnmmm güzel annemm çok normal bu. İlk değil beşinci de olsa hissedilebilir bir duygu. İlkine yetmeye çalışırken ikinciye yetebilcem mi şimdi de diye düşünmeye başladım ben de. Seninki çok normal çünkü daha yeni annesn. Bikaç ay zaman tanı kendine. Bebiş sana sen ona alışınca her şey yoluna girecek. Benim bu hallerm bir sene sürmüştüYa kızlar ben şu son iki gündür çok kötüyüm ya. Sanırım lohusa depresyonuna giriyorum . Bebeğime bakıp ağlıyorum. Ben iyi bir anne olabilecek miyim diyorum ... Kendimi çok yetersiz hissediyorum ... sizde de böyle bir durum oldu mu ilk çocukta? Olduysa ne zaman geçti bu durum
Canım doktordan çıkınca yaz mutlaka geçmiş olsunkızlar günaydın, aşırı ishal durumum devam ediyor, 4 saattir 5 kez lavaboya girdim, doktoruma perşembe gideceğim normalde rapor için ama, ona sorayım dedim hemen çağırdı oda. Dua edin de önemsiz birşey olsun, eşim başladı dışarıda salata çok yiyorsun işte gördün mü falan demeye, endişelendim bende
20 dk spor yaptım 60.1 e düştü tartı çok şükür bugünde dikkat etmeye calisicam gözüm korktuGünaydın kızlar
Dün 60.9 dün bugün 60.4 e indi buna bile sevinir oldum koruyabilsem bari
Canım doktordan çıkınca yaz mutlaka geçmiş olsun
[/QUOT
yazarım canım, çok saol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?