Benimki bu şekilde en altta GS yazıyı o kese boyutu GA yazan yere de bebek gorununce kaç artı kaç olduğu yazacak
Haftaya persembe gidicem canim. 2hafta sonra demistiMaşallah canım bu hafta görebildiniz mi peki bebişi yada kalp atışını duyabildiniz mi
Anladım canım hadi bakalım inşallahHaftaya persembe gidicem canim. 2hafta sonra demisti
Kandaki değeriniz yaklaşık kaçken keseyi gördünüz acaba?Haftaya persembe gidicem canim. 2hafta sonra demisti
sali gunu muayene oldum kese gorundu 1 aylik hamilesin dedi doktorKaç haftalıkken keseniz göründü
Benim 5000di canimKandaki değeriniz yaklaşık kaçken keseyi gördünüz acaba?
Maşallah peki ne zamanlardı yani ben mesela şuan son adetin ilk günü 23 eylül buna göre 4hafta+6 gün olmuş diye kendimce hesaplıyorum doktora haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum yani 6 hafta bitmiş olcak inşallah 7.haftanın ilk günü olmuş olcak bu hesaba göre.sizce kalp atışı veya kese görebilir miyim gittiğimde?Benim 5000di canim
Maşallah peki ne zamanlardı yani ben mesela şuan son adetin ilk günü 23 eylül buna göre 4hafta+6 gün olmuş diye kendimce hesaplıyorum doktora haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum yani 6 hafta bitmiş olcak inşallah 7.haftanın ilk günü olmuş olcak bu hesaba göre.sizce kalp atışı veya kese görebilir miyim gittiğimde?
Sonuclarin yaninda haftalara gore olmasi gereken deger araliklari var canim. Ordan degerlendirebilirsin, zaten doktor da yorum yaparKızlarr kan sonucum geldi 1098 bulunduğum haftaya göre normal mii sevinebilir miyiim???
Bu laboratuarın değer aralıkları diğer yerlerden farklı gözüküyor ama normal gibi göZüküyor ben biraz evham yapıyorum inşallah haftaya cumartesi gidicez doktora hayırlısı bakalımSonuclarin yaninda haftalara gore olmasi gereken deger araliklari var canim. Ordan degerlendirebilirsin, zaten doktor da yorum yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?