Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinBenden de hem kan hem de idrar aldı dr ve hamilelil tarama testleriymiş canım. Benim 5 gün içinde çıktı sonuçlarım
Meraba bayanlar ikili test olanlar varmı ben haftaya kontrolle gıtcem sanırım ozamn doktor yaptırır
Merhabalar herkese Allâh yardımcımız olsun öncelikle. Bende 5 hafta 6 günlükken öğrenmiştim hamile olduğumu alttan ultrasonla baktı kalbi daha 2 yada 3 gün olmuş oluşalı demişti. Kalp atışlarını görmüştüm ama duyamadık çok küçük olduğu için korkulacak bişey yok dedi doktorum 15 gün sonra tekrar gidicemArkadaşlar Son adet 1 kasım nolursunuz bana fikir verin 5 hafta 5 günlükken alttan ultrason ile muayene etti doktorum sadece keseyi gördü içinin boş mu dolu mu olduğunu henüz bilemeyiz dedi çok korktum vajinal muayene de 6. Haftama 2 gün varken bebeğin kesenin içinde görülmesi gerekiyor mu
Arkadaşlar Son adet 1 kasım nolursunuz bana fikir verin 5 hafta 5 günlükken alttan ultrason ile muayene etti doktorum sadece keseyi gördü içinin boş mu dolu mu olduğunu henüz bilemeyiz dedi çok korktum vajinal muayene de 6. Haftama 2 gün varken bebeğin kesenin içinde görülmesi gerekiyor mu
Amin canım amiiin ben 8 senedir bekliyorum bu haberi tam tüp bebeğe başlayacakken hamile olduğumu öğrendim ama vajinal muayenede daha erken görülüyor bebek diye göremeyince endişelendim 1 hafta var kontrole içim içimi yiyor5 haftalık kalp atışı çıkmaz zaten canım 7. haftada duyuluyor bazen 8. haftada çıkıyor. ben 7. haftamda duydum arkadaşım 8. haftaya duydu. Sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim.
Canım bemim inşallah sağlıkla kucağında görürsün. Ben de 7 nin sonjnda duydumAmin canım amiiin ben 8 senedir bekliyorum bu haberi tam tüp bebeğe başlayacakken hamile olduğumu öğrendim ama vajinal muayenede daha erken görülüyor bebek diye göremeyince endişelendim 1 hafta var kontrole içim içimi yiyor
Alttan muayenede mi üstten miCanım bemim inşallah sağlıkla kucağında görürsün. Ben de 7 nin sonjnda duydum
AlttanAlttan muayenede mi üstten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?