Ben daha kalp atışını duyamadım ama cinsiyet için bende sabirsızım hayırlısıyla inşallah o günleride görürüzBende de hiç bulantı yok. Sık sık tuvalete gidiyorum. Bir de bugün ağız tadımda bozulma var. Pek bir şey yemedim akşama kadar. Akşam yedim. Bulantı olmayınca biraz endişelendim. Ben cinsiyet için şimdiden sabırsızlanmaya başladım. Çok merak ediyorum
Kalp atışını ben de duymadımBen daha kalp atışını duyamadım ama cinsiyet için bende sabirsızım hayırlısıyla inşallah o günleride görürüz
Biz yarın 7 haftalık olucaz inşallahKalp atışını ben de duymadımDaha 6+2 haftalığım. Kalp atışını haftaya inşallah duyacağım. Cinsiyete daha çooookkk var ama ben merak ediyorum işte.
Hayır hayır. Öyle bir zorunluluk yok.Arkadaslar kese için veya kalp atışını duymak için muayeneye idrara sıkışık gitme gibi zorunluluk yok değil mi
Kaç haftalık hamilesin canım keseyi ne zaman gördün hemen tedirgin olma ilk kese 1 hafta 10 gün sonra bebek gözüküyorHanımlar benim kesemin içinde kücükte olsa birşey yok sizinkilerde öyle mi henüz erken mi sayfalara baktımd 3 mm kesede 1 cm bebiş görenler var
Benim yaklasik 2hafta once kese gorundu.icinde birsey yoktur zaten cok erkense. Hem 3mm kesenin icinde 1cm bebis nasil oluyor? Burda sadece fikir alisverisi yapiyoruz ve bence doktorlarimizin disinda soylenenlere fazla itibar edip canimizi sikmamaliyiz. Moral en guzel besinimiz suandaHanımlar benim kesemin içinde kücükte olsa birşey yok sizinkilerde öyle mi henüz erken mi sayfalara baktımd 3 mm kesede 1 cm bebiş görenler var
Şuan 6 haftalık oldum canım geçen hafta dr gittim 5haftalıktık. Kese göründğ ama içinde küçücükte olsa bişi yoktu doktor 1 hafta sonra için çağırdı. Bi sayfada öyle görünce şaşırdımKaç haftalık hamilesin canım keseyi ne zaman gördün hemen tedirgin olma ilk kese 1 hafta 10 gün sonra bebek gözüküyor
Çok saçma dimiBenim yaklasik 2hafta once kese gorundu.icinde birsey yoktur zaten cok erkense. Hem 3mm kesenin icinde 1cm bebis nasil oluyor? Burda sadece fikir alisverisi yapiyoruz ve bence doktorlarimizin disinda soylenenlere fazla itibar edip canimizi sikmamaliyiz. Moral en guzel besinimiz suanda
Canım sen 7. Haftanın içindesin sanırım kap atışın için ne zaman gidiceksin
Ben de 4+5 ti sanirim gittgimde kese gorundu 2hafta sonra gel dedi persembe gidicem. Ama bebek yok neden yok vs doktor hic demedi cunku cok erkendi Hersey normal gibi karsiladi. Bakalim ins persembe duyariz. 6+4olcaz ama duyamasak da daha erken olabilir cunku 6+4te duyamayanlar da oluyor o bile erken olabilir canimŞuan 6 haftalık oldum canım geçen hafta dr gittim 5haftalıktık. Kese göründğ ama içinde küçücükte olsa bişi yoktu doktor 1 hafta sonra için çağırdı. Bi sayfada öyle görünce şaşırdım
Yok canım olumsuz düşünme benimde 5 haftalıkken kese 6 haftalıkken hem bebeği hem kalp atışını gördük içini ferah tut allah izin verirse bişey olmazŞuan 6 haftalık oldum canım geçen hafta dr gittim 5haftalıktık. Kese göründğ ama içinde küçücükte olsa bişi yoktu doktor 1 hafta sonra için çağırdı. Bi sayfada öyle görünce şaşırdım
Bizde perşembe günü 6+2 olucaz kalp atışını belki duymayız ozaman ama ben yinede inşallah duyarız kalp atışını diye dua edeyim miniğimide görürüz inşallahCanım ben 6+2 de gittim keseyide miniğiminde gördüm şükür kalp atışı var ddı ama duymadık haftaya gel dedi perşembe gideriz.
İnşallah duyarsın canım minnak görsek bide kalp atışını duysak içim az da olsa rahatlicak inşallahBen de 4+5 ti sanirim gittgimde kese gorundu 2hafta sonra gel dedi persembe gidicem. Ama bebek yok neden yok vs doktor hic demedi cunku cok erkendi Hersey normal gibi karsiladi. Bakalim ins persembe duyariz. 6+4olcaz ama duyamasak da daha erken olabilir cunku 6+4te duyamayanlar da oluyor o bile erken olabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?