Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilmiyorum canim. Ama akinti oluyor diyorlar. Ben de cok yok ama ara ara beyazimsi akinti oluyor ama cok degil. Agrida bebek buyuyor herhalde onunla ilgilidir. Ters bir durum oldugunu dusunmedim

Bilmiyorum canim. Ama akinti oluyor diyorlar. Ben de cok yok ama ara ara beyazimsi akinti oluyor ama cok degil. Agrida bebek buyuyor herhalde onunla ilgilidir. Ters bir durum oldugunu dusunmedim
İnşaallah herşey dediğin gibidir canım. Kahve ve kırmızı akıntı olmadığı sürece içim rahat şükürler olsun ama 3 kere düşük yapmış birisi olarak bu hamileliğimde en ufak şeyden nem kapıyorum

bnde snn gbiyim cnm sari akinti var ve haff kramplar oluo tabi...
akinti idrar yolu engeksionundan olabilir dir dusunuorum yarn daniscam dr a

Kızlar bu hamile olduğunuzu gösteren bölümü nasıl ekliyorsunuz

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Yazımın altında Hamilelik Günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla yazıyor oradan yapabilirsin canım

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Yazımın altında Hamilelik Günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla yazıyor oradan yapabilirsin canım
Amin canım, Rabbim sana da kucagina almayı nasip etsin insallah. Tamam canım çok sağol inşallah yapabilirim:)

Kizlar benim icin dua edin bugun, 10 gun once bebisin kesesini gormustuk ,bugun bebisi gorecegim kismetse cok heyecanliyim. Bu mubarek cuma gununde rabbim tum dualarimizi kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…