bende 24 saat bulantı var. ekşi elma, mandalina, ayran, tuzlu çubuk... idare ediyorum ama haftaya raporum bitcek işe nasıl gidicem bu halde bilmiyorum.Mide bulantisi ile nasil bas ediyor sunuz varsa tabiki
Masallah hayirlisi olsun tekrar
çok çok teşekkür ederimMasallah hayirlisi olsun tekrar
Görürsün canım allahtan birşey olmazsa. Ben 6 bitti 7. haftaya girdiğim gün bebeğimide kalp atışınıda grdümMaşallah peki ne zamanlardı yani ben mesela şuan son adetin ilk günü 23 eylül buna göre 4hafta+6 gün olmuş diye kendimce hesaplıyorum doktora haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum yani 6 hafta bitmiş olcak inşallah 7.haftanın ilk günü olmuş olcak bu hesaba göre.sizce kalp atışı veya kese görebilir miyim gittiğimde?
Ben de zencefil almayi dusunuyorum suyu bile icmek istemiyorum en azindan aroma katar ve tuzlu cubuk alcam tesekkurler canimbende 24 saat bulantı var. ekşi elma, mandalina, ayran, tuzlu çubuk... idare ediyorum ama haftaya raporum bitcek işe nasıl gidicem bu halde bilmiyorum.
bi dr tanıdığım premesis diye bi ilaç önerdi. içinde hem folik asit hem vitamin var. hem de zencefil varmış. o bastırıyomuş biraz bulantıyı. kadın doğumcuma sorup alcam galiba.
Ben de var canim. Öncesinde de vardi. Ilac kullaniyorum. Benim de biraz yuksek cikti Ilac kullanmama ragmen bu gittgimde yaani haftaya tekrar bakilacak ve gerekirse do ayarlanacak. Icimi ferah tutmaya calisiyorumKizlar troid sorunu olan var mı değerlerde çıktı bnde ... çok cnm moralim ağrıdı bebek için riskli dedi doktor
Ben çok korktüm daha doğrusu doktor cok korkttu aglayarak direk eve geldim özele gdiyorum resmen esir aldı beni korkularıyla .... sadece bgun 350 tl verdim tahlillere troid için dahiliye gönderdi oda 5 tüp kan alıncak dedi tüp başı 40 tl bıraz para için anlaşmalilar gbi geldiBen de var canim. Öncesinde de vardi. Ilac kullaniyorum. Benim de biraz yuksek cikti Ilac kullanmama ragmen bu gittgimde yaani haftaya tekrar bakilacak ve gerekirse do ayarlanacak. Icimi ferah tutmaya calisiyorum
Ilac verdiler mi
Ben çok korktüm daha doğrusu doktor cok korkttu aglayarak direk eve geldim özele gdiyorum resmen esir aldı beni korkularıyla .... sadece bgun 350 tl verdim tahlillere troid için dahiliye gönderdi oda 5 tüp kan alıncak dedi tüp başı 40 tl bıraz para için anlaşmalilar gbi geldiBen de var canim. Öncesinde de vardi. Ilac kullaniyorum. Benim de biraz yuksek cikti Ilac kullanmama ragmen bu gittgimde yaani haftaya tekrar bakilacak ve gerekirse do ayarlanacak. Icimi ferah tutmaya calisiyorum
Ilac verdiler mi
Yani bide dahileye için para yoktu üzerimde parayı geçtim insanı korkutmalari kötü çocuk düşer erken doğar gelişmez neler neler ...Ben de var canim. Öncesinde de vardi. Ilac kullaniyorum. Benim de biraz yuksek cikti Ilac kullanmama ragmen bu gittgimde yaani haftaya tekrar bakilacak ve gerekirse do ayarlanacak. Icimi ferah tutmaya calisiyorum
Ilac verdiler mi
Ilac baslatti mi doktorunBen çok korktüm daha doğrusu doktor cok korkttu aglayarak direk eve geldim özele gdiyorum resmen esir aldı beni korkularıyla .... sadece bgun 350 tl verdim tahlillere troid için dahiliye gönderdi oda 5 tüp kan alıncak dedi tüp başı 40 tl bıraz para için anlaşmalilar gbi geldi
Bende ilaç fln vermedi anca para hesabı yaptı guatr ve troid aynı şey mi bana aynı dedi kan grubum negatif benim sen pozitifsin dedi hiç inandırıcı gelmedi o yüzden tedavi mi bırakıp geldim bnde ..aynen şuan çok takıyorum başıma ağrılar girdi resmenIlac baslatti mi doktorun
Ben hasimato tiroid iyim 2yildan beri Ilac kullaniyorum. Degerlerim iyi cikiyordu ama hamileligimi ogrendigimde yuksek cikti. Bende hemen ozele gittim. Kadin dogum doktoru he ray kontrol edicez ilaca devam et dedi simdilik. Icini ferah tut bazen Ben de cok kafama takiyorum ama sakin olmak gerek.
İlaçla düzene girer hemen yanı öle mi içim rahatladı biraz ALLAH razı olsunSenin de yuksek canim tsh 18 ise. Bir endokrin doktoruna gorunmende fayda var. Ilacla hemen duzene giriyor.ihmal etmeden doktora git Ilac kullanirsin.
Hiç bilmiyorum Vala bu şehri yeni yerleştik endokrin varmi devlet nasıl ilgilenir mi bilmiyorumCevrende endokrin uzmani yoksa iyi bir dahiliye uzmanina da sonuclarini gosterebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?