- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 18
- 33
Atsana ultrason kagidini
Anladım cnm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2056591
Haftaya salı herşeyi daha belirgin olur dedi doktorum bide aç gel bebek için test yapcam dedi
Yok gibi gözüküyor çok silikse görünmez sen görüyon muEki Görüntüle 2056604 Kızlar bu testler benimle oyun oynuyor gsliba ba bakın cokkk silik cizgi varmı ama iyice bakin lütfen ya
Evet ben görüyorum aslında sende baksan iyice hani uzaktan belli azcık kuzum valla çok bunları artık bu testlerdenYok gibi gözüküyor çok silikse görünmez sen görüyon mu
Kese mi göründü sadeceEki Görüntüle 2056591
Haftaya salı herşeyi daha belirgin olur dedi doktorum bide aç gel bebek için test yapcam dedi
Birdaha çeksene canım birde başka marka test aldıysan olabilir hepsinin hassaslığı aynı değil ben ilk testim silikti ama bey gözüküyordu iki gün sonra başka test aldım daha çok görümcem daha silik çıktı zor göründü ama.hamileydim yaniEvet ben görüyorum aslında sende baksan iyice hani uzaktan belli azcık kuzum valla çok bunları artık bu testlerden
Bebeği görünüyor zaten canım bebiş orda işaretlenmiş canimKese mi göründü sadece
Yo içinde bebek de var resimde çok belli değil sanırım ama kalp atışları belli oluyordu daha küçükKese mi göründü sadece
Anladım canım benimde kese göründü bugün allahıma şükürYo içinde bebek de var resimde çok belli değil sanırım ama kalp atışları belli oluyordu daha küçük
Canısı kaç haftaliktin benim ki 6 haftalık daha büyük sankiYo içinde bebek de var resimde çok belli değil sanırım ama kalp atışları belli oluyordu daha küçük
BEn keseden bir hafta sonra bebeği ve kalp atışını duydumAnladım canım benimde kese göründü bugün allahıma şükür
Oy oy maşallah merak etme bir iki hafta içinde küt küt kalp atışlarını duyarsinAnladım canım benimde kese göründü bugün allahıma şükür
BEnimki 5 buçuk hafta küçük mü acaba doktorum normal dedi haftaya 3 kat büyümüş olur artık hızlı büyür dediCanısı kaç haftaliktin benim ki 6 haftalık daha büyük sanki
İnşaallah canım inşaallah ağzın bal yesin rabbim herkese nasip etsinOy oy maşallah merak etme bir iki hafta içinde küt küt kalp atışlarını duyarsin
Benide haftaya çağırdı inşaallah görürüz ve duyarızBEn keseden bir hafta sonra bebeği ve kalp atışını duydum
ATsana bir fotoğrafını bi bakıyımCanısı kaç haftaliktin benim ki 6 haftalık daha büyük sanki
Kaç haftalıkken kese kaç haftalıkken bebek göründüBEnimki 5 buçuk hafta küçük mü acaba doktorum normal dedi haftaya 3 kat büyümüş olur artık hızlı büyür dedi
Amin canım en tatlı hisler bunlar o sesle aglicaksin ben gibi ben düşük yapıyorum sandım gittim ki o sesi duydum Allah çok büyükİnşaallah canım inşaallah ağzın bal yesin rabbim herkese nasip etsin
BENDe 4 haftada kese 5 buçukta bebek göründüKaç haftalıkken kese kaç haftalıkken bebek göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?