Günaydın hayırlı cumalar. İyiyim canım sen nasılsın
Allah daha iyi etsin canımiyiyim şükür sabah biraz bulantım oldu iyim ama
Çok sağol canım benim Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallah hayırlı cumalar olsunOooo çok güzel bi duygudur bu eminim allahım herkese nasip etsin sağlıklıca kucağınada alırsın inşaallah bebeklerini canım
Kesede mi gördünüz ikiz olduğunu yoksa çift kese mi vardıÇok sağol canım benim Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallah hayırlı cumalar olsun
Allahım yardımcın olsun canım rabbim dert verip derman aratmasın inşaallah bebeğine birşey olmadan kucağınada alırsın dua et bol bolBende 6+6 haftalik hamileyim ama kanamam var ve dusuk riskim var doktor kesemin kucuk bebegimin buyuk oldgnu cok saglikli oldgnu soledi ama kese buyumezse dusuk yapablecegmi soledi gunlerdir evde yatiyorum hic kalkmadan kalp atislarimizi bile duyduk bunun sevincini bile tam yasayamadik bir umut bekliyoruz
Amiiiin amiiiin inşaallah canımButun tedbirlerimizi aldik bir cok doktora gttik ve hepsi ayni seyi soyledi artik takdiri rabbimin hamilelerin duasi kabul olur derler bol bol dua edin bayanlar rabbim herkese yardim etsin kimseyi aratmasin insallah
Bende 6+6 haftalik hamileyim ama kanamam var ve dusuk riskim var doktor kesemin kucuk bebegimin buyuk oldgnu cok saglikli oldgnu soledi ama kese buyumezse dusuk yapablecegmi soledi gunlerdir evde yatiyorum hic kalkmadan kalp atislarimizi bile duyduk bunun sevincini bile tam yasayamadik bir umut bekliyoruz
Insallah ben bizi birakabilecegine inandirmak istemiyorum saglikli bir sekilde bize tutunsun ben onun icin gerekirse 9 ay kalkmam yerimdenAllah yardımcın olsun iyi düşün iyi olsun bişeycik olmaz annesi içini ferah tut dualarımız sizinle
Insallah ben bizi birakabilecegine inandirmak istemiyorum saglikli bir sekilde bize tutunsun ben onun icin gerekirse 9 ay kalkmam yerimden
Bende 6+6 haftalik hamileyim ama kanamam var ve dusuk riskim var doktor kesemin kucuk bebegimin buyuk oldgnu cok saglikli oldgnu soledi ama kese buyumezse dusuk yapablecegmi soledi gunlerdir evde yatiyorum hic kalkmadan kalp atislarimizi bile duyduk bunun sevincini bile tam yasayamadik bir umut bekliyoruz
Elimden geleni yapiyorum doktorum da surekli sivi tuket dedi tesekkur ederim dualarinizi esirgemeyinİnş tutunur ve sağlıklı olur. Bol su (günde en az iki litre) içip bol bol yatın
Elimden geleni yapiyorum doktorum da surekli sivi tuket dedi tesekkur ederim dualarinizi esirgemeyin
Elimden geleni yapiyorum doktorum da surekli sivi tuket dedi tesekkur ederim dualarinizi esirgemeyin
Hayır tam tersi bulantı daha az olur gece uyku halinde olunacağı içinKızlar folikasiti bazı sabahlar içmeyi unutuyorum gece yada akşam alınması sakıncalı olur muki
Sen kimseyi dinleme takmada doktorun dedigini dinle zaten normaldede once kese gorulur bebek 1 hafta 10 gun sonra gorunurSize birşey soracağım kızlar. Ben çarşamba günü sadece keseyi gördüm bana şimdi etraftaki insanlar diyorki boş gebelik olabilir seninki diyorlar çok korkuyorum bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?