Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba 4 haftalik hamileyim bende varim rabbim hepimize bebeklerimizi saglikla mutlulukla kucagimiza almayi nasip etsin

Benim 5000di canim
Maşallah peki ne zamanlardı yani ben mesela şuan son adetin ilk günü 23 eylül buna göre 4hafta+6 gün olmuş diye kendimce hesaplıyorum doktora haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum yani 6 hafta bitmiş olcak inşallah 7.haftanın ilk günü olmuş olcak bu hesaba göre.sizce kalp atışı veya kese görebilir miyim gittiğimde?

Aramizda 1hafta var benim 17eylul.haftaya keseyi kesin gorursunuz bence ama kalp atisi ile ilgili bilemiyorum cunku bu ilk gebeligim

Canım ben dün gittim dokt. 6+2 ddi çok şukur kese görüldü kalp atışı var ddi dokt. Seninde görülür ozaman kesen

Benimde son adetim 24 eylül haftaya gitmeyi düşünüyorum nasipse hepimize sağlıklı bebişler inşallah rabbim kavuştursun

Mide bulantisi ile nasil bas ediyor sunuz varsa tabiki

Amin amin cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. Benim mide bulantım pek yok çok şükür şuan ama gaz ve şişkinlik sıkıntısı çekiyorum. Mide bulantısı için sabah uyandğnz anda yataktan kalkmadan ağza tuzlu minik bişey atılmasını önerdiklerini duydum

Dun ve bugun cok fena midem.Cok sukur ki kusma yok henuz. Ama su bile icmek istemiyorum tek dostum mandalina

Kızlarr kan sonucum geldi 1098 bulunduğum haftaya göre normal mii sevinebilir miyiim???
Sonuclarin yaninda haftalara gore olmasi gereken deger araliklari var canim. Ordan degerlendirebilirsin, zaten doktor da yorum yapar

Sonuclarin yaninda haftalara gore olmasi gereken deger araliklari var canim. Ordan degerlendirebilirsin, zaten doktor da yorum yapar
Bu laboratuarın değer aralıkları diğer yerlerden farklı gözüküyor ama normal gibi göZüküyor ben biraz evham yapıyorum inşallah haftaya cumartesi gidicez doktora hayırlısı bakalım

Bence de normal canim evhamlanma ama iste elimizde degil o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…