Cnm dediğin gibi değişim oranı yüksek oluyor gün içinde, ben nerdeyse hergün tartılıyordum çok çabuk moralim bozuluyor:) o yüzden haftalık tartılmaya karar verdim daha iyi inanki.her gün tartı üzerinde değişen gramlar görüyorumsanırım 100-200 gramlar bizim için önemli ama günlük wc durumu, ödemler değiştiriyor
haklısın canım ya, cuma günleri tartılacağım bundan sonra, keyfim kaçıyorCnm dediğin gibi değişim oranı yüksek oluyor gün içinde, ben nerdeyse hergün tartılıyordum çok çabuk moralim bozuluyor:) o yüzden haftalık tartılmaya karar verdim daha iyi inanki.
Herkeste aynı etkiyi vermiyormus demek kiSabah limon sıkıp yediğim koca demet tere ve roka işe yaramadı bugün çıkamadım wc ye. Akşam kereviz sonrası yulaf yoğurt kayısı karışımı yedim bakalım. Probiyotiğim bitmişti gidip alıcam bu gidişle. Kefirin de laktozsunu her yerde bulamıyorum ki alayım ama bulcam artık mecbur
Bide mesela şu da var, ben sanırım 3,5 kadar bi kilo aldım ama bana çevremdekiler “sanki hamile gibi değilsin hiç kilo almamışsın” diyorlar. Tartıdaki rakamları etkileyen sadece bizim aldıgımız kaloriler değil ki, bebeğin kesesi, suyu, rahim, gögüsler, hepsi kilohaklısın canım ya, cuma günleri tartılacağım bundan sonra, keyfim kaçıyor
Cnm bugün de yedim belki bir günde çözmez diyerek. Bugün çıkabildim şükür. Du bakalım yılmak yok her gün yiyeyim bağırsaklar alışsın biHerkeste aynı etkiyi vermiyormus demek kicok zorlanıyorsan bi dr a mı danışsan acaba?
Ben de akşam kayınvalidedeyim kimbilir neler yiyeceğim, korkunçlu son olmasa bariÖğlen yine makarna yedim ben yaaa öff akşamı hafif geçirmem lazım umarım annemler hafif bişi hazırlamıştır
Kvalide evleri her zmn korkunçlu sonluBen de akşam kayınvalidedeyim kimbilir neler yiyeceğim, korkunçlu son olmasa bari
Ayyy hayırlı uğurlu olsun cnmSABAH:
Ceri domates-3 zeytin-peynir-
Ciyali tost ekmegine kavurmali tost
-Visneli kek 1 dilim-anason,rezene cayi
Ogle:
Cay ve 1 dilim kek
Ara:
1 kase kadar citir leblebi
Aksam:
1 kepce domates corbasi
4 kasik bulgur pilavi
1 kase salata
2 buyuk kofte
Cayin yanina zencefilli portakalli kurabiye
-bugun oglumu sunnet ettirdik disarlarda oldugum icin cok su içmedim yatana kadar icebildigim kadar icerim
Gecenlerde bana da olmuştu sagolsun kizlar moral oldular bana çok sürmedi benimki anneme gittim biraz iyi geldi istersen annene falan git sende bebegi birakabilrsen yarim saat eşinle dışarı çık emin ol geçiyor ve geçicek ahhh şu hormonlar bize neler çektiriyorYa kızlar ben şu son iki gündür çok kötüyüm ya. Sanırım lohusa depresyonuna giriyorum . Bebeğime bakıp ağlıyorum. Ben iyi bir anne olabilecek miyim diyorum ... Kendimi çok yetersiz hissediyorum ... sizde de böyle bir durum oldu mu ilk çocukta? Olduysa ne zaman geçti bu durum
Almiyor hatta zayiflamiş bile oluyosun canım o gelenler bebege ait oluyor dogum yapinca nenvar ne yok ortaya çıktıBide mesela şu da var, ben sanırım 3,5 kadar bi kilo aldım ama bana çevremdekiler “sanki hamile gibi değilsin hiç kilo almamışsın” diyorlar. Tartıdaki rakamları etkileyen sadece bizim aldıgımız kaloriler değil ki, bebeğin kesesi, suyu, rahim, gögüsler, hepsi kilo
Dikkat et canim son haftalara geliyosun yavas yavaş cok.gecmis olsunMerhaba kızlar, doktora gittim, bebek gayet iyi,31+5 dik 1925 grammis, doktor enfeksiyondan suphelendi ishal icin ama baktim simdi sonuclar temiz. Analik calisamaz raporumu da bugünden baslatti, 2 gun sonra bida gelmene gerek yok dinlen dedi. Ilac verdi, cok şükür simdilik iyi hersey. Menum hamur dolu malum sebepten ama paylaşayım
Sabah: beyaz peynirli sandvic
Ara: muz
Öğlen: kasarli kavurmali sandvic, corba
Ara: latte, yaninda ceyrek simit
Aksam: mantarlı makarna, yoğurt.
Ara: yarim elma.
Yarın guzel bir menu olcak ins :)
Oyy paşa olmuş yakışıklı geçmiş olsun canım siz isimlerini ne koydunuz kızlarSABAH:
Ceri domates-3 zeytin-peynir-
Ciyali tost ekmegine kavurmali tost
-Visneli kek 1 dilim-anason,rezene cayi
Ogle:
Cay ve 1 dilim kek
Ara:
1 kase kadar citir leblebi
Aksam:
1 kepce domates corbasi
4 kasik bulgur pilavi
1 kase salata
2 buyuk kofte
Cayin yanina zencefilli portakalli kurabiye
-bugun oglumu sunnet ettirdik disarlarda oldugum icin cok su içmedim yatana kadar icebildigim kadar icerim
Kilosuda güzel maşallah bişey çıkmamasına sevindimMerhaba kızlar, doktora gittim, bebek gayet iyi,31+5 dik 1925 grammis, doktor enfeksiyondan suphelendi ishal icin ama baktim simdi sonuclar temiz. Analik calisamaz raporumu da bugünden baslatti, 2 gun sonra bida gelmene gerek yok dinlen dedi. Ilac verdi, cok şükür simdilik iyi hersey. Menum hamur dolu malum sebepten ama paylaşayım
Sabah: beyaz peynirli sandvic
Ara: muz
Öğlen: kasarli kavurmali sandvic, corba
Ara: latte, yaninda ceyrek simit
Aksam: mantarlı makarna, yoğurt.
Ara: yarim elma.
Yarın guzel bir menu olcak ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?