Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kişiye gore değişiyor dye biliyorum kiminin son aylardada başlayabilir dye duymustum cnm. Asermelerinin baslamasi bence yakindir. Benim coktan basladi. Ruyalar nelr neler. Bende cok yiyorum kusma vs olmadigi icin.
Allahım herkese hayırlı hamilelikler nasip etsin inşaallah bebeğimi görsem tamamen rahatlayacağım inşaallah

Ben bebeğimi gördüm başladım kızlar iki gündür çok bulanıyor du bugunden sonra hep cikarcam herhalde özür diliyerek.soyluyorum
Bnmde gorene kdr kasik agrisi bel agrisi ndan baska bsey yoktu ogrendim basladi. Brazda psikolojik oluyor cok bulanicammi kusucammi vs dye. . Sonrasi geliyor ztn

Benim bebek resminin altında kirmizi yazi varya onun altinda da hamilelik gunlugunu imza alanina eklemek icin tiklayin diyo oraya girin en altlarda olmasi lazim bebeginizin dogacagi tarihi yazin oraya kzlar. Yapmanız gereken dye yaziyor ordaki linke tiklayin

Bnmde gorene kdr kasik agrisi bel agrisi ndan baska bsey yoktu ogrendim basladi. Brazda psikolojik oluyor cok bulanicammi kusucammi vs dye. . Sonrasi geliyor ztn
Benimde şuan sadece kasık ve bel ağrım var

O agrilar hamilelik boyunca devam ediyor mutlaka. Su ara sirt agrisindan muzdaribim. Kaburgalarim fln ağrıyor bazen.

Benimde arkadaşlar 4 hafta +3 de 983 cıktı benimkide mi düşük acaba yorumları okuyunca düşük geldi banada

Yukarda bildirim ve mesajlarinizi gordugunuz yerde adiniz yaziyor oraya tiklayin kisisel bilgilerinize girin. Hamilelik takvimi yaziyor. Ordanda olur. Daha basit

Kizlar kan degerim 1948 acaba kac haftalik hamileyim. Asilama yaptirali 3 hafta oldu
Ben değerlere göre hafta hesaplaması bilemiyorum canım ama doktora gidebilirsen hiç beklemeden git hemencik öğrenebilirsin bebişinin haftasını

Pozitif dedilerr mii cnm hamileligineee cok sevindim senin adina. Semaelaydin sen demi balbocuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…