Hepsi çok normal :)Bebek oluşunca başlıyor diye duydum bende şuan bel ağrısı var ara ara da kasık ağrısı oluyor
Amin hepimizİnşaallah sonrasında da güzel hayırlı haberler alırız
Bende şu an beta hcg ye göre ve benim hesaplamama göre ki sağlık ocağındaki hemşirede aynı şeyi söyledi 4+4 deyim ama şu an bel ağrısı ve kasıklarımda az az ağrılar oluyor bende ayakta çalışıyorum acaba ondan mı diye düşünüyorm :/Sen ne durumdasın
YARında doktora gidicem bakalım :)Bende şu an beta hcg ye göre ve benim hesaplamama göre ki sağlık ocağındaki hemşirede aynı şeyi söyledi 4+4 deyim ama şu an bel ağrısı ve kasıklarımda az az ağrılar oluyor bende ayakta çalışıyorum acaba ondan mı diye düşünüyorm :/
Ayakta olmakla pek alakası yok bence canım ben sürekli yatıyorum ama aynı şikayetler bende de varBende şu an beta hcg ye göre ve benim hesaplamama göre ki sağlık ocağındaki hemşirede aynı şeyi söyledi 4+4 deyim ama şu an bel ağrısı ve kasıklarımda az az ağrılar oluyor bende ayakta çalışıyorum acaba ondan mı diye düşünüyorm :/
Seninki yeşil mavi olur ozaman ben Rize şar'a gidiyrm doktora
Ben Asiye hanıma gidiyorum cnmBende oraya gidiyorum İbrahim beye
Oda iyi canım onuda beğenen çok bizden çoğu kişi ona gidiyor ama.son kontrolden sonra gitmicem hep özele gidemem sonra devlet Hastanesi'ne giderimBen kızımda da İbrahim beye gitmiştim çok memlun kaldım gene ona gidiyorum.Asiye hanım nasıl_?
Oda iyi canım onuda beğenen çok bizden çoğu kişi ona gidiyor ama.son kontrolden sonra gitmicem hep özele gidemem sonra devlet Hastanesi'ne giderim
Hiç bi fikrim yok canım ama inşaallah kötü bi durum yokturYazmam gereken forum başlığını bulamıyorum16 hafta ve civarında ağrısı olanları merak ediyorum. Sanki regl ağrısı gibi bel kasık ama arada duruyor
Şimdi daha iyiyim şükür teşekkür ederimHiç bi fikrim yok canım ama inşaallah kötü bi durum yoktur
İyi canım allahım daha iyi etsin bi sıkıntı olmasındaŞimdi daha iyiyim şükür teşekkür ederim
Amin hepimizi inşİyi canım allahım daha iyi etsin bi sıkıntı olmasında
Oooo çok güzel bi duygudur bu eminim allahım herkese nasip etsin sağlıklıca kucağınada alırsın inşaallah bebeklerini canımKızlar çift kalp ikiz bebeğim olacak rabbimin izniyle. Rabb'im inşallah hepiniz bu duyguyu yaşatsın inşallah
Günaydın hayırlı cumalar. İyiyim canım sen nasılsınGunaydın kızlar hayırlı cumalarımız olsun Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?