- 28 Haziran 2016
- 361
- 166
- 103
- 35
Serbest t4 diye bir tahlil yaptilar mi? Benim yuksek cikmasina ragmen kadin dogum uzmani ilacina aynen devam et 2hafta sonra gel. Serbest t4 yuksek degil bizim icin o onemli dedi. Ben de oyle biraz rahatladim
Bole bisi var sadeceSerbest t4 diye bir tahlil yaptilar mi? Benim yuksek cikmasina ragmen kadin dogum uzmani ilacina aynen devam et 2hafta sonra gel. Serbest t4 yuksek degil bizim icin o onemli dedi. Ben de oyle biraz rahatladim
Peki çok teşekkür ederim hafta içi bi an önce iyi bi doktor bulup başlamak tedaviye çok saolSadece tsh bakmis ve yuksek cikmis. Dahiliye ya da endokrin e gorun canim o Sana Ilac vercek. Ihmal etme. Cozumsuz bir sey degil. Ama genel olarak tiroid hastalari icin yuksek tsh riskli gebelik. O yuzden doktor biraz ani davranmis.
Evet canim hemen bulup baslamasin.genelde kadinlarda tiroid cok rastlaniyormus ve en cok hamilelik döneminde hormon testlerinde ortaya cikiyor. O yuzden bu durumda olan cok kisi var icini ferah tut ve Ilac tedavisine en kisa sure de basla canim. Gecmis olsunPeki çok teşekkür ederim hafta içi bi an önce iyi bi doktor bulup başlamak tedaviye çok saol
Hiç bi fikrim yok canım geçen haftada ben aynı sıkıntıyı çektim boğaz ateş vücut kırgınlığı ama hiç birşey içemeden geçirdim şükür ama parol içilebileceğini duydum yinede sen kesin doktor izni bilgisi olmadan birşey içme derimNezle oldum sanki boğaz ağrısı da başlıcak gibi, henüz doktora gitmediğimden bilenlerden yardımm! parol alabilir miyim, ıhlamur içebilir miyim gibi soru işaretlerim var
Anladım cnm, tesekkür ederim:)Hiç bi fikrim yok canım geçen haftada ben aynı sıkıntıyı çektim boğaz ateş vücut kırgınlığı ama hiç birşey içemeden geçirdim şükür ama parol içilebileceğini duydum yinede sen kesin doktor izni bilgisi olmadan birşey içme derim
Ben belim agridigini soyledigimde doktoruma dayanamazsan parol icebilirsin demisti. Yine de sen bilirsin. Yine de dogal yollarla ve dinlenerek gecirmeni tavsiye ederim.Nezle oldum sanki boğaz ağrısı da başlıcak gibi, henüz doktora gitmediğimden bilenlerden yardımm! parol alabilir miyim, ıhlamur içebilir miyim gibi soru işaretlerim var
Ihlamur icebilirsin sanirim adacayi sakincali ama ben kis oldugu icin ihlamur iciyorum zaten suan da. Adacayi icmeAnladım cnm, tesekkür ederim:)
Hamilelikte parol ve minoset içilebiliyor cnm ben 2 hamileliğimde ve emzirme döneminde minoset ve parol kullandım tabi sen Yine de kendi doktora danışıklı için rahat etsinNezle oldum sanki boğaz ağrısı da başlıcak gibi, henüz doktora gitmediğimden bilenlerden yardımm! parol alabilir miyim, ıhlamur içebilir miyim gibi soru işaretlerim var
Öyle yapıcam artık,biraz ateşim de var çok yükselirse acile giderim diye düşündüm, tesekkür ederim cnmIhlamur icebilirsin sanirim adacayi sakincali ama ben kis oldugu icin ihlamur iciyorum zaten suan da. Adacayi icme
Hamilelikte parol ve minoset içilebiliyor cnm ben 2 hamileliğimde ve emzirme döneminde minoset ve parol kullandım tabi sen Yine de kendi doktora danışıklı için rahat etsin
Öyle yapıcam artık,biraz ateşim de var çok yükselirse acile giderim diye düşündüm, tesekkür ederim cnm
Canim bekleyip ogreneceksin biraz Sabre ne desek simdi dogru olmaz. Seni umutlandirmak ya da uzmek kimse istemez. En dogru sonuc once idrar sonra kan testi. Bekledikten sonra adetin gectiginde ikisini sirayla yaparsinArkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi kismen beyaz ve kahverengiydigoguslerimdede sislik var . Ve surekli islaklik hissediyorum Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?
Bende de ilk kalınlaşma görüldü ama beta HCG de gebelik çıkmıştı ... Adetine 1 hafta varsa belli olur kan da aslindaArkadaslar meraba lütfen yardımci olun yeni evliyim ve korunmuyoruz yumurtlama dönemimde 2 gun deneme yaptik. 3 gun sonrasi kasiklarimda agri oldu ve akintim basladi kismen beyaz ve kahverengiydigoguslerimdede sislik var . Ve surekli islaklik hissediyorum Kadin doguma gittim acile hamilelikten suphelenmedigi icin alttan baktilar ve ultrasonla baktilar. Doktor rahim duvarinda kalinlasma var hamile olabilirsin dedi ve kan testi istedi korunmadigim icin gecen aydan suphelenerek. Ama beta hcg 1.87 cikti hamile degilsin ama adet donemini bekleyelim dikkat et dedi. Ve daha 1 hafta var adet donemimde kasik agrim gecmedi. Ve cok halsiz hissediyorum kendimi. Sizce hamile olabilir miyim ?
Ama kan testini 2 hafta varken yapildi gecen hafta yapilmisti yani 1.87 cikti ama ben bekliyim dedim bekleyemedim isteBende de ilk kalınlaşma görüldü ama beta HCG de gebelik çıkmıştı ... Adetine 1 hafta varsa belli olur kan da aslinda
Insallah canim sabretmekte cok zor oluyor bu durumda :)Canim bekleyip ogreneceksin biraz Sabre ne desek simdi dogru olmaz. Seni umutlandirmak ya da uzmek kimse istemez. En dogru sonuc once idrar sonra kan testi. Bekledikten sonra adetin gectiginde ikisini sirayla yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?