Bende en fazla 10 kilo hedef koydum bakalım ins basarili olurum suana kadar iyi gittigimi düşünüyorum bakalim sonrasida oyle olur ins... hamile kalmadan fazlalarimi vermediğime cok pismanimHedefim 68 kg yu geçmemek canım. Boyum kısa benim 160. 10 kgdan fazla alırsam dünya gibi görünmekten korkuyorum.. hiç o kadar kilolu olmadım çünkü. En fazla 62-63 ü görmüştüm sınav yılında. Şuanda tedirginim.
bilmiyorum ki onu anlamak icin farkli zamanlarda ayri ayri duzenli yapmış olmak gerekir bence ama asagi yukari ayni olabilir belkiKızlar sizce 3 mile Leslie mi daha etkili olur yoksa 45 dakikalık yürüyüş mü
bilmiyorum ki onu anlamak icin farkli zamanlarda ayri ayri duzenli yapmış olmak gerekir bence ama asagi yukari ayni olabilir belki
Anladim, sey sporu yemekten hemen once veya hemen sonra yapma aletli pilates yaptim bir sira hoca oyle demişti kilo olarak alir vucut dedi kaslar sisiyormus sanırım o yuzden ona da dikkat etYa ben 10 günden fazla olcak 3 mile bazı günler 4 mile yaptım ve aralıksız yaptım gün atlamadan. Şimdi tartıda artıları görünce etkisi olmuyor mu diye düşündüm. O yüzden yapan varsa sormak istedim
Anladim, sey sporu yemekten hemen once veya hemen sonra yapma aletli pilates yaptim bir sira hoca oyle demişti kilo olarak alir vucut dedi kaslar sisiyormus sanırım o yuzden ona da dikkat et
yanlış hatırlıyorsun canım olsun önemli değil..Merhabaaskbahcem listeyi düzenlerken seni silmisim yanlislikla tekrar eklicemde yanliskik olmasin, başlangıç kilonu yazar misin gecen hafta 63 tu onu hatırlıyorum birtek
Bilmiyorum canim. Ilk defa Senden duydum boyle birseyi. Balik ile sut urunleri ayni anda tuketilmez falan diye duymustum ama ne kadar dogru bilemem. AMA soyle birsey var demir hapi kullaniyorsan Iki saat kadar falan sut urunleri Daha dogrusu kalsiyum iceren gidalar tuketmemen gerekiyor. Cunku demirin emilimini azaltiyor.Kızlar size bir sorum olacak ben sabah kahvaltısında süt, yumurta, peynir tüketmeye özen gösteriyorum ama dün ofisteki arkadaşlarım yumurta ve peyniri aynı anda tüketmemem gerektiğini eğer tüketirsem proteinlerinin nötr lendiğini söylediler.. Sizin bu konu hakkında fikriniz nedir ??
Sen Bol Bol su ic bugun canimGuzel sabahlarrr.. :) ve tahmin ettigim gibi bugun 700 yr. Fark ile uyandim.! Dun yazmayi unutmustum bi kac tane tursu yemiştim e tabi bu kadar yemenin bir artisi olucakti umarim odemdir ve yarina kadar kadar atarim cuma onu hic olmadi bu
Tursuya bayilirim hele hamilelikde ama odem oluyor diye yiyemiyorum gerci prebiyotikler arasında imiş yenmesi gerekiyor muşSen Bol Bol su ic bugun canimvalla Ben de hergun tursu yiyorum neredeyse. AMA bir Iki tane falan cok abartmadan. Hatta minik minik dogruyorum onlari ki cok yemiyim :)
Ya tabak tabak yemedigin surece odem yapacagini sanmiyorum. Birkac taneden birsey olmaz tabi ustune Bol su :)Tursuya bayilirim hele hamilelikde ama odem oluyor diye yiyemiyorum gerci prebiyotikler arasında imiş yenmesi gerekiyor muş
Doğrudur da ben bunyemi çözdüm benim digerlerinde de odemim cokdu albüm mu diyolar ne ve simdi de odem olmaya başladı gece kalktiğimda yuzumden anliyorumYa tabak tabak yemedigin surece odem yapacagini sanmiyorum. Birkac taneden birsey olmaz tabi ustune Bol su :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?