Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yarin 6. Haftama giriyorum yemek yiyemiyorum her dk midem bulaniyo hic gecmeden 2 yada 3 gunde bir kusuyorum 1 kere.herseyden tiksiniyorum kiyafetlere ellerken bulasik yikarken nefes alirken falan hep midem bulaniyo mide bulantisini ne gecirir bilmiyorum iyot vitamin ilacimida dunden beri icemiyorum napcam bilmem

Meraba bayanlar ikili test olanlar varmı ben haftaya kontrolle gıtcem sanırım ozamn doktor yaptırır

Mrblar ben de aranıza katıldım 8 haftalığız bizde ikinci hamileliğim bir kızım var 2. 5 yaşında

Ben berna 24 yaşındayim 14 aylık dünya tatlısı oğlum var adı çınar ve 3 gun once tekrar hamile oldugumu ogrendim

Selam bayanlar, doktorunuzla dogum zamanını konuştunuz mu? yani dogumu özellikle yaza denk gelenler için doktor izne cıkar mı dogumda ollma ihtimalini sormak sizce doğru mu sonuçta doktoru beğendiysek Onunla doğum yapmak isteriz ya, ama doktor o zaman izne cıkarım derse de hak veririm

Kızlar ya bende çok yeni hamileyim 7 aralık adet günüm du değerim 36.9 çıktı pazartesi tekrar yaptırdım 108.8 olarak yükselmiş dün kahve lekelenmem oldu dr gittim hemem vajinal ultrasonla baktı rahmin çok kalinlasmis dedi ufacık minnacik bisey gördü keseye benzettim ama erken kese diyemem dedi progestoron verdi uzandım yatıyorum azaldı baya leke yerleşme kanamasimidir dedim çok erken onun için değerin düşük dedi yarın bir daha kan tahlili yapılacak bana değer yükselmesi iyi mi diye bu yükseliş normal mi illa iki katımı olacak yani yükseliş iyi değil mi sizce yanı yerleşme olmazmi hic aranizda yasayan oldu mu

Benim son adet tarihim 6 kasim 5 haftalik hamileyim benim tahminim.dün dr gittim kese daha görunmedi.bende tekrar dr randevusunu 8.haftalik olana kadar almadım.ne zaman gorulur ki kese.7 aralik kan testim 555

Arkadaşlar Son adet 1 kasım nolursunuz bana fikir verin 5 hafta 5 günlükken alttan ultrason ile muayene etti doktorum sadece keseyi gördü içinin boş mu dolu mu olduğunu henüz bilemeyiz dedi çok korktum vajinal muayene de 6. Haftama 2 gün varken bebeğin kesenin içinde görülmesi gerekiyor mu

Merhabalar herkese Allâh yardımcımız olsun öncelikle. Bende 5 hafta 6 günlükken öğrenmiştim hamile olduğumu alttan ultrasonla baktı kalbi daha 2 yada 3 gün olmuş oluşalı demişti. Kalp atışlarını görmüştüm ama duyamadık çok küçük olduğu için korkulacak bişey yok dedi doktorum 15 gün sonra tekrar gidicem

kızlar ben de çok yeni hamileyim internette yazdığıma göre 4+2 haftalık hamileyim çatlatma iğnesi oldum bu ay tedaviyle oldu adetten bi gün önce beta hcg 30,5 2 gün sonra 67,9 çıktı doktor haftaya ultrasondan bakarız dedi ama çok heyeecanlıyım ve korkuyorum inşallah bebeğim beni bırakmaz geçen yıl bu zamanlarda yine bu heycanı yaşamıştım sonu hüsran oldu gelişmedği için kürtaj oldum inşallah aynı şeyleri yaşamam sağ salim kucağıma alırız bebişlerimizi

5 haftalık kalp atışı çıkmaz zaten canım 7. haftada duyuluyor bazen 8. haftada çıkıyor. ben 7. haftamda duydum arkadaşım 8. haftaya duydu. Sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim.

5 haftalık kalp atışı çıkmaz zaten canım 7. haftada duyuluyor bazen 8. haftada çıkıyor. ben 7. haftamda duydum arkadaşım 8. haftaya duydu. Sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim.
Amin canım amiiin ben 8 senedir bekliyorum bu haberi tam tüp bebeğe başlayacakken hamile olduğumu öğrendim ama vajinal muayenede daha erken görülüyor bebek diye göremeyince endişelendim 1 hafta var kontrole içim içimi yiyor

Canım bemim inşallah sağlıkla kucağında görürsün. Ben de 7 nin sonjnda duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…