Cnm kişinin içip içemediğini bilemem ben ama hamilelikte daha hafif ve bebeğe fazla etki yapmadığı için doktorlar bu ilaçları öneriyor. Benimde minosette miğdem yanıyordu ama başka ağrı kesiciler hamilelikte sakıncalı olduğu için doktorum parol yada minoset önerdiBazı ilaçlar normalde sakıncalı olmasa da kişiden kişiye de farklı etki gösterebiliyor ben lisedeyken yutabildiğim minoseti 20li yaşlarımda yutamaz oldum yuttuğum zaman içimden alevler çıkıyo gibi oluyodu boğazıma doğru. O yüzden siz kendi durumunuza göre doktorunuza mutlaka sorun bence.
Hemde nasil zor asla zaman gecmio idrar testi yapsam cikar mi ki yaaInsallah canim sabretmekte cok zor oluyor bu durumda :)
O zmn baya erken davranmissin :) ama olma ihtimali yüksek rahim kalınlaşinca kendini hazırlıyor gebelige yinede umut vermeyim de hayırlısı olsunAma kan testini 2 hafta varken yapildi gecen hafta yapilmisti yani 1.87 cikti ama ben bekliyim dedim bekleyemedim iste
Hemde nasil zor asla zaman gecmio idrar testi yapsam cikar mi ki yaa
Canim yaa ben agrim olunca gittim aslinda dansmak icin doktor suphelendigi icin istedi. Ama 1.87 cikti isteO zmn baya erken davranmissin :) ama olma ihtimali yüksek rahim kalınlaşinca kendini hazırlıyor gebelige yinede umut vermeyim de hayırlısı olsun
4kasim canimAdet tarihin kaç ki
Cnm 4 kasımsa bence kesin beklemelisin idrar kesin bişi vermeyebilir benim ikinci hamileliğimde 2 gün geçmesine rağmen idrar tahlilinde silik çıkmıştı4kasim canim
Ama duramiyorum kafayi yedim artik o kadar gun gecer mi :)Cnm 4 kasımsa bence kesin beklemelisin idrar kesin bişi vermeyebilir benim ikinci hamileliğimde 2 gün geçmesine rağmen idrar tahlilinde silik çıkmıştı
Hihihi ilkse geçmez cnm ama dayan arkadaşım inşaallah mutlu haberlerle dönersinAma duramiyorum kafayi yedim artik o kadar gun gecer mi :)
Ay insallah bende oyle olurumBenimde şuan kasık ağrım var hafif şekilde 6+5 haftalık hamileyim
Evet ilk ve gecmio duramiyorm yerimdeHihihi ilkse geçmez cnm ama dayan arkadaşım inşaallah mutlu haberlerle dönersin
Kasık ağrısı neden oluyo ama şuan tedirginimAy insallah bende oyle olurum
Benimde var sol kasigimda 1 haftadir hic gecmediKasık ağrısı neden oluyo ama şuan tedirginim
Ne kadarlık hamilesinBenimde var sol kasigimda 1 haftadir hic gecmedi
Her ay adet gününde oluyormuş kasık ağrısı ondan mı acaba diyorum benimde ilk başlarda vardı durdu şimdi hafif hafif yine ağrıyo anlam veremiyorum bendeKızlar bende de vardı kasık ağrısı çok şükür şimdi eskisi kadar değil 6. Haftamın içindeyim arasıra seyirme oluyor kasıklarımda bebişim hangi tarafta yerleşiyor merak içindeyim
Ayniyiz hatta boy 165 kilo 68 3 gebeligim 5 hafta olcak napcaz korkuyorum çok sisim ve yiyorum acikiyorumMerhaba. Ben de çarşamba günü doktora gittim. Şu an 5+6 haftalığım. İnşallah ikinci çocuğum olacak. Bende mide bulantısı yok ama müthiş şişkinlik var. Hatta arkadaşlar kilo mu aldın yoksa hamile misin diye sordu. Ödem de var maalesef. Benim gibi balık etli hamile kalan var mı? Boyum 1.58 kilom 63.5. Offf. Şu kilo olayı biraz can sıkıcı. İlk hamileliğimi 11 kg ile tamamlamıştım ama bunda o azim yok gibi.
Benimde 3 gebeligim yaşım 37 düşük var demedi dr fakat progesteron iğne iki tane ve ilaç verdi bebek daha iyi büyüsün diye dedi 5 haftalık daha korkuyorumMerhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim ve 3. Gebeliğim yazılarınızı okudum hepinize şimdiden hayırlı olsun tiroit sorunu yaşayan arkadaşlarımda çok geçmiş olsun herşey Allah’tan ve bize verende alanda o kucağımıza almayı nasip ettiyse hamilelikler sorunluda geçse rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza veriyor. Ben 2 hamileliğimizde sorunlu ve erken yaptım şükürle 2 oğlum var şuanki hamileliğindedir düşük tehlikem var ve Protestan kullanıyorum düşük tehlikesi olanlara verilen bir ilaç ayın 30 unda 10 haftalık olucak Allah izin ederse. Dualarım tüm hamile annelerle.
Benimde 3 gebeligim yaşım 37 düşük var demedi dr fakat progesteron iğne iki tane ve ilaç verdi bebek daha iyi büyüsün diye dedi 5 haftalık daha korkuyorumMerhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim ve 3. Gebeliğim yazılarınızı okudum hepinize şimdiden hayırlı olsun tiroit sorunu yaşayan arkadaşlarımda çok geçmiş olsun herşey Allah’tan ve bize verende alanda o kucağımıza almayı nasip ettiyse hamilelikler sorunluda geçse rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza veriyor. Ben 2 hamileliğimizde sorunlu ve erken yaptım şükürle 2 oğlum var şuanki hamileliğindedir düşük tehlikem var ve Protestan kullanıyorum düşük tehlikesi olanlara verilen bir ilaç ayın 30 unda 10 haftalık olucak Allah izin ederse. Dualarım tüm hamile annelerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?