Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum senin 3 haftalikken degerin baya yuksek cikmis. Acaba ikiz mi
Ya inan aklıma gelmiyor değil o kadar heyecanlanıyorum ki etrafımdaki herkes değerleri duyunca bu 3 değil daha fazla olmalı bu değerler çok fazla diyorlar... ama benim aklımda hep ikiz
Çevremde ikizi olan kimse yok ama

Bana gore de uc hafta olmasi icin cok..
Hem iki gunde değerler bu kadar artmis...
Masallah diyelim
Benim 6 haftalikken kese gozuktu

Bana gore de uc hafta olmasi icin cok..
Hem iki gunde değerler bu kadar artmis...
Masallah diyelim
Benim 6 haftalikken kese gozuktu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keseyi görmüşsün kalp atışını duydun mu bilmiyorum da inşallah herşey hep yolunda olur :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keseyi görmüşsün kalp atışını duydun mu bilmiyorum da inşallah herşey hep yolunda olur :)

Evet canim duymadim ama acilw gittigimde
Kalp atisi var dediler..
Dinlemek nasip olmadi...
Mide bulantisi ve kusmalardab doktor hep yatırdı beni hastanede.
Hem suan tam olarak gittigim tek bir doktor olmadığı icin vitamin felan hep acildeki verdi..
Bakalim nasip
Bu çarşamba gidicim

Hadi bakalım hayırlı haberler inşallah

Arkadaslar hayırlı geceler birsey sorucaktım sizlereİlk öncelikle Rabbim sağlıklı hayırlı bir sekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Adetimin üstünden 11 gün gecdi sabah test yaptım ikinci çizgi silik cıkmıs aksam da kahverengi bi lekelenme olmus bu bir hamilelik belirtilerindendir demi ilk hamileliğim ve cok tedirginim

Bende kimyasal geçirdim hiç testte çıkmamıştı bile merak etme canım kimyasal değil inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Evet canım gebelik belirtisi ama 11 gün geçmesine rağmen silik çıktıysa geç döllenme oldu demek ki yerleşme kanamasıdır o kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok ama yine de doktora bi git pazartesi muhtemelen progestan verecek sana bebeğin tutunması için

Teşekkür ederim canım ilk gebeliğim biraz tedirginim acıkcası

haziran annesi olacagim insAllah Daha cinsiyet belli degil carsamba gunu soyler belki :)

Korkma kuzum ben dayanamayıp 6+2 de gittim doktora kalp atışı başlamış dedi çok şükür o yüzden sıkıntı yapma 1 günde bile değişebiliyormuş hızla büyüdüğü için

Teşekkür ederim çok şükür benimde bugün 6+2 de kalp atışı görüldü ama başka bir problemimiz daha var. Kese arkasında kanama alanım var o yüzden hastanede yatıyorum.

Teşekkür ederim çok şükür benimde bugün 6+2 de kalp atışı görüldü ama başka bir problemimiz daha var. Kese arkasında kanama alanım var o yüzden hastanede yatıyorum.
Kese arkasında kanama nasıl olurmuş ki? Peki fark etmiş miydiniz kanamanız var mıydı?
En kısa sürede hemen iyileşmenizi diliyorum
İnşallah sizede bebişinize de bişey olmaz geçmiş olsun

Kese arkasında kanama nasıl olurmuş ki? Peki fark etmiş miydiniz kanamanız var mıydı?
En kısa sürede hemen iyileşmenizi diliyorum
İnşallah sizede bebişinize de bişey olmaz geçmiş olsun
Tam olarak sebebi yok. Bende de çok hafif kanama ve lekelenme oldu. Progestan başlandı bir de proluton. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah hepimiz sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı

Kızlar günaydın dün doktora gittim ve keseyi gördüm.Çok şükür bir sorun yok fakat normalde regl tarihim en son 15 ekimdi fakat adet düzensizliğinden dolayı geç döllenme olduğu için şuan 5 haftalık hamileyim.Böyle olan var mı benim gibi?

Arkadaslar mrb bende 5 haftalik hamileyim bugun kese gorundu gayet guzel yerlesmis herhangi birnproblem yok ama.kikncisi cok kucuk.bellisizdi o ne zaman cikar kalp.atisi icin 2 hafta sonra gidicez

Arkadaslar mrb bende 5 haftalik hamileyim bugun kese gorundu gayet guzel yerlesmis herhangi birnproblem yok ama.kikncisi cok kucuk.bellisizdi o ne zaman cikar kalp.atisi icin 2 hafta sonra gidicez
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına aldırsın bende 5 haftalık hamileyim değerin en son kaçtı kaçta gördünüz .. Yarın gideceğim çok heyecanlıyım inşallah görürüm ponçiğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…