Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah; lor peynirli omlet, domates salatalık 5 zeytin, portakal suyu

Ara; 2 tam ceviz, 1 hurma, 1 Türk kahvesi

Öğle; 2 kaşık yeşil mercimek salatası, 2 kaşık havuç-kabak-yoğurt mezesi, 2 mercimek köftesi, 3-4 kaşık kısır

Ara; 1 bardak süt

Akşam; 1 tabak patatesli havuçlu bezelye yemeği, 2-3 kaşık bulgur pilavı , 1 kase cacık

Ara; 2 top dondurma
yatmaya yakın da 1 kase çağla badem

her gün tartı üzerinde değişen gramlar görüyorum sanırım 100-200 gramlar bizim için önemli ama günlük wc durumu, ödemler değiştiriyor
Cnm dediğin gibi değişim oranı yüksek oluyor gün içinde, ben nerdeyse hergün tartılıyordum çok çabuk moralim bozuluyor:) o yüzden haftalık tartılmaya karar verdim daha iyi inanki.

Herkeste aynı etkiyi vermiyormus demek ki cok zorlanıyorsan bi dr a mı danışsan acaba?

haklısın canım ya, cuma günleri tartılacağım bundan sonra, keyfim kaçıyor
Bide mesela şu da var, ben sanırım 3,5 kadar bi kilo aldım ama bana çevremdekiler “sanki hamile gibi değilsin hiç kilo almamışsın” diyorlar. Tartıdaki rakamları etkileyen sadece bizim aldıgımız kaloriler değil ki, bebeğin kesesi, suyu, rahim, gögüsler, hepsi kilo

S _sushico_ cnm geçmiş olsun , ama eşin haklı dışarıda salata yeme canım yıkamıyolar ki doğru düzgün. Biz dışarda yemek yerken masaya getirilen rokayı bile alıp götürüyor eşim kendisi yıkayıp getiriyor

Sabah kahvaltı : Bir dilim ekmeğe bal - şekersiz çay

Öğle yemeği: 7 ince dilim sucuk-2 dilim ekmek-sekersiz cay

Akşam : Çok az tarhana, iki biber dolması bir kase yoğurt olucak
Yemek sonrası da 1 adet yeşil elma

( Öğlen ara vakitte küçük paket jelibon malesef)

Su toplamda 1,5 litre

Sabah; canım çikolatalı bişiler istedi yarım çikolatalı açma yedim.

Öğle; 1 tabak bezelye yemeği, 1 kase cacık

Ara; 1 Türk kahvesi, 1 hurma, 2 tam ceviz

1,5 tl su içtim daha da içerim uyuyana kadar.

Akşam börekler çörekler neler neler olur menüde bilemiyorum şimdiden bugün yediklerimi yazayım dedim belki utanırım akşam menüsünü yazmaya

Ben de akşam kayınvalidedeyim kimbilir neler yiyeceğim, korkunçlu son olmasa bari
Kvalide evleri her zmn korkunçlu sonlu annemlerse bi insan bu kdr mı kötü yemek pişirir ay iyiki yemişim makarnayı ya akşam aç kaldım. Bi kereviz vardı ama kereviz kereviz olduğuna pişman garibim. Nimetle dalga geçmek istemezdm ama gerçekten hali perişan

SABAH:
Ceri domates-3 zeytin-peynir-
Ciyali tost ekmegine kavurmali tost
-Visneli kek 1 dilim-anason,rezene cayi
Ogle:
Cay ve 1 dilim kek
Ara:
1 kase kadar citir leblebi
Aksam:
1 kepce domates corbasi
4 kasik bulgur pilavi
1 kase salata
2 buyuk kofte
Cayin yanina zencefilli portakalli kurabiye
-bugun oglumu sunnet ettirdik disarlarda oldugum icin cok su içmedim yatana kadar icebildigim kadar icerim

Ayyy hayırlı uğurlu olsun cnm

Merhaba kızlar, doktora gittim, bebek gayet iyi,31+5 dik 1925 grammis, doktor enfeksiyondan suphelendi ishal icin ama baktim simdi sonuclar temiz. Analik calisamaz raporumu da bugünden baslatti, 2 gun sonra bida gelmene gerek yok dinlen dedi. Ilac verdi, cok şükür simdilik iyi hersey. Menum hamur dolu malum sebepten ama paylaşayım
Sabah: beyaz peynirli sandvic
Ara: muz
Öğlen: kasarli kavurmali sandvic, corba
Ara: latte, yaninda ceyrek simit
Aksam: mantarlı makarna, yoğurt.
Ara: yarim elma.
Yarın guzel bir menu olcak ins :)

Gecenlerde bana da olmuştu sagolsun kizlar moral oldular bana çok sürmedi benimki anneme gittim biraz iyi geldi istersen annene falan git sende bebegi birakabilrsen yarim saat eşinle dışarı çık emin ol geçiyor ve geçicek ahhh şu hormonlar bize neler çektiriyor

Almiyor hatta zayiflamiş bile oluyosun canım o gelenler bebege ait oluyor dogum yapinca nenvar ne yok ortaya çıktı
Dikkat et canim son haftalara geliyosun yavas yavaş cok.gecmis olsun

Oyy paşa olmuş yakışıklı geçmiş olsun canım siz isimlerini ne koydunuz kızlar

Kilosuda güzel maşallah bişey çıkmamasına sevindim

Sabah: 1 uzun dilim tam buğday ekmeği arasına inçe beyaz peynir, 1 çeri ,yarım salatalık,çay
Ara:çeyrek kase yulaf ezmesi
Öğle :az kavurmanın üstüne 1yumurta kırdım.1bardak kefir,2 kaşık bamya.
Ara : 3-5 kuru siyah üzüm,1hurma,soda
Akşam :fırında 1 tavuk baget ve 6-8 elma dilim patates,yarım elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…