Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benimki bu şekilde en altta GS yazıyı o kese boyutu GA yazan yere de bebek gorununce kaç artı kaç olduğu yazacak

Benimki bu şekilde en altta GS yazıyı o kese boyutu GA yazan yere de bebek gorununce kaç artı kaç olduğu yazacak
İkizin mi olıyor maşallah kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim kesenin boyıtu 7 mm dedi doktor 5 haftalık dedi haftaya gelince daha net ortaya çıkar dedi. Benim değerim 2bin üstüydü ona rağmen karından gördük

hanımlar bende adet duzensizliği var 3 ayda bir oluyorum neredeyse 2 aylıkda evliyim ekim 1 hastalandim 6 bitti eczaneden ovulasyon testi istedim kadin beni yanlis anlayin erken gebelik testi vermis bende ilk defa yapicagimdan farketmesen yapdim ve 2. cizgi cok silik cıkdı 3 gun sonra 5 tl gebelik testi aldim onda da hic birsey cikmadi bu ne anlama geliyor ?

Ayy keşke benimki de karından görünse yaa muayeneler artık kabus gibi bana. 7 mm ne güzel gelişmiş haftaya bebeği görürsünüz muhtemelen

Eğer hamile olsaydın 3 gün içinde değerin katlanacagi için daha koyu bı çizgi çıkması gerekirdi. Erken gebelik testlerinde de çok sık böyle hatalar duydum. Sen yine de pek ilaç içme düzenli beslen ama muhtemelen yoktur.

Hayırlı olsun, sağlık ocağında kan testi için muayene olup öyle mi test istiyorlar? bir de kayıtlı olmadan sağlık ocağı kabul eder mi
Ben gebelik testi yaptirmak icin gitmistim. Oyle ogrendim hamile oldugumu ve detayli testler de yaptilar. Bizim kayitli oldugumuz saglik ocagiydi bilmiyorum kayitli olmadan Kabul eder mi

Benim de son adet tarihim 17 Eylul gecen hafta kese 7.1mm idi

Ya insanı tedirgin ediyorlar salı günü gidicem şimdi sağlık ocağına geldim kan vericem genel şeyler bakalım değerim Sağlıklı yükseliyor mu

Ya insanı tedirgin ediyorlar salı günü gidicem şimdi sağlık ocağına geldim kan vericem genel şeyler bakalım değerim Sağlıklı yükseliyor mu
Aynen değerin arttiysa tamamdır. Sonra bol bol beklicen. Haftaya bile anca gozukcek boyuta gelir o

Aynen değerin arttiysa tamamdır. Sonra bol bol beklicen. Haftaya bile anca gozukcek boyuta gelir o
Hamile kalmak için 1 yıl uğraştım hsg falan çekildim. Ummadığım anda hamile kaldım şimdi başladı bütün endişeler ay hiç kolay değilmiş ya sen kaç haftadasın

Hamile kalmak için 1 yıl uğraştım hsg falan çekildim. Ummadığım anda hamile kaldım şimdi başladı bütün endişeler ay hiç kolay değilmiş ya sen kaç haftadasın
Evet sürekli bir bekleme olayı hiç benim gibi bir sabirsiza göre değil ben de iki yıl istedim son yıl da uğraştım filmler iğneler falan... Sanırım adete göre 4+3 oldum canım ama benim bhcg önden gidiyor hiç kıyaslama bizi 5 haftalık diyebiliriz

Yok canım iyi bakalım maşallah. Ben hala anlamadım bakalım ya şuan kan sonucuna göre görücex adete göre bende 4+3 ama muhtemel benim geç döllenme olmuş olabilir doktor da öyle söyledi

Yok canım iyi bakalım maşallah. Ben hala anlamadım bakalım ya şuan kan sonucuna göre görücex adete göre bende 4+3 ama muhtemel benim geç döllenme olmuş olabilir doktor da öyle söyledi
Olabilir evet Yeter ki güzel tutunsun da... O kaç haftalık olayı zaten bebek gorununce değişecek onun boyutuna göre konuscaz. Senin haftan oynar biraz

Olabilir evet Yeter ki güzel tutunsun da... O kaç haftalık olayı zaten bebek gorununce değişecek onun boyutuna göre konuscaz. Senin haftan oynar biraz
Kesinlikle bakalım bekliyoruz işte Burdada kese netleşsin dediler ondan sonra takibe alıcaklar

Evet çok şükür keseyi gördük ama sadece kese. Henüz içlerinde bebek yok. Bebeği de görürse inşallah onun boyunu ölçüp esas haftamizi söyleyecek. Şimdilik adet tarihini hesaplarsak 4+2.
benımde aynı senınle cnm asama asama herseyımız önceden yoktu boyle incelemeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…