Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Yanlız değilim demek ki cidden üzülüyorum bu duruma ama napalim bebegimiz de biz de saglikli olalim da artik dogum sonrasi gelenlerin derdine dusucez

Yok yok İnan yalnız değilsin.. Ama ben gene de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışcam. Çünkü şunu anladım. İpin ucunu bi bırakırsam 20 kgden aşağıya Doğuma gitmem ben. Ne kadar eksik gidebilirsem o kadar iyi.. Ben Doğumdan sonrada kolay verebileceğimi düşünmüyorum çünkü. Hamile kalmadan öncede diyet ve hergün yürüyüş ile 3 ayda 7 kg anca vermiştim. Diyet dediğimde protein ağırlıklı beslenme . Şekeri tamamen çıkarmıştım hayatımdan. Ekmekte yoktu. Ona rağmen 7 gitmişti

Bence pes etme 3 alacagina 2 alirsin 4 alacagina 3 alirsin yani ya simdi dikkat ediceksin yada dogumdan sonra ediceksin gramlarla yarisiyoruz şuan 1 kilo bile az alsan senin icin kârdir ki cok abartili bir aliminda olmamış zaten,bana kalirsa normalin altindasin bulunduğun haftaya gore

Canm sen sağlıklı beslen elinden geldiği kadar gereksiz besinlerden uzak dur yapacak başka birşey yok önemli olan bebeğinin sağlığı bazilarida ilk 6 ay fazla alıp son 3 ay çok az aliyo belki seninde öyle olur

Aynn canm katılıyorum bir kilo bir kilo sonuçta

Valla kizlar Ben de aksam cok tuzlu yedim. Cips sosla falan. Sabah kalktim ellerim falan sismis bildigin odem. Tartildim 53.9 ciktim ve enteresan bisey soylicem. Ben ne zaman bos mideyle uyusam tok kalkiyorum. Dolu mideyle yattigim zaman da ac kalkiyorum?? Cok garip. Sabah bildiginiz acliktan gozu donmus bi sekilde kalktim. Neyse bugun Bol Bol su ve az tuz tuketicem.

Yani insanin azmi kırılıyor burda destek olmaniz bile inan cok güzel insan hamileyken cok hassaslasıyor

Elimden geleni yapiyorum zaten daha aşaģısini yapamam galiba zaten biraksam nasil olur bilemiyorum bakalim insallah duzelirim desteğin icin tesekkurederim canim

Canım bırakma ama sürekli her yediğindede kiloyu düşünme bir yerde okumuştum yediklerimizden pismanlik duydukça onlar bize kilo olarak dönermiş yediysen yedin afiyet olsun önüne bak keskelerin olmasın kilolar yüzünden mutsuz bir hamilelik geçirmeyelim hayatımızda bu güzel duyguları kaç defa yaşıyoruz tadını çıkar

1.ara
2 top dondurma

2.ara
Elma-armut-mandalina-kivi den hazırlanmış meyve tabağı (hepsinden azar azar)

Aynen oyle canim oluruna biraksam iyi olucak insallah basaririm en azindan yanliz olmadigimi bilmek bile guzel

Sabah biraz pazar kahvaltısı şımarık oldu :)
2 yumurta bir dilim peynir 4 zeytin bol yeşillik 2 dilim ekmek bir tatlı kaşığı bal bir ev yapımı poğaça
Ara bir muz 3 ceviz bir maden suyu
Sabah geç yapınca öğle akşam bir oldu
6 köfte bol salata 2 dilim ekmek bir mandalina
Saat 6 gibide süt ve bir meyve yerim bugün biter insallah

#1 bardak elma sirkeli su kabuk tarcin ile
Kahvalti: Bir kaseye ufak boy cennet hurmasi 1 kasik yulaf ezmesi 7,8 tane kirilmis findik cok az toz tarcin
Arada: 1 mandalina bol taze ceviz
(Ogle aksam bir saat 16:30 ) yarim kepce balkabakli sebze corbasi 1 kasik etli patlican yemegi 1 bardak ev ayrani kocaa bir tabak kisir ve yesillik yedim
#limonlu suya devam. :)
Yemekten sonra 1 kucuk cikolatali draje, ufacik ama
Ekstra bisey olursa yazarim :)

Birde meyve pestili yedim cok az 5.30 da yeme isim bitti acikirsam sut içerim

Pazar Sabahı olunca benimki de fazla oldu
Ogleye yekin di oglen yemedim
2 zeytin 1 yumurta 2 dilim kadar ekmek 2 dilim katmer 4 5 yemek kasigi kadar lor peynir salatası
Pazar kahvesi ve 1 kucuk cikolata
Ikindi 1 kase kadar patlamiş mısir
Aksam 1 balık 1 dilim ekmek ama salatyi kaçırdım biraz galiba 1 bardak fanta
Daha da yemem gibi çok şiştim

Kahvaltı :

Biraz beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Açık 1 bardak çay

Ara1:

1 bardak süt
1 adet muz

Ara2:
2 adet ceviz
2 adet badem
2 adet fındık
1 avuç içi kuru üzüm
1 tane lokum

Akşam:

1 kase mercimek çorbası
Birkaç kaşık et sote
Salata

Gecede acıkırsam 1 ayva yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…