- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Yanlız değilim demek ki cidden üzülüyorum bu duruma ama napalim bebegimiz de biz de saglikli olalim da artik dogum sonrasi gelenlerin derdine dusucez
Bence pes etme 3 alacagina 2 alirsin 4 alacagina 3 alirsin yani ya simdi dikkat ediceksin yada dogumdan sonra ediceksin gramlarla yarisiyoruz şuan 1 kilo bile az alsan senin icin kârdir ki cok abartili bir aliminda olmamış zaten,bana kalirsa normalin altindasin bulunduğun haftaya goreValla oyleymiş ben hayret ediyorum artik bu kadar az yemeyle nolurum bilmiyorum ümidim azalmiyor degil bugunde tartida 58.5 dim hayrolsun ne diym hem ac kalıp hem.kilo gelmesi canimi sıkıyor tabiki kilo olucak ama senin gibi az kilo alan larin ornegi de az degil yanibu işin sırri ne acaba 15 gunde 1200 gr geldi ve cidden ac geziyorum dr cok onemsemiyor 2 kiloyu geçince uyariyor o kadar diyetisyene gitsem bu listenin altina zaten inmez odem degil eminim bundan artık kabullenip oturucam galiba pes edicem ben
Canm sen sağlıklı beslen elinden geldiği kadar gereksiz besinlerden uzak dur yapacak başka birşey yok önemli olan bebeğinin sağlığı bazilarida ilk 6 ay fazla alıp son 3 ay çok az aliyo belki seninde öyle olurValla oyleymiş ben hayret ediyorum artik bu kadar az yemeyle nolurum bilmiyorum ümidim azalmiyor degil bugunde tartida 58.5 dim hayrolsun ne diym hem ac kalıp hem.kilo gelmesi canimi sıkıyor tabiki kilo olucak ama senin gibi az kilo alan larin ornegi de az degil yanibu işin sırri ne acaba 15 gunde 1200 gr geldi ve cidden ac geziyorum dr cok onemsemiyor 2 kiloyu geçince uyariyor o kadar diyetisyene gitsem bu listenin altina zaten inmez odem degil eminim bundan artık kabullenip oturucam galiba pes edicem ben
Aynn canm katılıyorum bir kilo bir kilo sonuçtaBence pes etme 3 alacagina 2 alirsin 4 alacagina 3 alirsin yani ya simdi dikkat ediceksin yada dogumdan sonra ediceksin gramlarla yarisiyoruz şuan 1 kilo bile az alsan senin icin kârdir ki cok abartili bir aliminda olmamış zaten,bana kalirsa normalin altindasin bulunduğun haftaya gore
Ay kusura bakma hemen ekliyim :)cool_lime Beni koymamışsınız listeye huhuuuuuu :)) başlangıç 51 şuanki 52
Kac haftaliktin canim?cool_lime Beni koymamışsınız listeye huhuuuuuu :)) başlangıç 51 şuanki 52
Yani insanin azmi kırılıyor burda destek olmaniz bile inan cok güzel insan hamileyken cok hassaslasıyorYok yok İnan yalnız değilsin.. Ama ben gene de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışcam. Çünkü şunu anladım. İpin ucunu bi bırakırsam 20 kgden aşağıya Doğuma gitmem ben. Ne kadar eksik gidebilirsem o kadar iyi.. Ben Doğumdan sonrada kolay verebileceğimi düşünmüyorum çünkü. Hamile kalmadan öncede diyet ve hergün yürüyüş ile 3 ayda 7 kg anca vermiştim. Diyet dediğimde protein ağırlıklı beslenme . Şekeri tamamen çıkarmıştım hayatımdan. Ekmekte yoktu. Ona rağmen 7 gitmişti
Elimden geleni yapiyorum zaten daha aşaģısini yapamam galiba zaten biraksam nasil olur bilemiyorum bakalim insallah duzelirim desteğin icin tesekkurederim canimBence pes etme 3 alacagina 2 alirsin 4 alacagina 3 alirsin yani ya simdi dikkat ediceksin yada dogumdan sonra ediceksin gramlarla yarisiyoruz şuan 1 kilo bile az alsan senin icin kârdir ki cok abartili bir aliminda olmamış zaten,bana kalirsa normalin altindasin bulunduğun haftaya gore
Canım bırakma ama sürekli her yediğindede kiloyu düşünme bir yerde okumuştum yediklerimizden pismanlik duydukça onlar bize kilo olarak dönermiş yediysen yedin afiyet olsun önüne bak keskelerin olmasın kilolar yüzünden mutsuz bir hamilelik geçirmeyelim hayatımızda bu güzel duyguları kaç defa yaşıyoruz tadını çıkarYani insanin azmi kırılıyor burda destek olmaniz bile inan cok güzel insan hamileyken cok hassaslasıyor
Elimden geleni yapiyorum zaten daha aşaģısini yapamam galiba zaten biraksam nasil olur bilemiyorum bakalim insallah duzelirim desteğin icin tesekkurederim canim
Aynen oyle canim oluruna biraksam iyi olucak insallah basaririm en azindan yanliz olmadigimi bilmek bile guzelCanım bırakma ama sürekli her yediğindede kiloyu düşünme bir yerde okumuştum yediklerimizden pismanlik duydukça onlar bize kilo olarak dönermiş yediysen yedin afiyet olsun önüne bak keskelerin olmasın kilolar yüzünden mutsuz bir hamilelik geçirmeyelim hayatımızda bu güzel duyguları kaç defa yaşıyoruz tadını çıkar
Ekledimm :)22+4 haftalığım tatlım
Birde meyve pestili yedim cok az 5.30 da yeme isim bitti acikirsam sut içerim#1 bardak elma sirkeli su kabuk tarcin ile
Kahvalti: Bir kaseye ufak boy cennet hurmasi 1 kasik yulaf ezmesi 7,8 tane kirilmis findik cok az toz tarcin
Arada: 1 mandalina bol taze ceviz
(Ogle aksam bir saat 16:30 ) yarim kepce balkabakli sebze corbasi 1 kasik etli patlican yemegi 1 bardak ev ayrani kocaa bir tabak kisir ve yesillik yedim
#limonlu suya devam. :)
Yemekten sonra 1 kucuk cikolatali draje, ufacik ama
Ekstra bisey olursa yazarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?