canım hayırlı olsun İnşallahKızlar 6 haftalık hamileyim. Ama sanki az hareket ediyorum. Bir şry olacak diye korkuyorum. Sizler neler yapıyorsunuz neler yapmıyorsunuz
Aynen Allah a emanetiz canım. Ben de çalışıyorum ama genelde oturarak. Yine de gezerken vs hep endişeliyimcanım hayırlı olsun İnşallah
ben de 4 5 haftalık hamileyim ve 12 saat sürekli ayakta koşturuyorum merdiven inip çıkıyorum Allah ım esirgesin dr bi zararı olmaz dediği için devam ediyorum işime
Ben senden daha yeni hamileyim ama konu üsttr dursun diye yazıyorum canım. İnşallah önemli değildirKızlar bugün benimde akıntıyla birlikte pembe bi akıntım oldu. kasık ağrım falanda var. Doktorumu aradım. Progestran ilacından al başka dedi.sizce önemli bişey midir
Benimde olmuştu şükür sıkıntı çıkmadı kırmızı kahve kan gelirse sıkıntı dedi doktor .....akıntı ile gelen pembemsi camurumsu normal demistiKızlar bugün benimde akıntıyla birlikte pembe bi akıntım oldu. kasık ağrım falanda var. Doktorumu aradım. Progestran ilacından al başka dedi.sizce önemli bişey midir
Bı sıkıntı çıkmaz inşallahKızlar bugün benimde akıntıyla birlikte pembe bi akıntım oldu. kasık ağrım falanda var. Doktorumu aradım. Progestran ilacından al başka dedi.sizce önemli bişey midir
Hoop bende öyleyim keseyi cumartesi gördük oniki gün sonra gel kalp atışı dinleyelim dedi şuan beşe girdik. Nasip olurda haftaya kalp atışı duyacağızBende dün kesemi gördüm 15 gün sonra gidicem kalp atışını dinlemeye
Iyi aksamlar kizlar yuzumde asiri sivilce oluyor ya gecmiyor ne zaman gecer boyle olan varmi?
Umarıö en yakın zamanda hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız. Neden tekrar dr.a gittin canım. Benimki bir daha 3 hafta sonra gel dediKizlar selam sizlere guzel haberler vermeyi cok isterdim, yine olmadi maalesef 6 haftalik iken kalp atimini ekranda gormustuk ,bugun 7 hafta 5 gun kalp atimi yok embriyo bozulmus yarin sabah alacaklar.2. bir doktora daha gittim emin olmak adina ayni seyi soyledi. Hakkimizda hayirlisi buymus demek.Umarim sizler bebislerinizi kucaginiza saglikla alirsiniz.
Insallah gecer ya cok kotu oldu elimi sürmem de insan gicik kapiyor:)bebegın ve annenın salgıladığı hormonlar yüzünden ben 11 haftalığım bende de bu hafta başladı oynayıp dağıtma 14/16 haftaları bıtermıs
Hayirli olsun canim sağlikla kucağina al inşallah:) yani doktor kan sonucu tek istemisti benden saglik ocagi da ayni idrar ve kan sonucunu aldi ama bilemiyorum belki isteniyordurMerhaba kızlar beşinci haftadayız saglık ocağı idrar ve kan tahlili istedi doktor da aynı şekilde ne için yapılıyor bu tahliller ne zaman çıkar kan idrar sonucu rica etsem bilgi verebilir misiniz?
Benden de hem kan hem de idrar aldı dr ve hamilelil tarama testleriymiş canım. Benim 5 gün içinde çıktı sonuçlarımMerhaba kızlar beşinci haftadayız saglık ocağı idrar ve kan tahlili istedi doktor da aynı şekilde ne için yapılıyor bu tahliller ne zaman çıkar kan idrar sonucu rica etsem bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?