- 11 Şubat 2016
- 260
- 238
- 33
- 30
Ya inan aklıma gelmiyor değil o kadar heyecanlanıyorum ki etrafımdaki herkes değerleri duyunca bu 3 değil daha fazla olmalı bu değerler çok fazla diyorlar... ama benim aklımda hep ikizKuzum senin 3 haftalikken degerin baya yuksek cikmis. Acaba ikiz mi
Ya inan aklıma gelmiyor değil o kadar heyecanlanıyorum ki etrafımdaki herkes değerleri duyunca bu 3 değil daha fazla olmalı bu değerler çok fazla diyorlar... ama benim aklımda hep ikiz
Çevremde ikizi olan kimse yok ama
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keseyi görmüşsün kalp atışını duydun mu bilmiyorum da inşallah herşey hep yolunda olur :)Bana gore de uc hafta olmasi icin cok..
Hem iki gunde değerler bu kadar artmis...
Masallah diyelim
Benim 6 haftalikken kese gozuktu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keseyi görmüşsün kalp atışını duydun mu bilmiyorum da inşallah herşey hep yolunda olur :)
Hadi bakalım hayırlı haberler inşallahEvet canim duymadim ama acilw gittigimde
Kalp atisi var dediler..
Dinlemek nasip olmadi...
Mide bulantisi ve kusmalardab doktor hep yatırdı beni hastanede.
Hem suan tam olarak gittigim tek bir doktor olmadığı icin vitamin felan hep acildeki verdi..
Bakalim nasip
Bu çarşamba gidicim
Amin hepimiz icin insallah..Hadi bakalım hayırlı haberler inşallah
Haberlerini bekliyoruzAmin hepimiz icin insallah..
Temmuz annesi olacagim Allah ixin verirse..
Bir arkadas 10 haftalikken cinsiyetini ogrenmis..
Bakalim ben öğrenecek miyim
Kızlar bende taze gebeyim.Daha önce bi kimyasal ve bi düşügüm var adetime 5 gün varken idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 61.14 çıktı doktorum Adetine daha var değerin iyi ama pazartesi gel bi daha bakalim sağlıklı mi dedi nolur dua edin bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım.Bide pazartesi ye kadar kafayı yiyecektim artış olmuş mu diye test yaptım görenler korkma kimyasal değil koyulasma olmuş dediler.Sizce de olmuş mu 1 er gün arayla yaptığım testler Eki Görüntüle 2079851 Eki Görüntüle 2079852
Arkadaslar hayırlı geceler birsey sorucaktım sizlereİlk öncelikle Rabbim sağlıklı hayırlı bir sekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Adetimin üstünden 11 gün gecdi sabah test yaptım ikinci çizgi silik cıkmıs aksam da kahverengi bi lekelenme olmus bu bir hamilelik belirtilerindendir demi ilk hamileliğim ve cok tedirginim
Teşekkür ederim canım ilk gebeliğim biraz tedirginim acıkcasıEvet canım gebelik belirtisi ama 11 gün geçmesine rağmen silik çıktıysa geç döllenme oldu demek ki yerleşme kanamasıdır o kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok ama yine de doktora bi git pazartesi muhtemelen progestan verecek sana bebeğin tutunması için
Korkma kuzum ben dayanamayıp 6+2 de gittim doktora kalp atışı başlamış dedi çok şükür o yüzden sıkıntı yapma 1 günde bile değişebiliyormuş hızla büyüdüğü içinMerhaba bana da pazartesi 5+4 iken yapılan alttan ultrason da doktor sadece keseyi gördü ama içi boş dedi. Kan sonucum 8800 lerde çıktı. Kan değerinde istenilen gibi artmıyor boş gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Önümüzdeki çarşamba kontrole çağırdı. O kadar moralim bozuldu modum düştü ki. İnşallah doktorun dediği gibi çıkmaz erken olduğu için görünmemiştir. Umarım sizin ki de öyle olur.
Kese arkasında kanama nasıl olurmuş ki? Peki fark etmiş miydiniz kanamanız var mıydı?Teşekkür ederim çok şükür benimde bugün 6+2 de kalp atışı görüldü ama başka bir problemimiz daha var. Kese arkasında kanama alanım var o yüzden hastanede yatıyorum.
Tam olarak sebebi yok. Bende de çok hafif kanama ve lekelenme oldu. Progestan başlandı bir de proluton. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah hepimiz sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızıKese arkasında kanama nasıl olurmuş ki? Peki fark etmiş miydiniz kanamanız var mıydı?
En kısa sürede hemen iyileşmenizi diliyorum
İnşallah sizede bebişinize de bişey olmaz geçmiş olsun
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına aldırsın bende 5 haftalık hamileyim değerin en son kaçtı kaçta gördünüz .. Yarın gideceğim çok heyecanlıyım inşallah görürüm ponçiğimiArkadaslar mrb bende 5 haftalik hamileyim bugun kese gorundu gayet guzel yerlesmis herhangi birnproblem yok ama.kikncisi cok kucuk.bellisizdi o ne zaman cikar kalp.atisi icin 2 hafta sonra gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?