- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Hayırlı olsun canım kese kaç mm göründu bı de bhcgn kaç?Bende bugün gittim gördük sukur ama progesteron verdi dr ilaç ve iğne düşük yok dedi ama içime kurt düştü bebeğin daha iyi büyümesi için dedi başına böyle birşey gelen varmi
Yaa bana hiç bişi vermedi düşük flan var mı dedi yok dedim kese güzel yerde rahimliğin temiz herhangi bi sıkıntı yok dedi bende mi istesem acaba haftaya kadarBende bugün gittim gördük sukur ama progesteron verdi dr ilaç ve iğne düşük yok dedi ama içime kurt düştü bebeğin daha iyi büyümesi için dedi başına böyle birşey gelen varmi
Hayırlı olsun, sağlık ocağında kan testi için muayene olup öyle mi test istiyorlar? bir de kayıtlı olmadan sağlık ocağı kabul eder miDosya aciliyor ama bana ebe hanim Ultrasonda kalp atislarini gorunce gel ozaman dosyanin sisteme girecegiz dedi. Dosya acti ama kalp atisi duyana kadar sisteme girmiyoruz dedi. Detayli kan testi yapiyorlar canim
Heycan korku sormadım ultrason kağıdında yazarmiHayırlı olsun canım kese kaç mm göründu bı de bhcgn kaç?
Kan testi yapmadı birdaha geçen cumartesi ilk öğrendiğimde 182.69 duHeycan korku sormadım ultrason kağıdında yazarmi
Kan testi yapmadı birdaha geçen cumartesi ilk öğrendiğimde 182.69 du gtigim ıyi dr prof vardır bi bildiği dimiHeycan korku sormadım ultrason kağıdında yazarmi
Yaklaşık 1000 falandır düzenli arttiysa. Vajinal mi baktı karından mi? Ultrason kağıdında bende GS diye bişey yazıyor onun yanında rakamlar varHeycan korku sormadım ultrason kağıdında yazarmi
Canim vajinal baktı 7.0 cm yaziyorYaklaşık 1000 falandır düzenli arttiysa. Vajinal mi baktı karından mi? Ultrason kağıdında bende GS diye bişey yazıyor onun yanında rakamlar var
7 cm olur mu hiç el kadar demek o :) 0.70 falan mı acaba ya da bı dahakine sorarsın. Benimkiler biraz küçük galiba ya herkesin ki 05 in ustundeCanim vajinal baktı 7.0 cm yaziyor
0.4 yazıyor7 cm olur mu hiç el kadar demek o :) 0.70 falan mı acaba ya da bı dahakine sorarsın. Benimkiler biraz küçük galiba ya herkesin ki 05 in ustunde
Hmm o zaman ayniyiz canım benim biri 04 biri 03. Son adet tarihim de 27 eylul0.4 yazıyor
benim de son adetim 27 eylül iki gün önce öğrendim,siz keseyi mi gördünüz,yazmışsınızdır da topiğe yeni katıldımHmm o zaman ayniyiz canım benim biri 04 biri 03. Son adet tarihim de 27 eylul
Keseyi gorduk sukur cnmbenim de son adetim 27 eylül iki gün önce öğrendim,siz keseyi mi gördünüz,yazmışsınızdır da topiğe yeni katıldım
aa çok güzel,doktor kaç haftalık olduğunu söylüyor mü pekiKeseyi gorduk sukur cnm
25 eylul son adettim buna gore 4 hafta 3 gunlukaa çok güzel,doktor kaç haftalık olduğunu söylüyor mü peki
Sizin ikizmi birde fotoğraf attım yorumlarmisinizHmm o zaman ayniyiz canım benim biri 04 biri 03. Son adet tarihim de 27 eylul
Canım fotoya baktım hatta orda yazanları anlamaya çalıştım ama Google amca da bilemedi. Dr un kesenin boyunu olcmemis de olabilir üzerinde ok işareti falan da yok. Belki bı dahakine bakacaktır. Görüntüden en ufak bişey anlamadım zaten bana göre orda 3_4 kese varSizin ikizmi birde fotoğraf attım yorumlarmisiniz
Evet çok şükür keseyi gördük ama sadece kese. Henüz içlerinde bebek yok. Bebeği de görürse inşallah onun boyunu ölçüp esas haftamizi söyleyecek. Şimdilik adet tarihini hesaplarsak 4+2.benim de son adetim 27 eylül iki gün önce öğrendim,siz keseyi mi gördünüz,yazmışsınızdır da topiğe yeni katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?