- 2 Şubat 2019
- 317
- 148
- 53
Sırt üstü uyduğum zaman onu hissedebiliyorum yani sertlik var o zaman hep kasılmış halde mi oluyor bebegimBenim de gecen hafta sag tarafım sabahtan aksama kadar agrıdı. Gece de dediğiniz gibi kasıldı agrıdan resmen bagıra ek uyandım bç1 dk sürmüştür. Ne dönebildim ne kıpırdayabildim ertesi gün doktora gittim birsey yoktu şükür
Bilmiyorum ki ben hiç sırt üstü yatamıyorum. Yattığımda rahatsız ediyor. Sürekli sol tarafıma yatıyorumSırt üstü uyduğum zaman onu hissedebiliyorum yani sertlik var o zaman hep kasılmış halde mi oluyor bebegim
Benim bebegim de sol tarafta toplanıyor sola yatinca kendimi kötü hissediyorumBilmiyorum ki ben hiç sırt üstü yatamıyorum. Yattığımda rahatsız ediyor. Sürekli sol tarafıma yatıyorum
Ben de hep sola yatıyorum doktor da sola yat dediBenim bebegim de sol tarafta toplanıyor sola yatinca kendimi kötü hissediyorum
Zaten sırt üstü yatınca ayaga kalkıp yürüyemiyorum bu sefer aşırı zorlanıyorumBilmiyorum ki ben hiç sırt üstü yatamıyorum. Yattığımda rahatsız ediyor. Sürekli sol tarafıma yatıyorum
22+1 ama bebek 1 hafta kadar öndeSizin ki kaç haftalik
Bebeğinizin ilk hareketini nasıl anladınız bu ilk hamileliğim bazen hafiften bi şeyler hissediyorum ama karin gürültüsü veya başaka biseydir diye gecistiriyorum22+1 ama bebek 1 hafta kadar önde
Benim 2. Gebeliğim o yüzden erken hissettim. İlkini de 20.haftada Fln. Sizin kaç haftalık? Erken ise gaz ile karıstırılabiliyor ama 20yi gectiysenşz anlarsınız. Bir de zayıf hamile kalanlar daha cabuk hissediyormus.Bebeğinizin ilk hareketini nasıl anladınız bu ilk hamileliğim bazen hafiften bi şeyler hissediyorum ama karin gürültüsü veya başaka biseydir diye gecistiriyorum
Hiisetmişsindir o zmn dokunusuna tepki verdiyse17+3 karnım baya şişti ama sırt üstü uzanınca direk ortaya çıkıp kendini belli ediyor dediginiz gibi hareketi gaz ile karıştırmış olabilirim ama az önce karnima dokunup onu sevince karşılık verdi yani hareket etti gibime geldi hamile olmadan önceki kilom 55ti ama 1 hafta önceki tartma olayım 57.9 yani sizce kilolumyum yoksa hareketlerini hissettim mi
Ben baya kilo almışım o zamanHiisetmişsindir o zmn dokunusuna tepki verdiyse
55 iyi bir kilo. Ben de 54 ile hamile kaldım şimdi 59um.
Canım sırt üstü yattığında kasılması ve karnının sivrilmesi normal. Sırt üstü yatmamaya çalış. Sağa sola dönerek yat. Hareketleirni hissedebilirsin bazıları erken hisseder. Sağlıklı bebisin olsun inşallah.Ben baya kilo almışım o zaman
Yüzüstü uyumaya alışkındım sola saga doğru pek uyuamıyorum sırt üstü çok mu zararlıCanım sırt üstü yattığında kasılması ve karnının sivrilmesi normal. Sırt üstü yatmamaya çalış. Sağa sola dönerek yat. Hareketleirni hissedebilirsin bazıları erken hisseder. Sağlıklı bebisin olsun inşallah.
Canım 5. Veya 6 aydan itibaren senin için de iyi değil sırt üstü yatmak kalbe dönen kan akışını azaltarak tansiyonunu düşürür. Kaç haftalıksin bilmiyorum ama sola uzanmaya çalış ben cabalasam da sırt üstü yatmam imkansız zaten ama yan tercih ediyorum sol veya sağ. En son kontrolde bile Usg yapılana kadar sırt üstü yatamadım doktorum önce sola yatırdı sonra sağa yatırdı baktıYüzüstü uyumaya alışkındım sola saga doğru pek uyuamıyorum sırt üstü çok mu zararlı
17+4 oldum canım benim aslında hafiften yüz üstü de uyuyabiliyoeumCanım 5. Veya 6 aydan itibaren senin için de iyi değil sırt üstü yatmak kalbe dönen kan akışını azaltarak tansiyonunu düşürür. Kaç haftalıksin bilmiyorum ama sola uzanmaya çalış ben cabalasam da sırt üstü yatmam imkansız zaten ama yan tercih ediyorum sol veya sağ. En son kontrolde bile Usg yapılana kadar sırt üstü yatamadım doktorum önce sola yatırdı sonra sağa yatırdı baktı
Henüz uyunabilir canım nefes falan alabilirsin ama 3-4 hafta sonra seni yüz üstü yatirmaz. Sırt üstü de zorlamaya başlar artik17+4 oldum canım benim aslında hafiften yüz üstü de uyuyabiliyoeum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?