Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mide bulantisi ile nasil bas ediyor sunuz varsa tabiki
bende 24 saat bulantı var. ekşi elma, mandalina, ayran, tuzlu çubuk... idare ediyorum ama haftaya raporum bitcek işe nasıl gidicem bu halde bilmiyorum.
bi dr tanıdığım premesis diye bi ilaç önerdi. içinde hem folik asit hem vitamin var. hem de zencefil varmış. o bastırıyomuş biraz bulantıyı. kadın doğumcuma sorup alcam galiba.

Görürsün canım allahtan birşey olmazsa. Ben 6 bitti 7. haftaya girdiğim gün bebeğimide kalp atışınıda grdüm

Kizlar ya 6+2yim az once doktora gittim ustten hicbise goremedi keseyi bile alttan bakti gordu kalp atisnida duydum cok sukur ama ustten gorememesi normalmi ya cogu insan 5 haftalikken bile ustten gozukuyor kese

Ben de zencefil almayi dusunuyorum suyu bile icmek istemiyorum en azindan aroma katar ve tuzlu cubuk alcam tesekkurler canim

Kizlar troid sorunu olan var mı değerlerde çıktı bnde ... çok cnm moralim ağrıdı bebek için riskli dedi doktor

Kizlar troid sorunu olan var mı değerlerde çıktı bnde ... çok cnm moralim ağrıdı bebek için riskli dedi doktor
Ben de var canim. Öncesinde de vardi. Ilac kullaniyorum. Benim de biraz yuksek cikti Ilac kullanmama ragmen bu gittgimde yaani haftaya tekrar bakilacak ve gerekirse do ayarlanacak. Icimi ferah tutmaya calisiyorum
Ilac verdiler mi

Ben de var canim. Öncesinde de vardi. Ilac kullaniyorum. Benim de biraz yuksek cikti Ilac kullanmama ragmen bu gittgimde yaani haftaya tekrar bakilacak ve gerekirse do ayarlanacak. Icimi ferah tutmaya calisiyorum
Ilac verdiler mi
Ben çok korktüm daha doğrusu doktor cok korkttu aglayarak direk eve geldim özele gdiyorum resmen esir aldı beni korkularıyla .... sadece bgun 350 tl verdim tahlillere troid için dahiliye gönderdi oda 5 tüp kan alıncak dedi tüp başı 40 tl bıraz para için anlaşmalilar gbi geldi

Ilac verdiler mi
Ben çok korktüm daha doğrusu doktor cok korkttu aglayarak direk eve geldim özele gdiyorum resmen esir aldı beni korkularıyla .... sadece bgun 350 tl verdim tahlillere troid için dahiliye gönderdi oda 5 tüp kan alıncak dedi tüp başı 40 tl bıraz para için anlaşmalilar gbi geldi

Ilac verdiler mi
Yani bide dahileye için para yoktu üzerimde parayı geçtim insanı korkutmalari kötü çocuk düşer erken doğar gelişmez neler neler ...ankarada araştırma hastanesine gtcem bura bana yaramadı benim yüksek mi düşük mu anlamadım 18 yazıyor

Ilac baslatti mi doktorun
Ben hasimato tiroid iyim 2yildan beri Ilac kullaniyorum. Degerlerim iyi cikiyordu ama hamileligimi ogrendigimde yuksek cikti. Bende hemen ozele gittim. Kadin dogum doktoru he ray kontrol edicez ilaca devam et dedi simdilik. Icini ferah tut bazen Ben de cok kafama takiyorum ama sakin olmak gerek.

Senin de yuksek canim tsh 18 ise. Bir endokrin doktoruna gorunmende fayda var. Ilacla hemen duzene giriyor.ihmal etmeden doktora git Ilac kullanirsin.

Bende ilaç fln vermedi anca para hesabı yaptı guatr ve troid aynı şey mi bana aynı dedi kan grubum negatif benim sen pozitifsin dedi hiç inandırıcı gelmedi o yüzden tedavi mi bırakıp geldim bnde ..aynen şuan çok takıyorum başıma ağrılar girdi resmen

Cevrende endokrin uzmani yoksa iyi bir dahiliye uzmanina da sonuclarini gosterebilirsin.

Ya bide bişey sorcam kızlar 5 haftalık hamileyim ya 8 -10 saatlik yol zarar verir mi yolculuk yapanıniz oldumu

Merhaba. Ben de çarşamba günü doktora gittim. Şu an 5+6 haftalığım. İnşallah ikinci çocuğum olacak. Bende mide bulantısı yok ama müthiş şişkinlik var. Hatta arkadaşlar kilo mu aldın yoksa hamile misin diye sordu. Ödem de var maalesef. Benim gibi balık etli hamile kalan var mı? Boyum 1.58 kilom 63.5. Offf. Şu kilo olayı biraz can sıkıcı. İlk hamileliğimi 11 kg ile tamamlamıştım ama bunda o azim yok gibi.

Serbest t4 diye bir tahlil yaptilar mi? Benim yuksek cikmasina ragmen kadin dogum uzmani ilacina aynen devam et 2hafta sonra gel. Serbest t4 yuksek degil bizim icin o onemli dedi. Ben de oyle biraz rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…