Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ya 7 haftalik oldum ve dunden beri surekli aqzim tukurukle doluyo tukurmekten bi hal oldum normami bu boyle olan bilgisi olan varmi
Bende henüz bu durum yok ama bi yerde okumuştum hamilelikte salgı bezleri daha uzun çalışırmış bu nedenle normal yanç

Ne icin endiselisin cnm
20 gündür bu jeli her akşam kullanıyorum ve bugün söylemesi ayıp lavobaya gittiğimde ceviz büyüklüğünde 3 4 parça çökelet gibi tortu olarak dışarı çıktı rengide hafif kahverengiydi tedirgin oldum

Doktorunla gorysrunmu o ne dedi bu duruma

Kızlar, bugün kalp atışı kaç haftalıkken duyulur diye araştırırken boş gebelik diye bir konuya denk geldim. Onu okuduğumdan beri bir korku var içimde ya bebeğimin kalp atışını duyamazsam, boş gebelikse diye sabahtan beri içim içimi yiyor

Aklndakı sorular bıtmezkı canm once ogrenırsın acaba dıs gebelıkmı kımyasalmı sonra keseye gorursu. Acaba bos gebelıkmı sonra kalp atısını duyarsın busfer acaba saglıklı gelısıyomu nasıl sonra cınsiyetne kafaya takarsında takarsın :)) oyuzden canm takmamaya calıs

Çok korkuyorum sabahtan beri, haklısın takmamam gerekiyor. İnşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız miniklerimizi, amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…