Bende henüz bu durum yok ama bi yerde okumuştum hamilelikte salgı bezleri daha uzun çalışırmış bu nedenle normal yançKizlar ya 7 haftalik oldum ve dunden beri surekli aqzim tukurukle doluyo tukurmekten bi hal oldum normami bu boyle olan bilgisi olan varmi
.Kizlar ya 7 haftalik oldum ve dunden beri surekli aqzim tukurukle doluyo tukurmekten bi hal oldum normami bu boyle olan bilgisi olan varmi
Normal cnm benimde olmustu doktor hormonlardan demisti ben 10 haftalık oldum azaldı birazKizlar ya 7 haftalik oldum ve dunden beri surekli aqzim tukurukle doluyo tukurmekten bi hal oldum normami bu boyle olan bilgisi olan varmi
Cnm yazını okudum ama ben kullanmadığım icin cvp yazmadım bi kullanan varsa dönüş sağlar sanirim.Banada cevap verirmisiniz lütfen
Ya şuan çok endişeli bi durumdayım çözüm bulmaya çalışıyorumCnm yazını okudum ama ben kullanmadığım icin cvp yazmadım bi kullanan varsa dönüş sağlar sanirim.
Keske niye sorduguna yazsaydin
Ne icin endiselisin cnmYa şuan çok endişeli bi durumdayım çözüm bulmaya çalışıyorum
20 gündür bu jeli her akşam kullanıyorum ve bugün söylemesi ayıp lavobaya gittiğimde ceviz büyüklüğünde 3 4 parça çökelet gibi tortu olarak dışarı çıktı rengide hafif kahverengiydi tedirgin oldumNe icin endiselisin cnm
Doktorunla gorysrunmu o ne dedi bu duruma20 gündür bu jeli her akşam kullanıyorum ve bugün söylemesi ayıp lavobaya gittiğimde ceviz büyüklüğünde 3 4 parça çökelet gibi tortu olarak dışarı çıktı rengide hafif kahverengiydi tedirgin oldum
Görüşmedim henüz ama yine bu siteden kullananlardan okuduğum kadarıyla ve netten doktorların cevaplarını okuduğum kadarıyla olabilecek birşeymişDoktorunla gorysrunmu o ne dedi bu duruma
Kullanmadim canim ne ise yaradigini bilmiyorumAranızda crinone vajinal jel kullanan varmı
Ben asilama olduktan sonra 2 hafta kullandim bebegin tutunmasi icin iy bisey yaniKullanmadim canim ne ise yaradigini bilmiyorum
SlmSelaam kizlar
Selamm :))Selaam kizlar
Aklndakı sorular bıtmezkı canm once ogrenırsın acaba dıs gebelıkmı kımyasalmı sonra keseye gorursu. Acaba bos gebelıkmı sonra kalp atısını duyarsın busfer acaba saglıklı gelısıyomu nasıl sonra cınsiyetne kafaya takarsında takarsın :)) oyuzden canm takmamaya calısKızlar, bugün kalp atışı kaç haftalıkken duyulur diye araştırırken boş gebelik diye bir konuya denk geldim. Onu okuduğumdan beri bir korku var içimdeya bebeğimin kalp atışını duyamazsam, boş gebelikse diye sabahtan beri içim içimi yiyor
Çok korkuyorum sabahtan beri, haklısın takmamam gerekiyor. İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız miniklerimizi, aminAklndakı sorular bıtmezkı canm once ogrenırsın acaba dıs gebelıkmı kımyasalmı sonra keseye gorursu. Acaba bos gebelıkmı sonra kalp atısını duyarsın busfer acaba saglıklı gelısıyomu nasıl sonra cınsiyetne kafaya takarsında takarsın :)) oyuzden canm takmamaya calıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?