Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

yemek şeklini öğlenleri protein akşamları sebze şeklinde değiştirebilirsin akşam yatmadan 1 meyve 1 bardak süt sana yeterli gelir.. başka türlü olmaz zaten sağlıklı beslenmende gerek biliyorsun..

Ben aksamlari yemiyorum ya gecen aksam grissini yemiştim bikac tane aksam sabah midem ekşidi ne kadar rahatsiz ettiğini aksam yemenin o zaman anladim bos mideyle uyuyup uyanmak bence daha guzel gunduzleri yiyorum istediğimi..bol suda iciyorum aksamlaru yemiyorum oyle acliktan falanda kivranmiyorum gayet alistim bu duruma aksam bisey yiyince rahatsiz oluyorum asil hemde gereksiz kilo alimi o zaman oluyor tabi bu benim bunyeme gore boyle herkesin farkli

Kimisi cok hareketle kimi ekmegi birakinca kimi tatliyi birakinca formda kalmayi becerebiliyo herkes kendi bunyesini daha iyi bilir :)
Birde ben meyveyi sabahlari tuketiyorum hem gun icinde kosturma olunca enerji versin diye hemde aksam diyetisyenim meyve vermezdi gunduz tuketim daha iyi oluyomus ve meyve sekerini dengelemek icin 1 bardak sut veya bikac kasik yogurt ile yazıyordu

Kendimize eziyet etmek değil de ya anlamadım gitti. Normalde ben bu iki gün kaçırdıklarımı yemiş olsam hayatta 1 kg almazdım ya.. gece pizza yiyip yatıp tatlıları götürdüğüm zamanlarda hiç böyle değildim vücut herşeyi mi anında depoluyor anlamadım gitti . Çok mutsuzum bu sabah çokkk

Bu haftalar boyle canim sen moralini bozma saglikli beslen en onemlisi o alirsanda saglikli almis olursun

Bu haftalar boyle canim sen moralini bozma saglikli beslen en onemlisi o alirsanda saglikli almis olursun

Biz bu kadar hızlı aldığımız kiloları aynı hızla verebilecek miyiz Peki.. Ya cidden haksızlık bu sanki :/ hamilelik kilo sıkıntısı yüzünden stresli gidecek resmen ..

Aynn canm şimdi iştahın tavan yaptığı ay allah kolaylık versin

Ne kadar kilo almak istiyorsun ki? Hamilesin sonucta istesende istemesende kilo alicaksin. Kac gundur hastaliktan dogru duzgun yiyemiyorum. Normalde kesin kilo verirdim. AMA simdi gene artilardayim. Kilo aliyorsun yani. Oyle ayda yarim kilo alayim ya da hic almiyim olmuyor. Keske olsa normal kilodaysan yani cok dusuk kilolu ya da obez baslamadiysan gebelige normali ayda 2 kilo. Butun doktorlar oyle diyor bu yazdiklarim hepinize kizlar ama yanlislikla seni etiketledim canim iptal etmeyi de beceremiyorum

Aynn canm bende meyveyi tek yiyince başka ne yesem diye geziniyorum ama sütle tüketince koca tabak meyve yemiş gibi tok tutuyor. bende akşam yiyince kilo alıyorum iki yıldır akşam yemeği yemiyiruz biz böylelikle eşimle 10 ar kilo yedik öğle temegind3 aşırı yediğim bile oldu ama verdik son üç ayda bebek için akşam yiyorum ben doğumdan sonra tekrar dönecem eski duzene

Hedefim 68 kg yu geçmemek canım. Boyum kısa benim 160. 10 kgdan fazla alırsam dünya gibi görünmekten korkuyorum.. hiç o kadar kilolu olmadım çünkü. En fazla 62-63 ü görmüştüm sınav yılında. Şuanda tedirginim.

yemek şeklini öğlenleri protein akşamları sebze şeklinde değiştirebilirsin akşam yatmadan 1 meyve 1 bardak süt sana yeterli gelir.. başka türlü olmaz zaten sağlıklı beslenmende gerek biliyorsun..
Dogru.soyluyosun canim suanki beslenme min altina dusmem hic dogrunolmaz bunun farkindayim sonucda benim depolarimi kullanan minik bir kızim var zeten yediklerimi onun icin secerek yiyorum e bi de 2 tane canim var onlarin pesinden kosturuyorum enerji lazım bakalım ben aksamları baya az yiyorum belki ondan gece acikiyorum dur

