Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kizlar. Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum

5+4 te öğrendim ben. 8. Haftada azalmaya basladi ve sonrasinda tamemen gecti bulanti kusma. Cok nadir sabahlari ac karnina, agir kokuya maruz kaldıgimda, tiksindgm birsey gördüğümde ogurme oluyor sadece. Hllkl

5+4 te öğrendim ben. 8. Haftada azalmaya basladi ve sonrasinda tamemen gecti bulanti kusma. Cok nadir sabahlari ac karnina, agir kokuya maruz kaldıgimda, tiksindgm birsey gördüğümde ogurme oluyor sadece. Hllkl
Bende hiç bi kusma aşerme koku hassasiyeti gibi durumlar yok sadece çok yemek isteğim arttı acaba bu saatten sonra olur mu bu zamana kadar olmadıysa daha da olmazmı

Bende hiç bi kusma aşerme koku hassasiyeti gibi durumlar yok sadece çok yemek isteğim arttı acaba bu saatten sonra olur mu bu zamana kadar olmadıysa daha da olmazmı
Ben bebeğimi gördüm başladım kızlar iki gündür çok bulanıyor du bugunden sonra hep cikarcam herhalde özür diliyerek.soyluyorum

O kişiye gore değişiyor dye biliyorum kiminin son aylardada başlayabilir dye duymustum cnm. Asermelerinin baslamasi bence yakindir. Benim coktan basladi. Ruyalar nelr neler. Bende cok yiyorum kusma vs olmadigi icin.

Kizlar hamilelik takvimini imzalasaniza sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…