Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bugün gittim gördük sukur ama progesteron verdi dr ilaç ve iğne düşük yok dedi ama içime kurt düştü bebeğin daha iyi büyümesi için dedi başına böyle birşey gelen varmi
Hayırlı olsun canım kese kaç mm göründu bı de bhcgn kaç?

Birkaç gün önce idrar testiyle öğrendim hamileliğimi, şimdiyse merak ve endişe içindeyim, umarım herkesin hamileliği sağlıklı gider:)

Bende bugün gittim gördük sukur ama progesteron verdi dr ilaç ve iğne düşük yok dedi ama içime kurt düştü bebeğin daha iyi büyümesi için dedi başına böyle birşey gelen varmi
Yaa bana hiç bişi vermedi düşük flan var mı dedi yok dedim kese güzel yerde rahimliğin temiz herhangi bi sıkıntı yok dedi bende mi istesem acaba haftaya kadar

Dosya aciliyor ama bana ebe hanim Ultrasonda kalp atislarini gorunce gel ozaman dosyanin sisteme girecegiz dedi. Dosya acti ama kalp atisi duyana kadar sisteme girmiyoruz dedi. Detayli kan testi yapiyorlar canim
Hayırlı olsun, sağlık ocağında kan testi için muayene olup öyle mi test istiyorlar? bir de kayıtlı olmadan sağlık ocağı kabul eder mi

Benimde 25 eyllul kac haftaligiz 4+3 mu

Eklentiler

• 20171026_221925.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 71
Sizin ikizmi birde fotoğraf attım yorumlarmisiniz
Canım fotoya baktım hatta orda yazanları anlamaya çalıştım ama Google amca da bilemedi. Dr un kesenin boyunu olcmemis de olabilir üzerinde ok işareti falan da yok. Belki bı dahakine bakacaktır. Görüntüden en ufak bişey anlamadım zaten bana göre orda 3_4 kese var evet ikiz benim iki kes var

benim de son adetim 27 eylül iki gün önce öğrendim,siz keseyi mi gördünüz,yazmışsınızdır da topiğe yeni katıldım
Evet çok şükür keseyi gördük ama sadece kese. Henüz içlerinde bebek yok. Bebeği de görürse inşallah onun boyunu ölçüp esas haftamizi söyleyecek. Şimdilik adet tarihini hesaplarsak 4+2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…