Canım hastaneye git ve bi kan testi yap belki düşük yapıyorsun belki kimyasal gebelik bilemeyiz ama testin pozitifSlm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Tebrik ediyorum üstüne adet görme diyorlar muhtemel 3 veya 4 haftalık hamilesinSlm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Ağzından bal damliyo arkadaşim tesekkurlerTebrik ediyorum üstüne adet görme diyorlar muhtemel 3 veya 4 haftalık hamilesin
Cnm kaç gündür test yapıyor um bugün sabah daha belirdi diğerlerine göre koyulastiCanım hastaneye git ve bi kan testi yap belki düşük yapıyorsun belki kimyasal gebelik bilemeyiz ama testin pozitif
O zaman tebrik ederim canım üstüne görme olabilir kan testi yaptırCnm kaç gündür test yapıyor um bugün sabah daha belirdi diğerlerine göre koyulasti
Teşekkürler ins haber veririmO zaman tebrik ederim canım üstüne görme olabilir kan testi yaptır
Bende 38 haftaligim cnm bende inanılmaz kasilma yaşıyorum bugün nedense kendimi çok enerjik hissediyorum görenler dogurcan diyolar
Test negatif Can'ım.Bilmiyorsun sanırım üstüne görmeden sonra kırmızılıktan çatlaması lazımdı bu vakte kadar testinin.Zaten bu kalın Çubuklu testlerde seninki gibi silik çıkıyor.Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Bende ayni testi kullandım ve doğruyduTest negatif Can'ım.Bilmiyorsun sanırım üstüne görmeden sonra kırmızılıktan çatlaması lazımdı bu vakte kadar testinin.Zaten bu kalın Çubuklu testlerde seninki gibi silik çıkıyor.
Bu kişininki negatif yani:) Siz adetin 8. Günü mü kullandınız peki?Bende ayni testi kullandım ve doğruydu
Benimki geç döllenmeydiBu kişininki negatif yani:) Siz adetin 8. Günü mü kullandınız peki?
Normal geç döllenmede çıkması.Arkadaş 8 gün öncesinde adet olmuş yalnız durum farklı.Benimki geç döllenmeydi
Oyle durum yaşayanlar var Allah verince öylede verirNormal geç döllenmede çıkması.Arkadaş 8 gün öncesinde adet olmuş yalnız durum farklı.
Evet o yüzden fazla didiklememek lazım.Varsa vardır.İrdeledikçe belirtiler de çıkıyor psikolojik olarak.Oyle durum yaşayanlar var Allah verince öylede verir
Direk negatif demek daha kötü benceEvet o yüzden fazla didiklememek lazım.Varsa vardır.İrdeledikçe belirtiler de çıkıyor psikolojik olarak.
Pozitif diyelim pozitif olsun :)Direk negatif demek daha kötü bence
Arkadaş yazsada bilsekPozitif diyelim pozitif olsun :)
6 haftalık büyük ihtimalle:)Merhabalar, aranızda bana da yer var mı2.5 yaşında bir oğlum var. Birkaç ay sonra ikinci bebeği düşünüyorduk lakin Bebiş hesap yaptırmadı bize İşin kötü tarafı son adet tarihimi hatırlamıyorum cumartesi test yaptırdım beta hcg değerim 2423 çıktı, bugün yine yaptırdım 6404 çıktı. Sizce kaç haftalık sonuçlar
hafta sonu doktoruma gideceğim, kese görünür heralde değil mi? Sanki hiç çocuk doğurmamışım gibi acemi hissediyorum6 haftalık büyük ihtimalle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?