Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim 2 gebelik bn 3 ay önce bebgimi kaybettim kalbi durdu rabbim 3 ay sonra tekrardan nasip etti bugün öğrendim sizce doğru demi

Eklentiler

• IMG-20171016-WA0005.webp
    10 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar merhaba bende 4 hafta 3 günlük hamileyim arada belimde ve kasıklarım da ağrılar oluyor işim ayakta olduğu için diye düşünüyorum ama sizce normal mi çok korkuyorum bişey olucak diye

Benim 2 gebelik bn 3 ay önce bebgimi kaybettim kalbi durdu rabbim 3 ay sonra tekrardan nasip etti bugün öğrendim sizce doğru demi
Doğru canım bende 10 gün önce yapmıştım bu testi ve aynen bu şekilde çıktı emin olmak için kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı şuan allahın inziyle 5+6 hamileyim allahıma hamdolsun

Kızlar merhaba bende 4 hafta 3 günlük hamileyim arada belimde ve kasıklarım da ağrılar oluyor işim ayakta olduğu için diye düşünüyorum ama sizce normal mi çok korkuyorum bişey olucak diye
Korkma canım elinden geldiğince yat dinlen uzun süre ayakta durma oluyor öyle kasık bel ağrıları. 3 4 gün öncesine kadar benimde kasık ağrılarım vardı şimdi geçti şükür arada belim ağrıyor sadece

Eve geliyorum yatıyorum ağrı yok kalkıyorum ağrıya devam inş bişey olmaz siz kaçıncı haftadasınız :)

Kizlar selam bende 8 haftalik hamileyim malesef ki yurt disinda oldugumdan burda ilk ultrasonu 13 haftalikken yapiyorlar yaklasik 3 hafta once Turkiyedeydim doktora gittim kese gozuktu ama umarim suan da hersey yolundadir :)

Merhaba kızlar bnde bugün hamile olduğumu ogrendim en kisa zamn da doktora gidicem inşallah

Gunaydn kızlar ben dokt.gitmedim daha nezaman gitsem diye düşünüyorum...
Canım al benden de o kadar bende gitmedim ama sabırsızım haftaya git diyolar keseyi görürsün için rahat eder diye senin adetimden kaç gün geçti

Kizlar selam bende 8 haftalik hamileyim malesef ki yurt disinda oldugumdan burda ilk ultrasonu 13 haftalikken yapiyorlar yaklasik 3 hafta once Turkiyedeydim doktora gittim kese gozuktu ama umarim suan da hersey yolundadir :)
İnşaallah canım

cumartesi idrar testi yaptım ve dün de doktora gidip kan testi ve ultrasona baktırdım hamileymişim :)))) hamile olanları da tebrik ederim. değerlerim 3282,1 çıktı hesabıma göre 5. haftam bugün :))

Bende bugun tekrar kan verdim 3 buçuk da ögrenicem değerlerim yükselmiştır inş.Haftaya da dokt.giderim

Bende 4+6 oldum pazar keseyi gördüm hemen kan testini aldı ayrıca toksoplazma ve kizamikcikta istedi daha erken değil mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…