Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen ne durumdasın
Bende şu an beta hcg ye göre ve benim hesaplamama göre ki sağlık ocağındaki hemşirede aynı şeyi söyledi 4+4 deyim ama şu an bel ağrısı ve kasıklarımda az az ağrılar oluyor bende ayakta çalışıyorum acaba ondan mı diye düşünüyorm :/

YARında doktora gidicem bakalım :)

Ayakta olmakla pek alakası yok bence canım ben sürekli yatıyorum ama aynı şikayetler bende de var

Ben kızımda da İbrahim beye gitmiştim çok memlun kaldım gene ona gidiyorum.Asiye hanım nasıl_?

Ben kızımda da İbrahim beye gitmiştim çok memlun kaldım gene ona gidiyorum.Asiye hanım nasıl_?

Oda iyi canım onuda beğenen çok bizden çoğu kişi ona gidiyor ama.son kontrolden sonra gitmicem hep özele gidemem sonra devlet Hastanesi'ne giderim

Yazmam gereken forum başlığını bulamıyorum 16 hafta ve civarında ağrısı olanları merak ediyorum. Sanki regl ağrısı gibi bel kasık ama arada duruyor

Yazmam gereken forum başlığını bulamıyorum 16 hafta ve civarında ağrısı olanları merak ediyorum. Sanki regl ağrısı gibi bel kasık ama arada duruyor
Hiç bi fikrim yok canım ama inşaallah kötü bi durum yoktur

Kızlar çift kalp ikiz bebeğim olacak rabbimin izniyle. Rabb'im inşallah hepiniz bu duyguyu yaşatsın inşallah
Oooo çok güzel bi duygudur bu eminim allahım herkese nasip etsin sağlıklıca kucağınada alırsın inşaallah bebeklerini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…