Çok teşekkürler canım inşallah iyidir bebeğim.hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahAminn insallah canim bende de hic belirti olmadi suanda yok hersey yolundadir guzel dusunelim aminn:)
Insallah canim hepimiz saglikla huzurla ♡♡Çok teşekkürler canım inşallah iyidir bebeğim.hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Canım benimde 8. Haftam agrım oluyor kasiklarımda özellikle adet tarihine denk gelen zamanlarda adet görmüş gibi sancı cekiyorum. 1 hafta sonra kontrolümde doktoruma danışacağım. internetten arastirdigimda gebelikte yumurta aki kıvamında akıntı olcağı yazıyor. O kıvamda değil ama benimde akintım var maalesef9. haftam bitecek yarın 10. haftaya gireceğiz allah nasip ederse ama bıgün kasıklarımda hafif ağrı var ve akıntı başladı sarı renkte nedendir bilen varmı
Teşekkür ederiz :) iştahım fazla olmasada açıldı biraz. Karnımda da şişlik var. Sanıyorum adet gormediğim için.Mercimeginiz Hayırlı olsun canım
( :
Biraz erken kilo almışsın sanırım . iştah açılması mi oldu aniden. Gebelikten kaynaklanabilir.
Benimde istahimda açılma var henüz kontrole gitmedim perşembe gunu gideceğim evet karnındaki şişlik adet görmediğinden olabilir. Bende var su an .Teşekkür ederiz :) iştahım fazla olmasada açıldı biraz. Karnımda da şişlik var. Sanıyorum adet gormediğim için.
merhaba kan tetsini ne zaman yaptırdınız ? adete kaç gün kala ?kan testi yaptırdığımda doktor söyledi canım var bebek ama en fazla 2 haftalıktır dedi, daha sonra kan vermeye tekrar gittiğimde değerlerim artmıştı haftaya ultrasona giricem onu bekliyorum, evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Iki kere gittim canim 6 haftalikken keseyi gorduk 7+3de kalp atisini duydum♡cok sukur hersey iyi dedi pazartesi gunu tekrar gidicem. Ya bende yaptirmak istemiyorum testleri seker yuklemesi falan hicbirini yapmicam.
Selam benimde 8. Haftam :) ilk bebegim çok heyecanlıyım. 5+6 da ilk muayenemi oldum. Kalp atışlarını duyduk:) Çok farklı bir duygu gerçekten. Doktorum Hüseyin ceyberi bebeğimizin mercimek kadar olduğunu söyledi adı mercimek kaldı çocuğumuzun:))) 1 hafta sonra 2. Kontrolüm olacak. Arada sağ kasığımda kramplar oluyor korkudan yaptığım yerden kalkmıyorumsürekli uyku halindeyim. 8. Haftaya gelen arkadaşlara danışmak istiyorum. Kilonuzda bir değişiklik varmi? Ben 2 kilo aldım Adet olamadığım içinmi yediğim içinmi bilemedim :))))
Allah kucağına sağ salim almayi nasip etsin canım. Gerçekten çok güzel bir duygu:) Bende ikinciye hamileyim.Bir oglum var çok şükür. Senin ilki kaç yaşında canımBugün keseyi gördü doktor nasıl mutluyumbir de kalp atışını duysam ikinci kez anne olmak ne güzelmiş
Bugün keseyi gördü doktor nasıl mutluyumbir de kalp atışını duysam ikinci kez anne olmak ne güzelmiş
AminEvet gerçekden öyle ikinci kez aynı duyguları yaşamak Allah herkeze yaşatsın annelik duygusunu
Bnde dis gebelikden sonra cok sukur normal okdu cnm insallh bisey olmaz atlatrsin :) saglikla alirz kucagmza bu seferKızlar merhaba. Ben bir dış gebelik geçirdim. 1.5 sene sonrasımda yine hamile kaldım ve çok şükür geçen hafta 5+2 de keseyi gördüm. Haftaya pazartesi kontrolüm var. İnşallah kalp atışlarını da duyarım. Çok korkuyorum ters birşey olırsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?