İnşaallah canımAmin canım en tatlı hisler bunlar o sesle aglicaksin ben gibi ben düşük yapıyorum sandım gittim ki o sesi duydum Allah çok büyük
ATsana bir fotoğrafını bi bakıyım
Benim son adet tarihim 5 eylüldü bugün doktorda kese yeni göründü kaç haftalık olduğunu söylemedi bende bilemiyorum tamBENDe 4 haftada kese 5 buçukta bebek göründü
Benim mi cnm ha 6w1d yaziyoSende göremedim ga değeri kaç
Hayır hayır haftası değil bebeğin poposundan boyuna kadar olan ölçüm değeriBenim mi cnm ha 6w1d yaziyo
Banada cevap verebilirmisiniz canlarım lütfenHayır hayır haftası değil bebeğin poposundan boyuna kadar olan ölçüm değeri
Hayır hayır haftası değil bebeğin poposundan boyuna kadar olan ölçüm değeri
Degerlerin anlamlarını bilmiyorunHayır hayır haftası değil bebeğin poposundan boyuna kadar olan ölçüm değeri
Merhaba tatlım ne kadarlık gebesinMerhaba kizlar. Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum
12+4 uz cnm..Merhaba tatlım ne kadarlık gebesin
Maşallah ya bişi sorucam bulantı oldumu12+4 uz cnm..
Sağol teşekkürlerMerhaba kizlar. Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum
Bende hiç bi kusma aşerme koku hassasiyeti gibi durumlar yok sadece çok yemek isteğim arttı acaba bu saatten sonra olur mu bu zamana kadar olmadıysa daha da olmazmı5+4 te öğrendim ben. 8. Haftada azalmaya basladi ve sonrasinda tamemen gecti bulanti kusma. Cok nadir sabahlari ac karnina, agir kokuya maruz kaldıgimda, tiksindgm birsey gördüğümde ogurme oluyor sadece.Hllkl
Ben bebeğimi gördüm başladım kızlar iki gündür çok bulanıyor du bugunden sonra hep cikarcam herhalde özür diliyerek.soyluyorumBende hiç bi kusma aşerme koku hassasiyeti gibi durumlar yok sadece çok yemek isteğim arttı acaba bu saatten sonra olur mu bu zamana kadar olmadıysa daha da olmazmı
O kişiye gore değişiyor dye biliyorum kiminin son aylardada başlayabilir dye duymustum cnm. Asermelerinin baslamasi bence yakindir. Benim coktan basladi. Ruyalar nelr neler. Bende cok yiyorum kusma vs olmadigi icin.Bende hiç bi kusma aşerme koku hassasiyeti gibi durumlar yok sadece çok yemek isteğim arttı acaba bu saatten sonra olur mu bu zamana kadar olmadıysa daha da olmazmı
Ben bebeğimi görmedim henüzBen bebeğimi gördüm başladım kızlar iki gündür çok bulanıyor du bugunden sonra hep cikarcam herhalde özür diliyerek.soyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?