Amin canım herşey gönlünce olsun rabbim en hayırlısını versinKizlar benim icin dua edin bugun, 10 gun once bebisin kesesini gormustuk ,bugun bebisi gorecegim kismetse cok heyecanliyim. Bu mubarek cuma gununde rabbim tum dualarimizi kabul etsin.
Çok şükür ilk günden bugüne kadar hiç bir bulantım aşermem olmadı inşaallah bundan sonra da olacağını sanmıyorum
insallah canim valla cok kotu durumdaysan doktordan bulanti ilaci iste canim. Ben suan asiri vucut sivisi kaybediyorum eger bu boyle devam ederse allah korusun hastanelik oluruz.Cok kotu aram. Zaman zaman kusma da oluyor. Birsey yiyemiyorim yesem de saglikli birsey yiyemiyorim. Insallah en kisa zamanda gecer
kiymetini bil canim oh ne guzel kiskandim valla. Masallah nazar degmesin. Hic cekilir dert degil. Cok halsiz ve bitkin bir haldeyim.3.aya girdim cok sukur olmadi hic insallah olmazz
Kizlar benim icin dua edin bugun, 10 gun once bebisin kesesini gormustuk ,bugun bebisi gorecegim kismetse cok heyecanliyim. Bu mubarek cuma gununde rabbim tum dualarimizi kabul etsin.
Selam kızlar; bende yeni hamileyim 4+4 teyim bugün. Karın şişliği , gaz ve göğüs ağrısı dışında bişeyim yok. Mide bulantılarınız ne zaman başladı? Hala inanamıyorum gebeliğime tüp bebek 2. Denemede pozitifi aldım çok şükür. Ama kafamda milyon tane düşünce. Daha doktora gitmedim doktor konusunda kararda veremedim. İstanbul avrupa yakası tavsiye edebileceğiniz varmı? Özellikle normal doğumu destekleyen doktor arıyorum.
Coook zor ya cevremde yasayan var cok sukur yasamadim ben aynen:) en nefret ettigim sey kusmak olsaydi ölürdüm herlade:)sen o zaman sansli olanlardansin. Ben cok kotu durumdayim 3-4 gun icinde 2 kilo verdim. Hic birsey yiyemiyorum icemiyorum. Ruh gibiyim ayni yorgunluk bitkinlikt
insallah canim valla cok kotu durumdaysan doktordan bulanti ilaci iste canim. Ben suan asiri vucut sivisi kaybediyorum eger bu boyle devam ederse allah korusun hastanelik oluruz.
kiymetini bil canim oh ne guzel kiskandim valla. Masallah nazar degmesin. Hic cekilir dert degil. Cok halsiz ve bitkin bir haldeyim.
Coook zor ya cevremde yasayan var cok sukur yasamadim ben aynen:) en nefret ettigim sey kusmak olsaydi ölürdüm herlade:)
Iki kere gittim canim 6 haftalikken keseyi gorduk 7+3de kalp atisini duydum♡cok sukur hersey iyi dedi pazartesi gunu tekrar gidicem. Ya bende yaptirmak istemiyorum testleri seker yuklemesi falan hicbirini yapmicam.aynen canim oyle. Devamli bulanti devamli kusmaktan midende birsey kalmiyor zaten bas agrisi tansiyon dusuklugu susuz kalma vesaire. Normal yasamdan cikiyorsun resmen. Ne diyelim butun bunlara bebegimiz icin katlaniyoruz.
Sen kontrollere kac defa gittin canim. Hersey yolundadir umarim ? Bana doktorum tarama testini yaptirip yaptirmak istemeidigmi sordu acikcasi teredutte kaldim. Sen ne karar verdin bu durumda ?
Aminn insallah canim bundan sonraki dogum gününü insallah bebeginle mutlu saglikli huzurlu gecirirsiniz :)Merhabalar, bende yeni gebeyim 5+1 deyiz henuz. Dun minik kesemizi gorduk. Minigim dun bana en guzel dogum gunu hediyemi verdi cok sukur:) sağlıkla kucağımza alalım inşallah.
Insallah Rabbim gonlune gore versin canim saglikla kavusursun bebegineMerhaba arkadaşlar 5+ 3 hamileyim keseyi gördük haftaya kalp atışı içim gideceğiz.Çok endişeliyim 1 düşük 2 dış gebelikten sonra
Amim canm inş dua etInsallah Rabbim gonlune gore versin canim saglikla kavusursun bebegineicini ferah tut.
Teşekür ederim canım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:)Aminn insallah canim bundan sonraki dogum gününü insallah bebeginle mutlu saglikli huzurlu gecirirsiniz :)
Aminn insallah canim:)Teşekür ederim canım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:)
Aminn insallah canim bende de hic belirti olmadi suanda yok hersey yolundadir guzel dusunelim aminn:)Kızlar bende sata göre tam 5 haftalık hamileyim ilk beta 670 3 gün sonrası beta 4872 ama benim şuan hiç belirtim yok gecikme dışında mesela göğsüm falan hiç acımıyor inşallah bebeğim iyidir hafta içi gidicem kese için inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?