- 28 Haziran 2016
- 361
- 166
- 103
- 35
Aynı şekilde bende de oldu :) 5. Haftada gördüm şükür sonra sıra kalp atışındaBende daha 4haftalık taze gebeyim. Doktora gittiğimde daha çok küçük kesen görünmez istersn alttan bakalım dedi bende ona müsade etmedim. Haftaya gel dedi ama hemen ultrasonla görünür mü acaba :)
Ne zaman gitceksiniz kalp atışı için ben de sizle aynı dönemdeyim beklenen tarihim SAT a göre 30 haziran 2018 çıkıyor. Daha doktora gitmedim bu cumartesi gidicem inşallah size doktor ne zaman gelmenizi söyledi kalp atışını görebilmeniz içinAynı şekilde bende de oldu :) 5. Haftada gördüm şükür sonra sıra kalp atışında
Kızlar perşembe günü kalp atışı için gideceğim inşallah. Geçen hafta kesemizi gördük bu zaman diliminde benim gibi hala hiç birşey hissetmeyen var mı
Biz de keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı doktor. Bel ve sırt ağrım olmasa hamile olduğumu unutacağım. Arada kese fotoğrafına bakıp kendime hatırlatıyorum. Orda minicik de olsa yavrum var inşallah diye.Kızlar perşembe günü kalp atışı için gideceğim inşallah. Geçen hafta kesemizi gördük bu zaman diliminde benim gibi hala hiç birşey hissetmeyen var mı
Kızlar perşembe günü kalp atışı için gideceğim inşallah. Geçen hafta kesemizi gördük bu zaman diliminde benim gibi hala hiç birşey hissetmeyen var mı
bende cuma gıdıcem nasıl hıssetmek derken cnmKızlar perşembe günü kalp atışı için gideceğim inşallah. Geçen hafta kesemizi gördük bu zaman diliminde benim gibi hala hiç birşey hissetmeyen var mı
Neyi hissetmediniz???
İçimde birşey yokmul gibi bulantım vs de yok o yzden hala hamile değilmiyim acaba diyorum kalp atışını duysam bi rahatlicam inşallahbende cuma gıdıcem nasıl hıssetmek derken cnm
Aynı ben bende öyleyim canım kese fotosuna bakıyorum içimde var diyorum inşallah kalp atışlarınıda duyarızBiz de keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı doktor. Bel ve sırt ağrım olmasa hamile olduğumu unutacağım. Arada kese fotoğrafına bakıp kendime hatırlatıyorum. Orda minicik de olsa yavrum var inşallah diye.
O bende de var dün başladı acıkıyorum yiyorum midem bulanıyo yemesem aç kalıyorumBende çok çabuk açıkıyorum yemesem bulantı oluyo yesem bulantı oluyo anlamadım gitti
Bulantı yok ama 3 benim olmaz bende çok acıkıyorum wc deyim sürekli birde asabiyet var daha ne olsun bizim bu dertlerimiz bitmiyokiİçimde birşey yokmul gibi bulantım vs de yok o yzden hala hamile değilmiyim acaba diyorum kalp atışını duysam bi rahatlicam inşallah
Ben 6. haftada bebeğimide gördüm kalp atışını da Allah'ıma şükürler olsun olumsuz düşünmeyin herşeyin hayırlısı olsunNe zaman gitceksiniz kalp atışı için ben de sizle aynı dönemdeyim beklenen tarihim SAT a göre 30 haziran 2018 çıkıyor. Daha doktora gitmedim bu cumartesi gidicem inşallah size doktor ne zaman gelmenizi söyledi kalp atışını görebilmeniz için
O bende de var dün başladı acıkıyorum yiyorum midem bulanıyo yemesem aç kalıyorum
Sık wc bende de varBulantı yok ama 3 benim olmaz bende çok acıkıyorum wc deyim sürekli birde asabiyet var daha ne olsun bizim bu dertlerimiz bitmiyoki
Canım sen 7. Haftanın içindesin sanırım kap atışın için ne zaman gidiceksinEvet aynen neyapıcagımı şaşırdım
12 gün sonra gtcem inşallah kalp atışı içinNe zaman gitceksiniz kalp atışı için ben de sizle aynı dönemdeyim beklenen tarihim SAT a göre 30 haziran 2018 çıkıyor. Daha doktora gitmedim bu cumartesi gidicem inşallah size doktor ne zaman gelmenizi söyledi kalp atışını görebilmeniz için
Hemen hemen aynıyız sanırım ben bu perşembe gideceğim kalp atışı için. Kesenizin boyutu kaçtı acaba canım12 gün sonra gtcem inşallah kalp atışı için
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebişin sana tutunurAma işte aktıf kanamam ve dusuk rıskım rabbımden hayırlısı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?