Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Canım hastaneye git ve bi kan testi yap belki düşük yapıyorsun belki kimyasal gebelik bilemeyiz ama testin pozitif

Bende 38 haftaligim cnm bende inanılmaz kasilma yaşıyorum bugün nedense kendimi çok enerjik hissediyorum görenler dogurcan diyolar

Kasılmalara çok aldanma ama takipte kal ve say kasılmayla doğsaydı ben doğururdum valla son aylarım hep kasılma ile geçti :d

Slm kizlar 8 gün oldu adet oldum ama üstüne böyle testi pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmi pozitif dimi bu test
Test negatif Can'ım.Bilmiyorsun sanırım üstüne görmeden sonra kırmızılıktan çatlaması lazımdı bu vakte kadar testinin.Zaten bu kalın Çubuklu testlerde seninki gibi silik çıkıyor.

Test negatif Can'ım.Bilmiyorsun sanırım üstüne görmeden sonra kırmızılıktan çatlaması lazımdı bu vakte kadar testinin.Zaten bu kalın Çubuklu testlerde seninki gibi silik çıkıyor.
Bende ayni testi kullandım ve doğruydu

Merhabalar, aranızda bana da yer var mı 2.5 yaşında bir oğlum var. Birkaç ay sonra ikinci bebeği düşünüyorduk lakin Bebiş hesap yaptırmadı bize İşin kötü tarafı son adet tarihimi hatırlamıyorum cumartesi test yaptırdım beta hcg değerim 2423 çıktı, bugün yine yaptırdım 6404 çıktı. Sizce kaç haftalık sonuçlar

6 haftalık büyük ihtimalle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…