Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende daha 4haftalık taze gebeyim. Doktora gittiğimde daha çok küçük kesen görünmez istersn alttan bakalım dedi bende ona müsade etmedim. Haftaya gel dedi ama hemen ultrasonla görünür mü acaba :)
Aynı şekilde bende de oldu :) 5. Haftada gördüm şükür sonra sıra kalp atışında

Aynı şekilde bende de oldu :) 5. Haftada gördüm şükür sonra sıra kalp atışında
Ne zaman gitceksiniz kalp atışı için ben de sizle aynı dönemdeyim beklenen tarihim SAT a göre 30 haziran 2018 çıkıyor. Daha doktora gitmedim bu cumartesi gidicem inşallah size doktor ne zaman gelmenizi söyledi kalp atışını görebilmeniz için

Kızlar perşembe günü kalp atışı için gideceğim inşallah. Geçen hafta kesemizi gördük bu zaman diliminde benim gibi hala hiç birşey hissetmeyen var mı

Kızlar perşembe günü kalp atışı için gideceğim inşallah. Geçen hafta kesemizi gördük bu zaman diliminde benim gibi hala hiç birşey hissetmeyen var mı
Biz de keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı doktor. Bel ve sırt ağrım olmasa hamile olduğumu unutacağım. Arada kese fotoğrafına bakıp kendime hatırlatıyorum. Orda minicik de olsa yavrum var inşallah diye.

Bende çok çabuk açıkıyorum yemesem bulantı oluyo yesem bulantı oluyo anlamadım gitti

Aynı ben bende öyleyim canım kese fotosuna bakıyorum içimde var diyorum inşallah kalp atışlarınıda duyarız

İçimde birşey yokmul gibi bulantım vs de yok o yzden hala hamile değilmiyim acaba diyorum kalp atışını duysam bi rahatlicam inşallah
Bulantı yok ama 3 benim olmaz bende çok acıkıyorum wc deyim sürekli birde asabiyet var daha ne olsun bizim bu dertlerimiz bitmiyoki

Ben 6. haftada bebeğimide gördüm kalp atışını da Allah'ıma şükürler olsun olumsuz düşünmeyin herşeyin hayırlısı olsun

Bulantı yok ama 3 benim olmaz bende çok acıkıyorum wc deyim sürekli birde asabiyet var daha ne olsun bizim bu dertlerimiz bitmiyoki
Sık wc bende de var eşim diyo kalp atışını duysam bu sefer başka birşey çıkar kafana takacağın diyo

12 gün sonra gtcem inşallah kalp atışı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…