Takma bence kafana canım skıntılı bi durum gözükmüyorHerkesin ne kadar çabuk yükseliyor betası benim neden 4 günde 119 da 983 e kadar cıktı ya bak kafama taktım şimdi
Yarın randevum var bakalım sorucam doktora sağlık ocağından aldığım sonuçlarıda götürücem neler söyleyecekTakma bence kafana canım skıntılı bi durum gözükmüyor
Hayırlısı olsun canımYarın randevum var bakalım sorucam doktora sağlık ocağından aldığım sonuçlarıda götürücem neler söyleyecek
Ne kadarlık 3 ay mıBen de yeni sayılırım.
4 bitmek üzere çok şükür.. sizin?Ne kadarlık 3 ay mı
Daha yeni benimki 4 5 haftalık4 bitmek üzere çok şükür.. sizin?
Daha yeni benimki 4 5 haftalık
Keseyi gördük ama içinde bişey yoktu henüzHayırlı olsun noktacık daha
Öyle oluyor çok normal hatta ilk yolksac gözükecek daha sonra bebek gözükecek sabır ve sakinlik gerekiyor hepimizeKeseyi gördük ama içinde bişey yoktu henüz
İşte ben çok sabırsızım bişey mi oldu bi sıkıntımı var neden gözükmedi neden böyle diye kendi kendimi yiyorum sürekliÖyle oluyor çok normal hatta ilk yolksak gözükecek daha sonra bebek gözükecek sabır ve sakinlik gerekiyor hepimize
İşte ben çok sabırsızım bişey mi oldu bi sıkıntımı var neden gözükmedi neden böyle diye kendi kendimi yiyorum sürekli
İşte ben çok sabırsızım bişey mi oldu bi sıkıntımı var neden gözükmedi neden böyle diye kendi kendimi yiyorum sürekli
Sen ne durumdasınAynı ben :)
Ne zaman başlıyo bulantılar falanStres yapmayın şuan çok normal durumunuz.. iyi olacağına inanmak şart yoksa 40 a yakın hafta geçmez. Zaten bulantılar başlarsa çok stres yapmaya fırsat kalmıyor benim öyle oldu hala bile geçmedi mide bulantılarım
Ne zaman başlıyo bulantılar falan
Bebek oluşunca başlıyor diye duydum bende şuan bel ağrısı var ara ara da kasık ağrısı oluyorBenim 6. Haftada başlamıştı değişiyor kişiye göre kiminde hiç olmuyormuş
Hepsi çok normal :)Bebek oluşunca başlıyor diye duydum bende şuan bel ağrısı var ara ara da kasık ağrısı oluyor
Hepsi çok normal :)Bebek oluşunca başlıyor diye duydum bende şuan bel ağrısı var ara ara da kasık ağrısı oluyor
İnşaallah sonrasında da güzel hayırlı haberler alırızHepsi çok normal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?