Normalde bende oyleydim aksamlari hic yemeden gecirirdim acikmazdım ki ama.hamilelik demek ki açlık çöküyor sirf dun gece tarcinli.sut ictim o bile kesmedi olsun artık napayım bir de vicdanen rahatim elimden geleni yapiyorum gelecekse gelen kilo odemdir bebeğe ait tır falan yani oyle umuyorum

Biz bu kadar hızlı aldığımız kiloları aynı hızla verebilecek miyiz Peki.. Ya cidden haksızlık bu sanki :/ hamilelik kilo sıkıntısı yüzünden stresli gidecek resmen ..
Ayniyiz canim yaa ama ben umutluyum dogum sonrası cabuk vericez bence gelen kilolar yag değil ortalama doğumdan sonra 7 si gidiyomuş e kalan 3 kilo yuda cabuk veririz ayy artık iyimser bakmak istiyorum en azindan yanlız değiliz birde şunu anladim kilolu baslayanlar haftada ya da ayda ki.rakamlara baksrsak az aliyor kiloyu zayifsan cok aliyosun sanki vucut belli bir birikim yapmak istiyor kilolu olanda zaten var gerek duymuyo az olanda da olamdiindan hizlica geliyor ama dogum sonrasi hizli da gidiyor

komik ama bugün bende rüyamda ac olmadigim halde dünyaları yedim işin ilginç tarafı uyandığımda gerçekten yemiş gibi tikabasaydim
Bircok hamile yaşarmiş bu durumu belki de gercekten yiyoruz dur ruyamda oyle yiyorum ki gercekten lezzet aliyorum bu isin hikmeti nedir acaba
Boyun benle ayni imis kac la basladın canim benim de hedefim 66 yi gecmemek yani en fazla 11 kilo almaya izin veriyorum kendime ama dedigimiz gibi olursa tabii

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 yk tahin pekmez
Yarım tam tahıllı ekmeğe sürülmüş krem peynir
Domates, salatalık çay

Ara:1
Mandalina

Öğlen:
Ispanak çorbası

Akşam:
Izgara balık
Salata

Gecede acıkırsam 1 yeşil elma yerim

#1 bardak ilik suya elma sirkesi kabuk tarcin bikac damla limon
KAHVALTI:
9 zeytin beyaz peynir "roka maydanoz nar ve salatalik" ile salata 2 dilim kizarmis ekmek 2 kasik cilekk receli 1 bardak süt
ARA:
2 kalin dilim ananas
OGLE: (misafirlikteydim)
Pirasali borek bol miktarda
Ispanakli havuclu turplu salata
Kisir
Yogurtlu havuç salatasi
Cayin yaninda 1 buyuk kornflexli cikolatali top
Kahvenin yaninda 1 ufak cikolata
-> yine muhtesem olmayan bir liste
Bugun yemeği 16:00 da biraktim cunku cok tokum daha yiyecek halim yok.
#bol su limonlu suya devam

V volveron 58,5 ile başladım canım. Bugün tartı 62 yi gösterdi. Üstelik 1,5 kg son 2 haftada geldi. O korkutttu
Aslında 6 ayliğa göre 3 buçuk kilo cok iyi kalan 6 yi da zaten 3 bucuk ayda alırsn yani netde gruplarda bakinca bizim haftalarda ortalama 6 kilo aliniyor drum da oyle dedi ayda 1 kilo hesap edeceksin o yuzden iyi sayiliriz hizli artişd a dedigim gibi vicdanen rahatim gelenin yağ olması imkansız geliyor artık

Bugun biraz rahat davrandım kasmadım kendimi ve doydum
Sabah 1 bucuk yumurta 2 dilim kadar eekmek baya bi antep peyniri yedim belki 1bucuk yumurta kadardır bieaz tahin helva biraz reçel cok iyi geldi kahvaltı
Ara 1 kahve 1 minik kare cikolata
Oğle 1gul böreği 1kaseye yakin dereotlu yogurt
Sonra tum gun murfakdaydim pasta ,krema ,tatli yaptım tatlarina bakmak zorunda oldum bazilarinin arayi ona sayiyorum ne yedigimi bilmiyorum bile
Akşam 2 kuru patlican dolmasi 1 dilim kadar ince köy ekmeği yufka olandan
Yatmadan cayla 1 kucuk tatlı yemeye niyetliyim cok sağikli bi gun olmadi ama en azindan kendimi rahat ve gevsemiş hissediyorum

Afiyet olsun canim ben im de hamilelik oncesi yemek.seklim hep boyleydi gunduz yerdim aksam yemezdim ayy ben ne kilolar verdiydim simdi ise haftada 300 gr a raziyim ama 500 deģil bir de bu limonlusuyu biraktim ben ya icemiyorum artık sadece suu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…