Ben inanıyorum minigin seninle Allah sannda nasip etsin annelik duygusunuBende böyle düşünüyorum işte çok yeni olduğu için böyle çıkıyor yoksa birsey çıkmaz bencedeysrin kana gidicem işte dua et nolur kuzum ya
Yarın vericem kan tatlım inşallah cikarO testler cok yanıltıcı. Ben kac kre yaptim hc bir ise yaramadi. Güvenmiyorum onlara ben. Eger ufak bir şüpheniz ble varsa kan verin oyle testlerse ugrasmayin ben ugrastim kac kre umutlandım.
Bnde 5+4 te gördüm nokta kdrdi5+3 te kese ve icindeki yolku tektasa benzer şeklini gördük
İyice baksaanı var aslındaBende göremedim ya
İnşallahhhh cnmYarın vericem kan tatlım inşallah cikar
Yaptım.vallaMasallah baya yapmışsın emin olana kdr
Amin tatlım inşallah ama 1 tane oğlum var zaten kardes istiyoruz biz 18 aydır olmuyo amaBen inanıyorum minigin seninle Allah sannda nasip etsin annelik duygusunu
:*
Bide kalp atisini duyarsak cok mutlu olucam❤Bnde 5+4 te gördüm nokta kdrdi
Oy sen annesin zaten kız ben ilk sandim olur güzelim üzülmeAmin tatlım inşallah ama 1 tane oğlum var zaten kardes istiyoruz biz 18 aydır olmuyo ama
Şükür anneyim evet ama sen oğlumun kardes isteğini bir görsen oturup ağlarsın varya ondan kendimi mahvediyom bukadar kuzumOy sen annesin zaten kız ben ilk sandim olur güzelim üzülme
Yedinci haftada duydum ben kalp atisini cnm.Bide kalp atisini duyarsak cok mutlu olucam❤
Allah büyük canım benim benim ilk ve eşim çocuk delisi ben adet düzensizliği yasiyordum günümü geçince karnıma yatardı severdi öyle aglardim ki Rabbim büyük verdi hediyesinjŞükür anneyim evet ama sen oğlumun kardes isteğini bir görsen oturup ağlarsın varya ondan kendimi mahvediyom bukadar kuzum
Kıyamam ama yaaaa inşallah sagsaglim alırsın iz kucağınıza bitanemAllah büyük canım benim benim ilk ve eşim çocuk delisi ben adet düzensizliği yasiyordum günümü geçince karnıma yatardı severdi öyle aglardim ki Rabbim büyük verdi hediyesinj
Amin balım darısı senin başına ^_^Kıyamam ama yaaaa inşallah sagsaglim alırsın iz kucağınıza bitanem
Amin tatlım insallahAmin balım darısı senin başına ^_^
Oy oy Allahim tamamina erdirsin inşallah erkek mi istiyoHllkl canm eşim şimdiden bunu alırız söyle yaparız demeye başladı dün testi gösterince hayaller kurmaya başladık yaa Eki Görüntüle 2056792 Eki Görüntüle 2056792
Oda oğlu da erkek istiyorlar ama sağlıklı olsun farketmiyo olsunda yeter nasıl tatlılar demiOy oy Allahim tamamina erdirsin inşallah erkek mi istiyo
Evet bayıldım.bizimki alirsa bordo mavi alır ;-)Oda oğlu da erkek istiyorlar ama sağlıklı olsun farketmiyo olsunda yeter nasıl tatlılar demi
Eee tabzonlu olmak kolay değil sekerim yarın çok merak ediyorum acaba nasıl cikicak diyeEvet bayıldım.bizimki alirsa bordo mavi alır ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?