Kişiden kişiye değişiyo ozaman canım nizde perşembe 6+2 olucaz belki duyarız kalp atışınıYok canım olumsuz düşünme benimde 5 haftalıkken kese 6 haftalıkken hem bebeği hem kalp atışını gördük içini ferah tut allah izin verirse bişey olmaz
Bizde perşembe günü 6+2 olucaz kalp atışını belki duymayız ozaman ama ben yinede inşallah duyarız kalp atışını diye dua edeyim miniğimide görürüz inşallah
İnşaallah canımmKişiden kişiye değişiyo ozaman canım nizde perşembe 6+2 olucaz belki duyarız kalp atışınıRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Bende sen gibiyim canım var dedi bana gösterdi ama dinletmedi o an heyecandan da dinletirmisiniz demek aklıma gelmediDuyarsın inş.canım bende neden sormadım bilmiyorum kalp atışı var ddi de neden dinletmedi
Bende sen gibiyim canım var dedi bana gösterdi ama dinletmedi o an heyecandan da dinletirmisiniz demek aklıma gelmediDuyarsın inş.canım bende neden sormadım bilmiyorum kalp atışı var ddi de neden dinletmedi
Cnm kalp atışı var demesi ve dinletmemsi su durumdan kaynaklanıo doktorlar ekrandan kalp atışını göŕüŕler ve haftası küçükse görüldüğü halde dinletmezler dinletemezler daha dogrusu çünkü bazen ses çıkmıyor sonraki haftalara vırakirki sizde daha rahat duyin diye.Bende sen gibiyim canım var dedi bana gösterdi ama dinletmedi o an heyecandan da dinletirmisiniz demek aklıma gelmedi
Anladım canım teşekkür ederim bilgin içinCnm kalp atışı var demesi ve dinletmemsi su durumdan kaynaklanıo doktorlar ekrandan kalp atışını göŕüŕler ve haftası küçükse görüldüğü halde dinletmezler dinletemezler daha dogrusu çünkü bazen ses çıkmıyor sonraki haftalara vırakirki sizde daha rahat duyin diye.
Strese girecek bir durum yok yani icinizi rahat tutun
Ne demek cnm benim 3. Hamileligim.oldugu icin prosedurlere asina oldum artik ben bu hamileligimde 5+4 te keseti gordum 7+5 de sesi duydum 10 haftasinda keAnladım canım teşekkür ederim bilgin için
Anladım canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşaallah. CümlemizedeNe demek cnm benim 3. Hamileligim.oldugu icin prosedurlere asina oldum artik ben bu hamileligimde 5+4 te keseti gordum 7+5 de sesi duydum 10 haftasinda ke
Dinletme esnasında radyasyon yayıldığı için pek dinletmek istemediklerini söylemişti doktor.Bende sen gibiyim canım var dedi bana gösterdi ama dinletmedi o an heyecandan da dinletirmisiniz demek aklıma gelmedi
.Duyarsın inş.canım bende neden sormadım bilmiyorum kalp atışı var ddi de neden dinletmedi
Anladım canım teşekkür ederimDinletme esnasında radyasyon yayıldığı için pek dinletmek istemediklerini söylemişti doktor.
Amin cnm insaallah dedigin gibi cumlemizinAnladım canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşaallah. Cümlemizede
İnşaallah canım inşaallahAmin cnm insaallah dedigin gibi cumlemizin
Yazıyi uzun yazmistim ama eksik cikmiş niyeyse. Dogdu diyede yazarız insallah günu gelir
Ben gecen hafta cikmistim. Bir sorun yasamadim cok sukur. Sanirim riskli olanlar icin sorun teskil ediyor olabilir doktorundan uzak bir yere gidilecek bir sikinti olursa diye Ben o sekilde dusunuyorum en azindan.Arkadaslar uçakla yolculuğa çıksam bı sorun olur mu acaba yanette olumlu diyende var olumsuz diyen de var doktorum yok şuan soramiyorumda ....
.
Bazı doktorlar ses dalgaları bebeğe zarar verebilir diye sesi açmıyor daha çok küçükken..ondandir belki canım
Valla stres dolu oldum ne olcak nasil olcak dr nediycek diyeSıkıntı stres yapmayalım olumlu düşünelim inşallah
İyi düşün iyi olsunValla stres dolu oldum ne olcak nasil olcak dr nediycek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?