Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hllkl kuzum nasılsın nasıl gidiyor hamislik ben eskigünler hatirladinmi canm

Arkadaşlar bebeğin yerleştiği tarafta ağrısı olan var mı hiç? Kanamam falan yok. Ultrasonda da gozukmustu keseler. Boyle dış gebelik olmaz di mi?

Arkadaşlar bebeğin yerleştiği tarafta ağrısı olan var mı hiç? Kanamam falan yok. Ultrasonda da gozukmustu keseler. Boyle dış gebelik olmaz di mi?
Adet takvimine göre zamanlarımız aynı sanırım, ben henüz doktora gitmedim ama belirgin birşey hissetmedim, keseler görüldüğüne göre öyle değildir, telaşlanmayın.

Benimde 3 gebeligim yaşım 37 düşük var demedi dr fakat progesteron iğne iki tane ve ilaç verdi bebek daha iyi büyüsün diye dedi 5 haftalık daha korkuyorum
Cnm Protestan ilacı bebeğin büyümesiyle alakalı bişi değil o anne karnına daha sağlıklı tutunması ve düşmemesi içinde anne rahmini kalınlaştırı bi ilaç. Sağlıkla doğsunlar inşallah sende daha başındasın

Merhaba ben 2 aylık evliyim ve 7 haftalık da hamileyim :) :) fakat bir sorunum var
Primolut kullanımımdan 2 gün sonra adet oldum yani 6 eylülde ve bir sonraki ay adet olmadım hamile kaldığımı öğrendim. Şu an 7+4 haftalık gebe olmama rağmen kese ve embriyo boyutu 6+5 haftalık ebatındaymış. Bu durum acaba düşük ya da bebeğin kalbinin duracağının habercisi mi sizce? İnternette kese gelişiminin geri olması, genelde düşükle sonuçlanıyormuş yazıyor. yoksa primolut kullanmış olmam geç döllenmeye sebep olmuş olabilir mi?
Deneyim ya da fikri olan bayanların yardımını rica ediyorum.

Canım moralini bozmak istemiyorum ama bebek daha embriyo halindeyken sata göre uyumlu değilse bazen sıkıntı olabiliyor sadece tek bir doktora göründüysen ikinci doktorada görünmeni tavsiye ederim. Bol bol dua et benimde düşük tehlikem var çünkü tedirginlik korku endişe çok kötü bir durum rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize

4 kasımda tekrar kontrole çağırdı. Gelişimini takip edecekmiş. Umarım negatif bişey duymam inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına

Bende daha 4haftalık taze gebeyim. Doktora gittiğimde daha çok küçük kesen görünmez istersn alttan bakalım dedi bende ona müsade etmedim. Haftaya gel dedi ama hemen ultrasonla görünür mü acaba :)

Ayniyiz hatta boy 165 kilo 68 3 gebeligim 5 hafta olcak napcaz korkuyorum çok sisim ve yiyorum acikiyorum
Ben geçen hafta 500 gr almıştım. Ödem vardı. Bu sabah baktığımda eski kiloma döndüğümü gördüm. Bebeğime bir şey oldu diye korkuyorum. Ekmek fazla yiyorsan onu azaltabilirsin. Kayısı ve hurma yiyebilirsin. Bu hafta şişkinliğimden bu şekilde kurtuldum sanırım. Belki de hamilelik başlangıcı diye çok şişkinlik oluyor.

E Eliza7979 ben de 35 yaşındayım. Bu üçüncü gebeliğim benim de ama ilkini 8 haftalıkken kaybetmiştim. O yüzden bu hamilelikte de endişeliyim. İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız.

aynen cnm korkuyorum yasta var
Yaşı bence hiç düşünmeyelim. İlerleyen yaşlarda hamilelik daha zor deniyor ama belki de öyle olmayacak. Bu hamileliğe daha güzel başladım mesela. Kızımdayken kanama olmuştu başta ama sonrası iyiydi. Şimdi de inşallah öyle olur. Kalp atışlarını duydun mu? Ben haftaya gideceğim duymak için.

canım gecen persembe gttım keseyı gordu bu cumada kalp atısı ıcın gtcem kanamam yok ama progestron verdı ıgne ılac dedıkı bebek dahga ıyı tutunsun dıye dedı dr korktum ama ıns yolundadır hersey bırde ferrum fort verdı senın kac haftalık bırde ultrason kagıdında yazanı anlamadım sen baksan anlarmısın acaba

Eklentiler

• 20171026_221925.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…