Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bulantılarınız ne durumda ya ıkı gundur ıc ım dışıma cıktı.

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım rabbime mübarek olsun allahım bizlere de nasip etsin görmeyi. Bende keseyi gördüm şimdi bebeği ne zaman görcem onu bekliyorum dört gözle
Hadi ya sen nekadarlik hamilesin sen karindanmi alttanmi gordun cnm

Hepimizin gözü aydın arkadaşlar ben yumurtlama gunumden itibaren 20. Günümde HCG değerim 2492.2 idi ertesi gün 3501.1 e arttı ancak kesem net değilmiş doktor biraz korkuttu aranızda benim gibi olan var mı

Karından ultrasonla bugün göründü benimki canım ama bebek görünmedi galiba yani ben göremedim doktor da bişey demedi

Hepimizin gözü aydın arkadaşlar ben yumurtlama gunumden itibaren 20. Günümde HCG değerim 2492.2 idi ertesi gün 3501.1 e arttı ancak kesem net değilmiş doktor biraz korkuttu aranızda benim gibi olan var mı
Alttan ultrasonla mı baktı karından mı

Cuma sabahı tekrar gideceğim dua edelim birbirimize inşallah hayırla kucaklarimiza aliriz

Herkesin ne kadar çabuk yükseliyor betası benim neden 4 günde 119 da 983 e kadar cıktı ya bak kafama taktım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…