Merhaba bana da pazartesi 5+4 iken yapılan alttan ultrason da doktor sadece keseyi gördü ama içi boş dedi. Kan sonucum 8800 lerde çıktı. Kan değerinde istenilen gibi artmıyor boş gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Önümüzdeki çarşamba kontrole çağırdı. O kadar moralim bozuldu modum düştü ki. İnşallah doktorun dediği gibi çıkmaz erken olduğu için görünmemiştir. Umarım sizin ki de öyle olur.Arkadaşlar Son adet 1 kasım nolursunuz bana fikir verin 5 hafta 5 günlükken alttan ultrason ile muayene etti doktorum sadece keseyi gördü içinin boş mu dolu mu olduğunu henüz bilemeyiz dedi çok korktum vajinal muayene de 6. Haftama 2 gün varken bebeğin kesenin içinde görülmesi gerekiyor mu
Değerine bağlı canım benim 2 bin civarıydı 5+2 ydim kesemi karından gördü doktorum, 6+2 de de aynı şekilde karından bakarak çok şükür kalp atışını ve minnağımızı gördük. Değerlerine göre ilk önce karından bakar göremezse alttan bakar die düşünüyorumKızlar bugün ilk ultrasona giricem, dr alttan muayene eder mi ?? vajinismus hastasıydım atlatır atlatmaz hamile kaldım ama henüz alttan muayeneye hazır olduğumu sanmıyorum istemesem de bakma durumu olur mu
Değerine bağlı canım benim 2 bin civarıydı 5+2 ydim kesemi karından gördü doktorum, 6+2 de de aynı şekilde karından bakarak çok şükür kalp atışını ve minnağımızı gördük. Değerlerine göre ilk önce karından bakar göremezse alttan bakar die düşünüyorum
Merhaba bana da pazartesi 5+4 iken yapılan alttan ultrason da doktor sadece keseyi gördü ama içi boş dedi. Kan sonucum 8800 lerde çıktı. Kan değerinde istenilen gibi artmıyor boş gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Önümüzdeki çarşamba kontrole çağırdı. O kadar moralim bozuldu modum düştü ki. İnşallah doktorun dediği gibi çıkmaz erken olduğu için görünmemiştir. Umarım sizin ki de öyle olur.
5 haftalıkken amaç kese görmektir zaten kese göründüyse kalp atışı için 7. haftayı bekler doktorlar. 8800 de 5+2 için gayet iyi bir sonuç gittiğiniz doktor nasıl bir doktor anlamadım. benim gittiğim doktorlar keseyi gördükten sonra içi dışı bakmıyorlar daha. Zaten 6. hafta bitmeden anlayamazlar da boş mu değil mi diye.
Arkadaşıma 7 haftalık kalp atışı çıkmadı diye boş gebelik dediler kürtaj yapacaklardı. Arkadaşım istemedi tatile memleketine geldi 8. haftasında başka doktorda kalp atışı çıktı. Kürtaj olmuş olsa canlı bebeği alacaklardı.
Bekleyin sabredin lütfen
Amin canım cümlemizTeşekkür ederim cevap için sağlıkla kucağınıza alın inş
hiç korkmayınnn allahın izni ile hiç bişey olmaz aynı bende öyleydim 5+3 de kese göründü kanamam vardı hafif doktor iğne yaptı progestoron hap kullandım bugun tekrar kontrol vardı ve 6+3 kalp atışı başlamış ilaçlara devam ediyorum ama problem yok dedi çok şükür inşallah sizde kendinizi strese sokmayın haftaya sonuç daha güzel çıkarMerhaba bana da pazartesi 5+4 iken yapılan alttan ultrason da doktor sadece keseyi gördü ama içi boş dedi. Kan sonucum 8800 lerde çıktı. Kan değerinde istenilen gibi artmıyor boş gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Önümüzdeki çarşamba kontrole çağırdı. O kadar moralim bozuldu modum düştü ki. İnşallah doktorun dediği gibi çıkmaz erken olduğu için görünmemiştir. Umarım sizin ki de öyle olur.
Ya bende de 6+3 te kalp atisi yok embriyo gibi bi sey var net degil deyip umutlanma dediler ya bu normal mi
1 hafta içinde tam netleşir canım. Allah hayırlısını nasip etsin.
Kizlar benim de gecen hafta sali gunu ayin 5inde gittigimde keseyi vajinal ultrasonla gorduk. Bu hafta 6. haftam oluyor ve son iki gundur acayip mide bulantim basladi. Normalde bu bulantilar sabah olmuyor mu? Benim ki tum gun ve her an cikartacak gibiyim afedersiniz. Basina boyle bir durum gelen var mi?
Kızlar herkesin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kucağımisa alalım insllh benim 6+3 hafta lik bugün konturole gittim bebeklerimizi gördük kalp atışı var dedi doktor dinleye duyulur mu dedi küçükler daha dinlemeye lim dedi siz ne kadar lik Ken dinlediniz
Merhaba hanımlar sat 15 kasım dı
11 aralıkta idrar testinde iki çizgi görünce kan testi yaptırdım ilk b hcg değerim 444 geldi doktor çok yeni demişti..
Bugün tekrar kana bakıldı b hcg 4079 değerine çıktı, doktor çok yeni tahminen 3 haftalık dedi ultrasonda baktı ama henüz bişey göremedim daha erken dedi... 10 gün sonra keseyi görmek için gelmemi istedi doktorum..
Keseyi 10 gün sonra görmem konusunda fikirlerinizi alabilir miyim tahmini 4 - 4,5 haftalık olur kese görünür mü???
Bugün göremeyince biraz üzüldüm biliyorum erken ama annelik işte çok heyecanlıyım
Bir de folik asit e başla dedi ama herhangi bir reçete yazmadı önerdiğiniz birşey varmı?
Merhaba hanımlar sat 15 kasım dı
11 aralıkta idrar testinde iki çizgi görünce kan testi yaptırdım ilk b hcg değerim 444 geldi doktor çok yeni demişti..
Bugün tekrar kana bakıldı b hcg 4079 değerine çıktı, doktor çok yeni tahminen 3 haftalık dedi ultrasonda baktı ama henüz bişey göremedim daha erken dedi... 10 gün sonra keseyi görmek için gelmemi istedi doktorum..
Keseyi 10 gün sonra görmem konusunda fikirlerinizi alabilir miyim tahmini 4 - 4,5 haftalık olur kese görünür mü???
Bugün göremeyince biraz üzüldüm biliyorum erken ama annelik işte çok heyecanlıyım
Bir de folik asit e başla dedi ama herhangi bir reçete yazmadı önerdiğiniz birşey varmı?
Doktor bana folidoce vermisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?