Gozunaydin cnm. Rabbim kucagina almayida nasip etsin inşallahEwett canim saolya oldu sonundaa:))
Aminn ins seninkinideee:))Gozunaydin cnm. Rabbim kucagina almayida nasip etsin inşallah
Yok mu gözüküyo
Sence nasıl gözüküyor canm bak bi yaYok mu gözüküyo
Ya yok gözüküyo ama hani resimle canlı fsreder belki diye sordum sana. Hiç bulanık silikte olsa 2. çizgi yokmuSence nasıl gözüküyor canm bak bi ya
Var canm ama çok silikYa yok gözüküyo ama hani resimle canlı fsreder belki diye sordum sana. Hiç bulanık silikte olsa 2. çizgi yokmu
Bi kaç gün sonra testi tekrardan yap canım bekleyemem dersen kan tahlili yaptır kesin sonuç almak içinVar canm ama çok silik
Yarın gidicem kan için ama sende gördün mü cizgiyi peki canmBi kaç gün sonra testi tekrardan yap canım bekleyemem dersen kan tahlili yaptır kesin sonuç almak için
Ben göremedim canımYarın gidicem kan için ama sende gördün mü cizgiyi peki canm
Canim sanki gölge gibi ama söyledim sana gebelik yoksa orda çizgi hiç ckmaz daha yeni demekki bence hamilesin git yap kan testi
Canım kesen gorundumu senin 1500 den sonra kese cikiyoKizlar kan degerim 1948 acaba kac haftalik hamileyim. Asilama yaptirali 3 hafta oldu
Artık testler çok hassas yanılma payı çok nadir hem sureklide çizgi çıkmaz yani ben inanıyorum vallahi belki eskiden olsa suohelenirdim.ama şuan testler güvenilir hem.idrara geçmişse kana çoktan geçmiştir kan testi yapinO testler cok yanıltıcı. Ben kac kre yaptim hc bir ise yaramadi. Güvenmiyorum onlara ben. Eger ufak bir şüpheniz ble varsa kan verin oyle testlerse ugrasmayin ben ugrastim kac kre umutlandım.
Bn kanla ogrendim direk. Beta 2303 tuArtık testler çok hassas yanılma payı çok nadir hem sureklide çizgi çıkmaz yani ben inanıyorum vallahi belki eskiden olsa suohelenirdim.ama şuan testler güvenilir hem.idrara geçmişse kana çoktan geçmiştir kan testi yapin
Kan testi yapma fırsatı varsa olur tabi de insan hemen idrar testine gidiyor benim gebeligimde hep silikten biraz daha net çıktı ama en az 5 6 tane yaptım yaniBn kanla ogrendim direk. Beta 2303 tu
Bende böyle düşünüyorum işte çok yeni olduğu için böyle çıkıyor yoksa birsey çıkmaz bencedeysrin kana gidicem işte dua et nolur kuzum yaCanim sanki gölge gibi ama söyledim sana gebelik yoksa orda çizgi hiç ckmaz daha yeni demekki bence hamilesin git yap kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?