Ben aynen onu yaptim buguno zaman yemegi azaltip ya da akşam yemeğini erken yeyip yapabilirim
canini sıkma canım pişman olunca artı oluyor diyorlar mesela ben de cumartesi gunu dusunuyorum kendime ödül gibiYediklerim bile motivasyonumun dusmesine yetti.... önümüzdeki 2 gunde gezmelerim var kendimi tutmam lazimmm. Hamburgeri daha yerken pismanligim basladi ama baklavada aslaaa.! Ona hala pisman degilim ama baklava yiyecegimi bilseydim hamburger yerine baska bisey yerdim
Tabiki canimiz isteyince arada bi yemeliyiz ben bi gunde abartttim da ondan bu vicdan azabicanini sıkma canım pişman olunca artı oluyor diyorlar mesela ben de cumartesi gunu dusunuyorum kendime ödül gibiarada boyle yapmazsak daha dayanilmaz olabilir haksız mıyım ?
Ne kadar az yemissin :OSabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
Bir bardak süt
Bir mandalina
Öğle
Mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Ara
Bir küçük kase kuru meyve
Akşam
Bir b süt
Ayva bir küçük kase leblebi
Kiz nasil dayanacaksin cok az yemişsinSabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
Bir bardak süt
Bir mandalina
Öğle
Mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Ara
Bir küçük kase kuru meyve
Akşam
Bir b süt
Ayva bir küçük kase leblebi
kac haftalikmis o, belki bebek buyuyo bu aralarda ondan boyledir... aksi takdirde cok sinir bozucu bir durum :/Ya kızlar ben o kadar dikkat ediyorum bi yakinim da hamile o hic dikkat etmeden ayda 1 kilo almiş ya ben dikkat ederek boyleyim ve çok istediğim şeyleri yemeye yemeye boyleyim
20 lere yeni geldi cidden sinir bozucu yakac haftalikmis o, belki bebek buyuyo bu aralarda ondan boyledir... aksi takdirde cok sinir bozucu bir durum :/
Nedense bugün canm birşey istemedi canm genelde böyle olmazdı hatta ekmeği 3 e çıkarmıştım doymayincaNe kadar az yemissin :O
Canm bugün istem dışı böyle oldu hatta kabak tatlısı yapmıştım normalde çok severim onu bile canm istemedi yoksa bunlarla doymazdimKiz nasil dayanacaksin cok az yemişsin
Çok sinir bozucu demi yaaaYa kızlar ben o kadar dikkat ediyorum bi yakinim da hamile o hic dikkat etmeden ayda 1 kilo almiş ya ben dikkat ederek boyleyim ve çok istediğim şeyleri yemeye yemeye boyleyim
Acaba bu son aylarda bebek buyudukce istah azalıyor teorisi dogru mu :)Nedense bugün canm birşey istemedi canm genelde böyle olmazdı hatta ekmeği 3 e çıkarmıştım doymayinca
Bebek yukari mideye doğru bsaki yapinca yiyemiyoruz diyenler var daha bizimkiler çikmadı bakalım.oyle bisey olucak mıAcaba bu son aylarda bebek buyudukce istah azalıyor teorisi dogru mu :)
Bebek yukari mideye doğru bsaki yapinca yiyemiyoruz diyenler var daha bizimkiler çikmadı bakalım.oyle bisey olucak mı
Bulsun valla moralini tahmin edebiliryorum bende oyleyim inan sabah ağliyacaktim yine ustelik dun gece ruyamda hep.yemek yedim aç ım yaniÖyle bir şey varsa beni bulsun . Çünkü son 2 günün acısı çıktı bugün. 1 kg almış görünüyorum tartıya göremoralim yerlerde .. pişmanımmm uff uff yememeliydim
kızlar yapmayın lütfen aç yatmayın 1 dilim ekmek 1 dilim peynirde olsa yiyin.. biz napsakta kilo geliyor zaten son aylara yaklaşıyoruz sadece biz değil bebekte kilo aldığı için yeri genişlediği için kilo alımı oluyor mecburen eziyet etmeyin bu kadarda kendinize....Bulsun valla moralini tahmin edebiliryorum bende oyleyim inan sabah ağliyacaktim yine ustelik dun gece ruyamda hep.yemek yedim aç ım yani
Ama yedim ki o saatte yedigim daha tehlikeli olucaktı anladigim kadariyla bu aylarda ki artiş cok hızli azicik biraksam bu ayki.kontrole 4 kilo artiyla giderim ve inan dr bana inanamaz cok yedin de geldin diyecek ama.hemek.seklimi degisicem galiba ama nasil karar veremedimkızlar yapmayın lütfen aç yatmayın 1 dilim ekmek 1 dilim peynirde olsa yiyin.. biz napsakta kilo geliyor zaten son aylara yaklaşıyoruz sadece biz değil bebekte kilo aldığı için yeri genişlediği için kilo alımı oluyor mecburen eziyet etmeyin bu kadarda kendinize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?