- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
Rica ederim Evet panik yapma yani olsun yarin olsun hayrolsun ☺Yanıtın için teşekkür ederim, evhamlanmama gerek yok o zaman, sağolasın.
Sağlık ocağında artık direkt kayıt yapamıyoruz dediler, toplum sağlığı merkezine gitmek gerekiyormuş. Misafir kaydı da açamayız dediler, gönderdiler beni. Sonuç olarak toplum sağlığı merkzine gidip kaydımı taşıttım. Ama işe çok geciktiğim için kan vermek yarına kaldı...
Ben hala ahaanda adet oldum diye korkuyorum :) o ağrı hiç geçmiyor. Rahim büyüyor. Sistem o kadar muazzam ki düşünsene ortalama 40-50 cm lik ve 2-4 kg lık bir canlı rahminde büyüyor. Rahim buna kendini 9 ayda yavaş yavaş hazırlıyor. Birden genişlemiyor 2 güne bir ağrım oluyor yavaş yavaş ince ince genişliyor. Harika bir his. Psikopatlık gibi düşündükçe hoşuma gidiyor :) ben sağlık sektöründe olduğum için içeride ki hareketlenmeyi algılayabiliyorum mesela. Bilmeme rağmen başta gece doktorumu uyandırıyodumHerkese merhabalar, öncelikle Allah herkese hamileliğini sağlıkla sürdürmeyi nasip etsin. Ben cumartesi öğrendim gebeliğimi:) Pazartesi itibariyle 4+4'teyim. Henüz kan testi yaptırmadım. Sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum ama nedense sistemde kaydım alaksız bir ilçede görünüyor. Umarım işlem yaparlar.
2 gecedir baya adet sancısı kesintisiz ağrım oluyor, sizde de oldu mu böyle? Benim adet sancım normalde çok kısa ve hafif geçer, bu baya rahatsızlık veriyor...
:) Bugün de "kan alma malzemelerimiz bitti, yarın ya öbür gün gelin" dediler :)Rica ederim Evet panik yapma yani olsun yarin olsun hayrolsun ☺
Ben hala ahaanda adet oldum diye korkuyorum :) o ağrı hiç geçmiyor. Rahim büyüyor. Sistem o kadar muazzam ki düşünsene ortalama 40-50 cm lik ve 2-4 kg lık bir canlı rahminde büyüyor. Rahim buna kendini 9 ayda yavaş yavaş hazırlıyor. Birden genişlemiyor 2 güne bir ağrım oluyor yavaş yavaş ince ince genişliyor. Harika bir his. Psikopatlık gibi düşündükçe hoşuma gidiyor :) ben sağlık sektöründe olduğum için içeride ki hareketlenmeyi algılayabiliyorum mesela. Bilmeme rağmen başta gece doktorumu uyandırıyodumkanaman olmadığı sürece ağrılar bormal. Bana kramp giriyordu kalkamıyordum 10 saniye ağrıdan. Hiç kafana takma ve değişmenin tadını çıkar. Ben sadece kilo konusunda takıntılıyım bakalım hayırlısı :)
Aynen öyle... mesela bugün aşırı böbrek ağrım bel ağrım var ama zaten kum dökmeye yatkınım taş düşürmüşlüğümde var bekliyorduk yine de endişemi anlatamam :) en önemli nokta kanama ya da koyu renk akıntı olup olmaması. Birde bazı ağrılar (okuduklarım arasında çok var) kaldıramayacak kadar yoğun oluyormuş o durumlarda doktora danışmak lazım. Çok şükür öyle bir durumum olmadı. İnşallah hiç birimizin olmaz:) Bugün de "kan alma malzemelerimiz bitti, yarın ya öbür gün gelin" dediler :)
Çok teşekkür ederim. Kramp girerse de endişe etmicem o zaman :)
Ben de bayılıyorum vücudun sistemlerini, hormon davranışlarını vb. incelemeye:) Ovulasyon takibi yaparken okumadığım makale kalmadı, gizli bir keyif aldım ben de :) Tüm sistem bizim hamile kalıp sağlıklı bebekler getirebilmemiz için kurgulanmış, muazzam
Malesef ben bu sabah kaybettim bebegimi kurtaj oldum dunyam basima yikildi dr kalp atisi yok diyince cok agladim 2haftadir bebegim yasamiyormus karnimda Allah sizin yavrularinizi bagislasin hayirlisini versin ins.stres yapmayin agir isler yapmayin dikkat edin ve surekli dr a gidin.cookuzgunumcoook.Teşekkür ederim bende duydum çok rahatladım gerçekten :) inşallah sağ salim alırız kucağımıza
Malesef ben bu sabah kaybettim bebegimi kurtaj oldum dunyam basima yikildi dr kalp atisi yok diyince cok agladim 2haftadir bebegim yasamiyormus karnimda Allah sizin yavrularinizi bagislasin hayirlisini versin ins.stres yapmayin agir isler yapmayin dikkat edin ve surekli dr a gidin.cookuzgunumcoook.
Tesekkur ederim amin hayirlisi Allah in dedigi olur rabbim beterinden korusun.insallah.Çok geçmiş olsun canım. Doktorlar sağlıksız bebek düşer diyor hep. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize canım.
vardır rabbimin bi hikmeti demek en iyi gelen tevekkül oluyo.. İnşallah en kısa, hayırlı zamanda sağlıkla bi evlat nasip eder sana cnmMalesef ben bu sabah kaybettim bebegimi kurtaj oldum dunyam basima yikildi dr kalp atisi yok diyince cok agladim 2haftadir bebegim yasamiyormus karnimda Allah sizin yavrularinizi bagislasin hayirlisini versin ins.stres yapmayin agir isler yapmayin dikkat edin ve surekli dr a gidin.cookuzgunumcoook.
Çok çok geçmiş olsun. Allah korusun daha ileriki dönemlerde de kayıp olabilirdi, demek ki bebeğinizin bir sağlık sorunu varmış diye düşünmek lazım. Allah beterinden korusun. İnşallah gönlünüzden de geçen en hayırlı zamanda sağlıklı bir minnak nasip etsin.Malesef ben bu sabah kaybettim bebegimi kurtaj oldum dunyam basima yikildi dr kalp atisi yok diyince cok agladim 2haftadir bebegim yasamiyormus karnimda Allah sizin yavrularinizi bagislasin hayirlisini versin ins.stres yapmayin agir isler yapmayin dikkat edin ve surekli dr a gidin.cookuzgunumcoook.
Hayırlı olsun cnm ne kadarlik
SorabilirsinKızlar merhaba bı sorum olacak burda misiniz
Bende 38 haftaligim cnm bende inanılmaz kasilma yaşıyorum bugün nedense kendimi çok enerjik hissediyorum görenler dogurcan diyolarKızlar 38+4gunluk hamileyim bebegib ters duruyor yani makat geliş dün gece sahurda belden baslayip kasiklarimda ağrı oluyor normal mi vajinada baskı hissediyorum
Bnce normal değil doktora gitmekisinKızlar 38+4gunluk hamileyim bebegib ters duruyor yani makat geliş dün gece sahurda belden baslayip kasiklarimda ağrı oluyor normal mi vajinada baskı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?