Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canım olumsuz düşünme benimde 5 haftalıkken kese 6 haftalıkken hem bebeği hem kalp atışını gördük içini ferah tut allah izin verirse bişey olmaz
Kişiden kişiye değişiyo ozaman canım nizde perşembe 6+2 olucaz belki duyarız kalp atışını Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bizde perşembe günü 6+2 olucaz kalp atışını belki duymayız ozaman ama ben yinede inşallah duyarız kalp atışını diye dua edeyim miniğimide görürüz inşallah

Duyarsın inş.canım bende neden sormadım bilmiyorum kalp atışı var ddi de neden dinletmedi

Duyarsın inş.canım bende neden sormadım bilmiyorum kalp atışı var ddi de neden dinletmedi
Bende sen gibiyim canım var dedi bana gösterdi ama dinletmedi o an heyecandan da dinletirmisiniz demek aklıma gelmedi

Bende sen gibiyim canım var dedi bana gösterdi ama dinletmedi o an heyecandan da dinletirmisiniz demek aklıma gelmedi

Cnm kalp atışı var demesi ve dinletmemsi su durumdan kaynaklanıo doktorlar ekrandan kalp atışını göŕüŕler ve haftası küçükse görüldüğü halde dinletmezler dinletemezler daha dogrusu çünkü bazen ses çıkmıyor sonraki haftalara vırakirki sizde daha rahat duyin diye.
Strese girecek bir durum yok yani icinizi rahat tutun

Anladım canım teşekkür ederim bilgin için

Ne demek cnm benim 3. Hamileligim.oldugu icin prosedurlere asina oldum artik ben bu hamileligimde 5+4 te keseti gordum 7+5 de sesi duydum 10 haftasinda ke
Anladım canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşaallah. Cümlemizede

Dinletme esnasında radyasyon yayıldığı için pek dinletmek istemediklerini söylemişti doktor.

Anladım canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşaallah. Cümlemizede
Amin cnm insaallah dedigin gibi cumlemizin
Yazıyi uzun yazmistim ama eksik cikmiş niyeyse. Dogdu diyede yazarız insallah günu gelir

Arkadaslar uçakla yolculuğa çıksam bı sorun olur mu acaba ya nette olumlu diyende var olumsuz diyen de var doktorum yok şuan soramiyorumda ....

Arkadaslar uçakla yolculuğa çıksam bı sorun olur mu acaba ya nette olumlu diyende var olumsuz diyen de var doktorum yok şuan soramiyorumda ....
Ben gecen hafta cikmistim. Bir sorun yasamadim cok sukur. Sanirim riskli olanlar icin sorun teskil ediyor olabilir doktorundan uzak bir yere gidilecek bir sikinti olursa diye Ben o sekilde dusunuyorum en azindan.

Kizlar ya 7 haftalik oldum ve dunden beri surekli aqzim tukurukle doluyo tukurmekten bi hal oldum normami bu boyle olan bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…