Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar suan 7 haftalik gebeyim.
bundan once 3 kaybim oldu.
suan corasprnle kan sulandrci ignede kullaniyorum.
doktor rutin tahlil istedi.
Aclik kan sekeri 93 cikti
Tsh hrp normal ken benim gebelikden once simdi 3.49 cikti
idrar yolunda enfeksiyon cikti.
hersey okadar ust uste geldiki napcagimi sasrdm basina gelen varmi neler yapip atlattiniz

Bana hiç öyle testler yapmadı doktor. 7. Hafta nasıl oluyor 6+3 gibi mi yoksa 7+3 mü. Insallah duzelir hormonların. Ya da hiç sorun çıkarmaz sana
Yani oyle daha yeni 7.haftaya grdik 7+1 dieyim :)
Insallah cnm yapar doktor tahlili bnada bu hafta yapti kalp atisini grcen hafta duyduk...
Bende hic olmayan terslikler bu ayda cikti hormonlar cok kaefasi karismis amin cnm insallah duzelir senine insallah saglikli ilerle

Merhabalar hamişler, bende bugün 8+3 ün içine girmiş bulunuyorum. Bende bulantılar ve öğürmeler hakim o yüzden 3 kilo vermişim. Ama sadece folik asit kullanıyorum. Doktor değiştirmem gerekti, sağlıklı bebeğimi az kalsın gebelik sonlandirilacak diyerek benden alacak, üzüntüden veya ben düşürecektim Allah korudu çok şükür. O yüzden doktor arıyorum Hepinize sağlıklı sıhhatli bir bebek ve o bebegede sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin Rabbim

merhaba bende aranıza katıldım Allah a çok şükür.. ❤ilk hcg değirim 177.7 2 gün sonra 487.87 2 kat artmış şükür kızlar. sizce kaç haftalığım ben bu hcgye göre :)

rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Cok gecmis olsun. Bende bulanti ve kusmalardan dolayi 2 kilo verdim. Canim peki doktorun baska hamileler icin multivitamin kullanmani onermedi mi bu kadar kilo kaybi falan yani vitaminsiz kalirsin bir takviye belki iyi olur yani hem senin hem bebek icin.

Yok kuzum nerde, folik asiti bile hamile kalmayı düşündüğümü bildiği halde kendisi vermedi ben araştırmalarım sonucu başlayayım mı dedim de öyle başla dedi ve benm ilk kilomu ölçmedi ki kilo kaybı yaşadığımı bilsin ben kendi kendime takip etmeye çalıştım, Ama bulduğum ilk doktora bu multivitamini sormayı düşünüyorum :) teşekkür ederim

Ne bilyim canim ben yurtdisindayim zaten burda hepsini kendimiz oduyoruz o yuzden soyluyor doktor. Folik asit zaten ilk haftalar cok onemli herande hamile kalma sansin oldugu icin icmen tabiki onemli.Ayrica bana kalsiyum tabletide kullan demisti cunku kalsiyum 50% oranda gebelik zehirlenmesini engelliyormus. Normal hamile multivitaminde kalsiyum orani var 200 mg ama bu azmis gunde 1200 mg kadar kullanabilirsin dedin. O yuzden 1000mg olan sadece bir hap daha aldim. Valla suan ictigim o kadar cok sey varki.

- Multivitamin hamileler icin ( d vitamini, kalsiyum var icinde ama dusuk dozda)
- Yuksek dozda D vitamini
- Omega 3
- Kalsiyum 1000 mg

Sen

Seninki ıyiymis kuzum benm aldığım folik asitide ben kendim ödedim ve kendim ödemem hiç problem değil çünkü bebeğim için ne gerekliyse yaparım, Ama doktordan doktora fark ediyor işte ve bu anlattığım doktor özelde yani ne gerekiyorsa yapsın parası benden çıkıyor ama hiiiç

aman birak ya bazisi manyak oluyor. Ben normal dogum yaptim sonra kontrolde baska doktor geldi gerizekali sikayet ettim manyagin tekiydi. Bu kadar onemli birseyi neden soylemez ki soz konusu bebegin sagligi hayati. Ofiste calismiyor sonucta aman bugunde boyle olsun diyemez. insan sagligi ihmale gelmez.

Aynen sana katılıyorum canım

Kızlar 6 haftalık hamileyim. Ama sanki az hareket ediyorum. Bir şry olacak diye korkuyorum. Sizler neler yapıyorsunuz neler yapmıyorsunuz

birde sizlere sorum olucak.ilk haftalarda yükseğe uzanmak zararlımı bende kasılma şeklinde acı oluo 1 saniyelik falan uzanınca tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…