- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Yok kız ne doğumu sakin ol.valla 2kapak duphalacın yapamadığını acılı çiğköfte yaptı bende de.kesin acıdandır.dont panic!Kızlar 32. haftadayım perşembe 33 e gircem, dünden beri aşırı ishal oldum, öğlen acılı bol limonlu çiğköfte yedim ondan olabilir, ama nette bakınırken doğum habercisi diye okudum gebelikte ishali. kafama takıldı, bilgisi olan var mı ya ?? yani ne pipirikli olunuyormuş hamileyken, herşey birşey habercisi :/
Hayırdır noldu ki ?Bol karbonhidrat ve şekerli bı haftasonuydu inmeme ihtimali yüksek sanki dikkat etmeye calisicam eve geldim aklım babamda kaldı baya stres yaptım o da 2 gündür hafiften tansiyonumu etkiliyor
Geçen hafta hastalanmış şeker tansiyon beyine pıhtı artırmış şimdi evde çalıyor hatta ama şeker hala 500Hayırdır noldu ki ?
Bana verdi canım ama kabızlığa pek etki etmedi kefir iyi geldi banaKızlar doktorunuz size magnezyum vermiş miydi? Kabızlık için de iyi geliyor ya o sırf kramp için verilse de gebelikte. Kullanıp iyi gelen oldu mu merak ettim
Çok geçmiş olsun cnmGeçen hafta hastalanmış şeker tansiyon beyine pıhtı artırmış şimdi evde çalıyor hatta ama şeker hala 500
ahaahah :)))))))))))))))) vallla yaa , ikiside ayrı dert şimdide patates muz yiyorum :)))))))) geçen hafta kabızlık olmasın diye patatesi muzu ağzıma sokmazken :))))))))))Yok kız ne doğumu sakin ol.valla 2kapak duphalacın yapamadığını acılı çiğköfte yaptı bende de.kesin acıdandır.dont panic!
Saol canımÇok geçmiş olsun cnm
Çok geçmiş olsun canım acil sifalar diliyorum Allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesinGeçen hafta hastalanmış şeker tansiyon beyine pıhtı artırmış şimdi evde çalıyor hatta ama şeker hala 500
Amin Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım acil sifalar diliyorum Allah buyuklerimizi basimizdan eksik etmesin
Ben pek anlamıyorum tecrübeli değilim ama dediğin gibiyse anında iade ederdim, aktardan karışım yaptırmak daha mantıklı içinde ne oldugunu sen bilmiş olursun canımkızlar 4lü paket şu çok ünlü emziren anne çayından aldırdım eşime, ne bileyim içeriğinde rezene vb yok gibi olduğu gibi şeker. 100 gr da 90 gr şeker var,1 fincanı 5 küp şeker içeriyor. Yine ünlü bir gıda inceleme sayfasında gördüm bunları da. kontrol ettim cidden öyle. İade edeceğim, aktarda çemen otu,rezene vb. olan bir emzirme çayı buldum, şeker ilavesi yok. Oda aynı etkiyi yapar değil mi süt açısından ? hem normal şeker hem bir sürü saçma sapan madde var diğerinde ben içmek istemedim,sizlere de söylemek istedim.
Canim benim bencede iade et o kadar sekeri baska biseyde tuketsen yine sutun olur zatenkızlar 4lü paket şu çok ünlü emziren anne çayından aldırdım eşime, ne bileyim içeriğinde rezene vb yok gibi olduğu gibi şeker. 100 gr da 90 gr şeker var,1 fincanı 5 küp şeker içeriyor. Yine ünlü bir gıda inceleme sayfasında gördüm bunları da. kontrol ettim cidden öyle. İade edeceğim, aktarda çemen otu,rezene vb. olan bir emzirme çayı buldum, şeker ilavesi yok. Oda aynı etkiyi yapar değil mi süt açısından ? hem normal şeker hem bir sürü saçma sapan madde var diğerinde ben içmek istemedim,sizlere de söylemek istedim.
O humanadır still tea dir işe yaramıyor ztn ve şekerli evet. Sen kendin demle aktardankızlar 4lü paket şu çok ünlü emziren anne çayından aldırdım eşime, ne bileyim içeriğinde rezene vb yok gibi olduğu gibi şeker. 100 gr da 90 gr şeker var,1 fincanı 5 küp şeker içeriyor. Yine ünlü bir gıda inceleme sayfasında gördüm bunları da. kontrol ettim cidden öyle. İade edeceğim, aktarda çemen otu,rezene vb. olan bir emzirme çayı buldum, şeker ilavesi yok. Oda aynı etkiyi yapar değil mi süt açısından ? hem normal şeker hem bir sürü saçma sapan madde var diğerinde ben içmek istemedim,sizlere de söylemek istedim.
Canim süpersin cok teşekkürler, hepsini deneyecegim bakalım bebis gelinceee :)Canim benim bencede iade et o kadar sekeri baska biseyde tuketsen yine sutun olur zaten
Bende aktardan alinmis ayri ayri rezene anason kimyon tohumu papatya melisa vs. Bicok bitkim var internetten bak emziren anneler icin hangileri uyuyorsa al. Ben surekli o anki moduma gore karistirip demliyorum ozellikle rezene cok iyi geldi bana ve anason kimyon tohumunuda gaz icin bi tutam atiyorum. Birde 3 litre su en az icmeye calisiyorum. Yemege oturunca salataya yumuluyorum bugun dere otu ve maydanoz aldirdim kahvalti dair tüketiyorum. Herkesin bunyesi farkli tabi ama bana bunlar iyi geldi. He birde kafayi biseylere takmayip oglen 20 dk. Yarim saatte olsa uyuman lazim. Kizimda bunların hic birine dikkat etmemistim kendi cahilliğime veriyorum
Bu sefer daha bilincliyim bebegimde doyuyor elhamdülillah
Evet canimmm oyle yapayimO humanadır still tea dir işe yaramıyor ztn ve şekerli evet. Sen kendin demle aktardan
Misafirin cok geldigi gun benim ayarim kaciyor ya.Sabah:
2 dilim kizarmis çiyali ekmek
Suzme peynir-5 zeytin-çeri domates
1 fincan Rezene,anason,kimyon tohumlu cay-dere otu maydanoz 1 k.incir
Ara1 :
Bir avuc dolusu citir leblebi
Sade turk kahvesi yaninda cikolata
Ara:
Rezene-anason-kimyon cayi
1 buyuk dilim visneli kek
1 peynirli pogaca
Ogle:
1 buyuk tabak manti"yogurt ve biberli sos ile"
Salata
Çayin yanina:
1 parca sutlu tatli
Aksam:
Salata-1 kucuk pogaca
6 kasik zeytinyagli kereviz
Ara:
Rezene-anason-kimyon otu cayi
1 Kuru incir bir avuc citir leblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?