Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm kişinin içip içemediğini bilemem ben ama hamilelikte daha hafif ve bebeğe fazla etki yapmadığı için doktorlar bu ilaçları öneriyor. Benimde minosette miğdem yanıyordu ama başka ağrı kesiciler hamilelikte sakıncalı olduğu için doktorum parol yada minoset önerdi

Ama kan testini 2 hafta varken yapildi gecen hafta yapilmisti yani 1.87 cikti ama ben bekliyim dedim bekleyemedim iste
O zmn baya erken davranmissin :) ama olma ihtimali yüksek rahim kalınlaşinca kendini hazırlıyor gebelige yinede umut vermeyim de hayırlısı olsun

O zmn baya erken davranmissin :) ama olma ihtimali yüksek rahim kalınlaşinca kendini hazırlıyor gebelige yinede umut vermeyim de hayırlısı olsun
Canim yaa ben agrim olunca gittim aslinda dansmak icin doktor suphelendigi icin istedi. Ama 1.87 cikti iste

Benimde şuan kasık ağrım var hafif şekilde 6+5 haftalık hamileyim

Kızlar bende de vardı kasık ağrısı çok şükür şimdi eskisi kadar değil 6. Haftamın içindeyim arasıra seyirme oluyor kasıklarımda bebişim hangi tarafta yerleşiyor merak içindeyim

Kızlar bende de vardı kasık ağrısı çok şükür şimdi eskisi kadar değil 6. Haftamın içindeyim arasıra seyirme oluyor kasıklarımda bebişim hangi tarafta yerleşiyor merak içindeyim
Her ay adet gününde oluyormuş kasık ağrısı ondan mı acaba diyorum benimde ilk başlarda vardı durdu şimdi hafif hafif yine ağrıyo anlam veremiyorum bende

Ayniyiz hatta boy 165 kilo 68 3 gebeligim 5 hafta olcak napcaz korkuyorum çok sisim ve yiyorum acikiyorum

Benimde 3 gebeligim yaşım 37 düşük var demedi dr fakat progesteron iğne iki tane ve ilaç verdi bebek daha iyi büyüsün diye dedi 5 haftalık daha korkuyorum

Benimde 3 gebeligim yaşım 37 düşük var demedi dr fakat progesteron iğne iki tane ve ilaç verdi bebek daha iyi büyüsün diye dedi 5 haftalık daha korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…