İnşaallah canımGecen hafta keseyi görfük dualatınızk eksik etmeyin kızlar bugun inş bebegimi görürüm
Günün kaç gün geçince test yaptırdın da bu sonuç çıktıBende dün kan vermistm 942,5 cikmis. Doktor kese icin 1 hafta sonra gel dedi ama ben o kadar beklemem herhalde :)
Ben gunum gecmeden ogrenmistim deger yükseldimi diye kontrol amacli dün verdim, regl olsaydim 3. Günum olcaktiGünün kaç gün geçince test yaptırdın da bu sonuç çıktı
Anladım canımBen gunum gecmeden ogrenmistim deger yükseldimi diye kontrol amacli dün verdim, regl olsaydim 3. Günum olcakti
Çok güzel bi sonuçbugün kan vermiştim değerim 6000 lerde çıkmış
Çok güzel bi sonuç
5 haftalik ve 6000 lerde cok iyi kese kesin gozukur benceSaol canım gitsem kese görünürmü acaba
5 haftalik ve 6000 lerde cok iyi kese kesin gozukur bence
Görünür canımSaol canım gitsem kese görünürmü acaba
Bende hesaplarima gore 4+3 üm ama degerim 942,5 cikti dün. Cok dusuk geldi simdi seninkini duyunca
Hayirlisi olsun insallah saglikla gelsinler de hakkimizda hayirlisiAramızda çok yok aynıyız evet benimki fazla evet ikizden şühelendim vallaha içimden geçti benimde
Hayirlisi olsun insallah saglikla gelsinler de hakkimizda hayirlisi
Amin inşaallahTabi tabi sağlıkla gelsinler de amin inş.
Amin canım bnde düşükten korkup gittim ve sesini duydum yavrumun cook güzel bir duyguKızlar bugün kesenin içindeki o minicik şeyi gördüm hıphızlı kalbi atıyordu rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin
Atsana ultrason kagidiniKızlar bugün kesenin içindeki o minicik şeyi gördüm hıphızlı kalbi atıyordu rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?