Bende merakliyim tatlım mutlaka yaz emi acilden yaptır çıksın hemenEee tabzonlu olmak kolay değil sekerim yarın çok merak ediyorum acaba nasıl cikicak diye
Tamam kuzum hemen yazarım öğrenir öğrenmek canmBende merakliyim tatlım mutlaka yaz emi acilden yaptır çıksın hemen
Tam cnmTamam kuzum hemen yazarım öğrenir öğrenmek canm
Simdi qeldim doktordan ustten goremedi keseyi alttan gordu normalmi acaba bole ustten gorememesi falanCanım kesen gorundumu senin 1500 den sonra kese cikiyo
Evet bayıldım.bizimki alirsa bordo mavi alır ;-)
Simdi qeldim doktordan ustten goremedi keseyi alttan gordu normalmi acaba bole ustten gorememesi falan[/QUOTE
Kaç haftadasın canım
Simdi qeldim doktordan ustten goremedi keseyi alttan gordu normalmi acaba bole ustten gorememesi falan
5 haftalikmisKaç haftalık canım
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım rabbime mübarek olsun allahım bizlere de nasip etsin görmeyi. Bende keseyi gördüm şimdi bebeği ne zaman görcem onu bekliyorum dört gözle5 haftalikmis
Hadi hayırlı uğurlu olsun rabbime mübarek olsun canım. Allahım bizede nasip etsin bende keseyi gördüm bebeğimi göreceğim günü dört gözle bekliyorum ne zaman görürüm bilemiyorum5 haftalikmis
Seninki yeşil mavi olur ozaman ben Rize şar'a gidiyrm doktoraBende rizedeyim canım
Hadi ya sen nekadarlik hamilesin sen karindanmi alttanmi gordun cnmHadi hayırlı uğurlu olsun canım rabbime mübarek olsun allahım bizlere de nasip etsin görmeyi. Bende keseyi gördüm şimdi bebeği ne zaman görcem onu bekliyorum dört gözle
Alttan ultrasonla mı baktı karından mıHepimizin gözü aydın arkadaşlar ben yumurtlama gunumden itibaren 20. Günümde HCG değerim 2492.2 idi ertesi gün 3501.1 e arttı ancak kesem net değilmiş doktor biraz korkuttu aranızda benim gibi olan var mı
Alttan ultrason ile net değil aslında bu değere göre daha net olmalıydı dediAlttan ultrasonla mı baktı karından mı
İnşaallah canım rabbim gönlüne göre en hayırlısını versinCuma sabahı tekrar gideceğim dua edelim birbirimize inşallah hayırla kucaklarimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?