Annelik duygusu iste :) cok hos ama ya Rabbim tamamina erdirsin hepimzii:)Ay ne biliyim cocuk ac ben uyuyormusum gibi bi psikoloji iyice paronayaklastım
İnşaallah herşey dediğin gibidir canım. Kahve ve kırmızı akıntı olmadığı sürece içim rahat şükürler olsun ama 3 kere düşük yapmış birisi olarak bu hamileliğimde en ufak şeyden nem kapıyorumBilmiyorum canim. Ama akinti oluyor diyorlar. Ben de cok yok ama ara ara beyazimsi akinti oluyor ama cok degil. Agrida bebek buyuyor herhalde onunla ilgilidir. Ters bir durum oldugunu dusunmedim
bnde snn gbiyim cnm sari akinti var ve haff kramplar oluo tabi...İnşaallah herşey dediğin gibidir canım. Kahve ve kırmızı akıntı olmadığı sürece içim rahat şükürler olsun ama 3 kere düşük yapmış birisi olarak bu hamileliğimde en ufak şeyden nem kapıyorum
İnşaallah kötü bişey değildirbnde snn gbiyim cnm sari akinti var ve haff kramplar oluo tabi...
akinti idrar yolu engeksionundan olabilir dir dusunuorum yarn daniscam dr a
Insallah kotu birsey degildir canim. Icini ferah tut.İnşaallah kötü bişey değildir
Ya rahatımda ama ufak bi tedirginlikte yok diyememInsallah kotu birsey degildir canim. Icini ferah tut.
Nabız isareti vardı ama dakikada kaç olduğunu söylemedi benim de aklıma gelmedi o ankizlar bu arada kalo atisi ilkkez duyan anneler doktor dk da kac attigini soyledimi size yada ultrasonda nabiz isareti varmi
Selam canim hayirli olsuun:)Kızlar bana da cevap yazın bende yeni hamişim:)
Çok teşekkür ederim canım nasılsın :)Selam canim hayirli olsuun:)
Kızlar bu hamile olduğunuzu gösteren bölümü nasıl ekliyorsunuz
Amin canım, Rabbim sana da kucagina almayı nasip etsin insallah. Tamam canım çok sağol inşallah yapabilirim:)Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Yazımın altında Hamilelik Günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla yazıyor oradan yapabilirsin canım
3.aya girdim cok sukur olmadi hic insallah olmazznasilsiniz kizlar bulantilarla araniz nasil ?
Cok kotu aram. Zaman zaman kusma da oluyor. Birsey yiyemiyorim yesem de saglikli birsey yiyemiyorim. Insallah en kisa zamanda gecernasilsiniz kizlar bulantilarla araniz nasil ?
Çok şükür ilk günden bugüne kadar hiç bir bulantım aşermem olmadı inşaallah bundan sonra da olacağını sanmıyorumnasilsiniz kizlar bulantilarla araniz nasil ?
Aynen olmaz insallah :)Çok şükür ilk günden bugüne kadar hiç bir bulantım aşermem olmadı inşaallah bundan sonra da olacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?