Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

#bir bardak sicak suya elma sirkesi kabuk tarcin
KAHVALTI:
Bir kase yogurt 1 muz 2 dilim ananas
Yulaf,kirilmis findik, tarcin
ARA:
Bir kahve fincani kadar lohusa serbeti
3,4 badem sekeri
OGLEdisarda yedik dayanamadim)
1 kase kadar ezogelin çorbası
1 hamburger ve patates kızartması
Portakal suyu
Daha sonra 3 dilim baklava(saat 17.00 den sonra sadece su)
Bugun hem bebek ziyareti, hem bas sagligina gittik bide o arada disarda yemis olduk o yuzden cooook fena bigun oldu

Yediklerim bile motivasyonumun dusmesine yetti.... önümüzdeki 2 gunde gezmelerim var kendimi tutmam lazimmm. Hamburgeri daha yerken pismanligim basladi ama baklavada aslaaa.! Ona hala pisman degilim ama baklava yiyecegimi bilseydim hamburger yerine baska bisey yerdim

canini sıkma canım pişman olunca artı oluyor diyorlar mesela ben de cumartesi gunu dusunuyorum kendime ödül gibi arada boyle yapmazsak daha dayanilmaz olabilir haksız mıyım ?

Sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
Bir bardak süt
Bir mandalina
Öğle
Mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Ara
Bir küçük kase kuru meyve
Akşam
Bir b süt
Ayva bir küçük kase leblebi

canini sıkma canım pişman olunca artı oluyor diyorlar mesela ben de cumartesi gunu dusunuyorum kendime ödül gibi arada boyle yapmazsak daha dayanilmaz olabilir haksız mıyım ?
Tabiki canimiz isteyince arada bi yemeliyiz ben bi gunde abartttim da ondan bu vicdan azabi aksama birakmadan ye sende bebise sifa olsun ins

Ya kızlar ben o kadar dikkat ediyorum bi yakinim da hamile o hic dikkat etmeden ayda 1 kilo almiş ya ben dikkat ederek boyleyim ve çok istediğim şeyleri yemeye yemeye boyleyim

Ya kızlar ben o kadar dikkat ediyorum bi yakinim da hamile o hic dikkat etmeden ayda 1 kilo almiş ya ben dikkat ederek boyleyim ve çok istediğim şeyleri yemeye yemeye boyleyim
kac haftalikmis o, belki bebek buyuyo bu aralarda ondan boyledir... aksi takdirde cok sinir bozucu bir durum :/

Bebek yukari mideye doğru bsaki yapinca yiyemiyoruz diyenler var daha bizimkiler çikmadı bakalım.oyle bisey olucak mı

Öyle bir şey varsa beni bulsun . Çünkü son 2 günün acısı çıktı bugün. 1 kg almış görünüyorum tartıya göre moralim yerlerde .. pişmanımmm uff uff yememeliydim

Öyle bir şey varsa beni bulsun . Çünkü son 2 günün acısı çıktı bugün. 1 kg almış görünüyorum tartıya göre moralim yerlerde .. pişmanımmm uff uff yememeliydim
Bulsun valla moralini tahmin edebiliryorum bende oyleyim inan sabah ağliyacaktim yine ustelik dun gece ruyamda hep.yemek yedim aç ım yani

Bulsun valla moralini tahmin edebiliryorum bende oyleyim inan sabah ağliyacaktim yine ustelik dun gece ruyamda hep.yemek yedim aç ım yani
kızlar yapmayın lütfen aç yatmayın 1 dilim ekmek 1 dilim peynirde olsa yiyin.. biz napsakta kilo geliyor zaten son aylara yaklaşıyoruz sadece biz değil bebekte kilo aldığı için yeri genişlediği için kilo alımı oluyor mecburen eziyet etmeyin bu kadarda kendinize....

Ama yedim ki o saatte yedigim daha tehlikeli olucaktı anladigim kadariyla bu aylarda ki artiş cok hızli azicik biraksam bu ayki.kontrole 4 kilo artiyla giderim ve inan dr bana inanamaz cok yedin de geldin diyecek ama.hemek.seklimi degisicem galiba ama nasil karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…