Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen kimseyi dinleme takmada doktorun dedigini dinle zaten normaldede once kese gorulur bebek 1 hafta 10 gun sonra gorunur
Haftaya çarşamba tekrar çağırdı yani bir hafta arası olacak kese görüldükten sonra. O zaman görülür mü

Eger bir sknti yoksa evet gorulur bizim insanlarimiz can sikmaya cok merakli ama dedgim gibi once kese gorulur sonra bebis 7. Haftadan snrada kalp atisi gorulur ama bu donemlerinde cok dikkat et benimde en bastan cok iyi gidiyordu 6. Haftamdan itibaren kanamam basladi doktor riskli gebelik dedi kesenin bozulmasindan korkuyoruz ilac falan kullaniyorum ama bn en bastan kendimi hamilelik piskolojisine sokmak istemedim dikkat etmedim smdo cok pismanim doktor sdce tuvalete gidicen dedi yerimden kipirdamiorum insallah saglikli bir hamilelik yasariz bebegimize kavusuruz hepimiz

Ben hemen girdim o piskolojiye aslında buda kötü bişey sonuçta hiç birşey garanti değil şuan allah korusun birşey olmuş olsa çok büyük hayal kırıklığı benim için. Ben ilaç kullanıyorum corine jel

Sen doktorun haric kimseyi dinleme uzulme ki bebisin de uzulmesin seninle birde bnm durumumda olsan napican sali gunu gidicem doktora 4gun nasil gecicek bilmiorum ve bnm umudum cok dusuk

Sen doktorun haric kimseyi dinleme uzulme ki bebisin de uzulmesin seninle birde bnm durumumda olsan napican sali gunu gidicem doktora 4gun nasil gecicek bilmiorum ve bnm umudum cok dusuk
Allahım hakkımızda herşeyi hayırlı kılsın inşaallah

Bana hafta söylemedi daha doktorum ama 5 yada 5 buçuk haftalık benim hesabıma göre kesede zaten 4 buçuk 5 haftalıkken görünüyormuş bu hafta anca göründü kese
Ben 5+1 de gittim dr ye kese gorunuyordu. Bebekte belli belirsiz nokta kdrdi.

Hadi bakalim canim insallah guzel haberlerinizi aliriz
İnşaallah canım mü'minin mü'mine duası kbul olurmuş birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim allah rızası için sonuçta hepimiz bu duyguları yaşamak için can atıyoruz

Kesinlikle kendimde dahil butun herkes icin ayni duayi ediyorum merak etme az once baska bir blogda gordum sehadet parmagini karninin ustune koyup (YA MUBDIU) diyerek bolca dua edin diyordu bir bayan arkadasimiz sizde yapin bn duydugumdan beri ayni duayi ediyorum

Teşekkür ederim canım bilgin için allah razı olsun

Anladım canım evlatların hayırlı olsun inşaallah

Kızlar kasık ağrılarım vardı bugün yok oldu sizce normal mi? Akıntım devam ediyor ama sizde de böyle birşey oldu mu

Olur canım öyle. Bende kasık ağrım vardı kesildi şuan sadece bel ağrım var

Benimse bel ağrım vardı bugün ama yürürken kasık ağrım olurdu bugün olmayınca şaşırdım bişi mi oldu acaba diye inşallah normaldir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…