Benimde 5 hafta şükür5 haftalık canım
Bir gün var aramızda ben haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah görürüm keseyiYok doktor yeni olusuyor demisti bikac gun once gittigimde, bu hafta gidicem tekrar insallah
İnşaallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versinBir gün var aramızda ben haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah görürüm keseyi
Doğru canım bende 10 gün önce yapmıştım bu testi ve aynen bu şekilde çıktı emin olmak için kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı şuan allahın inziyle 5+6 hamileyim allahıma hamdolsunBenim 2 gebelik bn 3 ay önce bebgimi kaybettim kalbi durdu rabbim 3 ay sonra tekrardan nasip etti bugün öğrendim sizce doğru demi
Korkma canım elinden geldiğince yat dinlen uzun süre ayakta durma oluyor öyle kasık bel ağrıları. 3 4 gün öncesine kadar benimde kasık ağrılarım vardı şimdi geçti şükür arada belim ağrıyor sadeceKızlar merhaba bende 4 hafta 3 günlük hamileyim arada belimde ve kasıklarım da ağrılar oluyor işim ayakta olduğu için diye düşünüyorum ama sizce normal mi çok korkuyorum bişey olucak diye
Eve geliyorum yatıyorum ağrı yok kalkıyorum ağrıya devam inş bişey olmaz siz kaçıncı haftadasınız :)Korkma canım elinden geldiğince yat dinlen uzun süre ayakta durma oluyor öyle kasık bel ağrıları. 3 4 gün öncesine kadar benimde kasık ağrılarım vardı şimdi geçti şükür arada belim ağrıyor sadece
İyi düşün iyi olsun 5 hafta 6 günlük canımEve geliyorum yatıyorum ağrı yok kalkıyorum ağrıya devam inş bişey olmaz siz kaçıncı haftadasınız :)
Canım al benden de o kadar bende gitmedim ama sabırsızım haftaya git diyolar keseyi görürsün için rahat eder diye senin adetimden kaç gün geçtiGunaydn kızlar ben dokt.gitmedim daha nezaman gitsem diye düşünüyorum...
İnşaallah canımKizlar selam bende 8 haftalik hamileyim malesef ki yurt disinda oldugumdan burda ilk ultrasonu 13 haftalikken yapiyorlar yaklasik 3 hafta once Turkiyedeydim doktora gittim kese gozuktu ama umarim suan da hersey yolundadir :)
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar bnde bugün hamile olduğumu ogrendim en kisa zamn da doktora gidicem inşallah
Hadi hayırlısıyla kucağınada alırsın inşaallah canım rabbim bizede isteyen herkesede nasip etsin5haftalikken kese 6.haftada kalp atışı duyuldu şimdi 7haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?