Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebişin sana tutunurAma işte aktıf kanamam ve dusuk rıskım rabbımden hayırlısı(
Kaç haftalıksın canım inşallah birşey olmaz bolca dua etİnşallah bugun gıttım doktora keseye baktı normlde dusuk rıskı olanlarda kese damla seklınde ve yamuk olurmus bana dedkı senın gercekten cok duzgun kesen dedı ama kanamam var dusuk rıskı devam edıyo bebegme dair kuck cıkıntıyıda gordum bı tarafm rahat bı tarafm deıl
Amin inşallah :)Aynı ben bende öyleyim canım kese fotosuna bakıyorum içimde var diyorum inşallah kalp atışlarınıda duyarız
Kesenin boyutu kaçtı canım söyledimi doktor ultroson kağıdında yazar. Benimde geç döllenme oldu sanırım dr 5 haftalık demişti şuan 6. Haftanın içindeyimElımde bısy gelmıyokı zaten dua etmekten baska doktor 5-6 hftalık dedı tabı gec dollenme olmus sabrm 1 - 2 hafta gerıden gelıyo dedı
Bende 6. Hafanın içindeyim canım ama durduk yere mide bulntım yok dün oldu bugün maşallahım var kalp atışlarını sağlıkla duyalım inşallah happy mom diye bir uygulama var günlük bebeğin gelişimini ve annedeki durumları gösteriyorBenim hala mide bulantim var cok fena sekilde. Ve canim hicbirsey yemek istemiyor. Karnim da surekli bir haraket sebibi ishal olmam.benim metobolizma altust oldu. O yuzden birsey hissetmiyorum diye evhamlanmayin kizlar
8.4mm yazıyo kese boyutuKesenin boyutu kaçtı canım söyledimi doktor ultroson kağıdında yazar. Benimde geç döllenme oldu sanırım dr 5 haftalık demişti şuan 6. Haftanın içindeyim
Güzel canım benimde 7.78 mm di geçen öarşamba gittiğimde. Bolca dua edelim bebişlerimiz bize tutunsun Rabbim yardımcımız olsun8.4mm yazıyo kesenın boyutu
Sıkıntı stres yapmayalım olumlu düşünelim inşallah8.4mm yazıyo kese boyutu
Amın insallah butun hamıle olanlara yardım etsın kucaklarmıza almayıda nasıp etsın RabbımGüzel canım benimde 7.78 mm di geçen öarşamba gittiğimde. Bolca dua edelim bebişlerimiz bize tutunsun Rabbim yardımcımız olsun
Bilmiyorum ki onu kagitta yazan 0.90 cm ...yaziodu ama o mu bilmemHemen hemen aynıyız sanırım ben bu perşembe gideceğim kalp atışı için. Kesenizin boyutu kaçtı acaba canım
O değil canım (mm) olarak yazan kese boyutu tekrar bi bakarmısın? Birde kesenin içinde minnak bişi bi bebiş görüldü mü benim görülmedi henüzBilmiyorum ki onu kagitta yazan 0.90 cm ...yaziodu ama o mu bilmem
Yok bnde yazmio baktimda...benimde görülmedi dahaO değil canım (mm) olarak yazan kese boyutu tekrar bi bakarmısın? Birde kesenin içinde minnak bişi bi bebiş görüldü mü benim görülmedi henüz
Kac aylık hamılesın ?Bende de hiç bulantı yok. Sık sık tuvalete gidiyorum. Bir de bugün ağız tadımda bozulma var. Pek bir şey yemedim akşama kadar. Akşam yedim. Bulantı olmayınca biraz endişelendim. Ben cinsiyet için şimdiden sabırsızlanmaya başladım. Çok merak ediyorum
Anladım canım sağlıkla al inşallah kucağınaYok bnde yazmio baktimda...benimde görülmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?