Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oooo çok güzel bi duygudur bu eminim allahım herkese nasip etsin sağlıklıca kucağınada alırsın inşaallah bebeklerini canım
Çok sağol canım benim Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallah hayırlı cumalar olsun

Bende 6+6 haftalik hamileyim ama kanamam var ve dusuk riskim var doktor kesemin kucuk bebegimin buyuk oldgnu cok saglikli oldgnu soledi ama kese buyumezse dusuk yapablecegmi soledi gunlerdir evde yatiyorum hic kalkmadan kalp atislarimizi bile duyduk bunun sevincini bile tam yasayamadik bir umut bekliyoruz

Allahım yardımcın olsun canım rabbim dert verip derman aratmasın inşaallah bebeğine birşey olmadan kucağınada alırsın dua et bol bol

Butun tedbirlerimizi aldik bir cok doktora gttik ve hepsi ayni seyi soyledi artik takdiri rabbimin hamilelerin duasi kabul olur derler bol bol dua edin bayanlar rabbim herkese yardim etsin kimseyi aratmasin insallah

Butun tedbirlerimizi aldik bir cok doktora gttik ve hepsi ayni seyi soyledi artik takdiri rabbimin hamilelerin duasi kabul olur derler bol bol dua edin bayanlar rabbim herkese yardim etsin kimseyi aratmasin insallah
Amiiiin amiiiin inşaallah canım

Allah yardımcın olsun iyi düşün iyi olsun bişeycik olmaz annesi içini ferah tut dualarımız sizinle

İnş tutunur ve sağlıklı olur. Bol su (günde en az iki litre) içip bol bol yatın

Elimden geleni yapiyorum doktorum da surekli sivi tuket dedi tesekkur ederim dualarinizi esirgemeyin

Çok stres yapmayın o da negatif etki eder pozitif düşünün dizi film kafanızı dağıtacak şeyler bulun. Tüm bebekleri annesine kavuştursun ayırmasın Allahım

Kızlar folikasiti bazı sabahlar içmeyi unutuyorum gece yada akşam alınması sakıncalı olur muki

Elimden geleni yapiyorum doktorum da surekli sivi tuket dedi tesekkur ederim dualarinizi esirgemeyin

Çok stres yapmayın o da negatif etki eder pozitif düşünün dizi film kafanızı dağıtacak şeyler bulun. Tüm bebekleri annesine kavuştursun ayırmasın Allahım

Size birşey soracağım kızlar. Ben çarşamba günü sadece keseyi gördüm bana şimdi etraftaki insanlar diyorki boş gebelik olabilir seninki diyorlar çok korkuyorum bana akıl verin lütfen

Size birşey soracağım kızlar. Ben çarşamba günü sadece keseyi gördüm bana şimdi etraftaki insanlar diyorki boş gebelik olabilir seninki diyorlar çok korkuyorum bana akıl verin lütfen
Sen kimseyi dinleme takmada doktorun dedigini dinle zaten normaldede once kese gorulur bebek 1 hafta 10 gun sonra gorunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…