Bence senin bünyen kilo almıyor alsa da içerde gizli bi sistemin var yakıyor hemenHafta içinde benimde öyle oluyor canım geçen hafta içinde 59.5 ye kadar gördüm 2 gun öncede 60.9 gördüm ödem oluyor demekki vücut atıyor geri şimdilik yoksa bı formulum yok inanki dün 2 muzlu süt yapıp içtim akşam çikolata yedim gün içinde cheesecake yedim bunların geri dönüşü olacaktır bana
Suda satılanlar çanağı oluyor genelde, garnitürlü pişirmek için. Asıl yaprakları çok faydalı. Biz hem yemeğini hem de dolmasını yiyoruz çok lezzetli oluyorÖyle aserme boyutunda değil merak etmesuda satılıyor öyle mi almak lazim
Valla pes diyorum. Keşke yeseydim önüme gelen pastaları börekleri. En azından tartıda gördüğüme değerdi. Doğumdan sonra hızla veririz inşallah arkadaşım.Valla ben de aynı durumdayım.kaç hafta oldu.hep 1kg.dikkat etmesem 3kilo mu alacağım yani?bu iş sıkıcı olmaya başladı
Bir İzmir yakışıklısı daha geliyor desene. MaşallahKızlar cinsiyeti öğrendik bugün oğlum oluyorsağlıkla gelsin inşallah. Bende diyorum niye toto basen büyümedi benim. Kızımda onlar önden gidiyordu. Bunda göbüş oldum sırf
Bizde tazesi çıktı baya kafalı saplıÖyle aserme boyutunda değil merak etmesuda satılıyor öyle mi almak lazim
Kız olurmu ben eskiden 65in altına inemiyodum hamileyken de haftada 2 kg falan alıyodum 34. Haftada 15 kg almıştım benim bünye çok kg alıp verdiBence senin bünyen kilo almıyor alsa da içerde gizli bi sistemin var yakıyor hemenmesela ben kg almaya çok yatkınım senin yediklerini yesem haftada 5 kg alırım
AyyBir İzmir yakışıklısı daha geliyor desene. Maşallahsağlıkla büyüsün.
Senin listelerin porsiyonları çok az bence kesin odemSabah; yarım demet roka-tere, 2 cherry domates, 1 mini salatalık , 1 dilim peynir, 5 zeytin, portakal-greyfurt suyu
Ara; 2 tam ceviz
Öğle; yarım porsiyon ciğer, salata
Ara; 1 büyük hurma
Akşam; 1 tabak menemen, 1 incecik dilim ekmek
Ara; 1 bardak açık çay, 1 dilim kakaolu kek
Ama maşallah bu hamileliğinde hiç almıyorsun, nazar değmesinKız olurmu ben eskiden 65in altına inemiyodum hamileyken de haftada 2 kg falan alıyodum 34. Haftada 15 kg almıştım benim bünye çok kg alıp verdi
Sen stresten ödem tutuyosundur canım bı yalnız kalsaydinBu ikizler beni mahvedecek kızlarcool_lime canım hafta 22, güncel kilo 66, Gelsin +1 kilo skandal goren zannedecek dünyaları yemişim sanki tuzu keseceğim ben
Yok canım yok ben tuz da tüketmem, 1.3 kg geldiBu ikizler beni mahvedecek kızlarcool_lime canım hafta 22, güncel kilo 66, Gelsin +1 kilo skandal goren zannedecek dünyaları yemişim sanki tuzu keseceğim ben
canım ara öğün olarak ceviz fındık badem tüketiyor musun? bastırır açlığınıcool_lime 71 olan bir sinsirella arkadaşlar ya ben iki saatte bir açıkıyorum ne yapacağım ya bilmiyorum bir de mide bulantılarım halen devam kendimi hep aç gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?