- 4 Aralık 2017
- 186
- 93
- 23
- 35
kızlar merhaba.olivasyon tarihim 11 kasım.pazartesi 7+4 haftalıkken doktora gittiğimde alttan muayne ettiği halde embriyo gözükmedi,kese vardı.kesemde 6 haftalığa hitab ediyordu.kan tahlilim 54 bin çıktı oda normal 6 haftaya hitab ediyordu.fakt çarşamba günü kan testi yaptırım sonuç 15000.00 doktor 15 bin dedi olabilirde olmayablilirde bebek dedi.boş gebelikten şüpheleniyor.değer düşüyorsa nasıl olabilir onu anlamadım.direk olumsuz konuşması gerekmiyormu..kafamda deli sorular.yorumlarınızı bekliyorum..
Bebeğin hayırlı olsun cnm. Benimde aşılamayla 13. Gün 83.63 ile öğrendim hamile olduğumu. Keseyi ne zaman gördünüz? Benim daha adet günüm geçmediBende dün öğrendim 65.14 çıktı aşılamanın 14. Günü :)
Teşekkürler canım seninde hayırlı olsun 5+1de vajinal ultrasonda gördük keseyiBebeğin hayırlı olsun cnm. Benimde aşılamayla 13. Gün 83.63 ile öğrendim hamile olduğumu. Keseyi ne zaman gördünüz? Benim daha adet günüm geçmedi
Canım herkesin farklı. Ben 10. Haftamdayım. Daha hiç kusmadım. Ablam su bile içemezdi. Başlarda bende panikledim ama şimdi daha sakinim.Öncelikle herkese merhaba. Gebelik ile ilgili yorumları okuyup bütün psikolojimi bozup berbat bir hafta geçirdim. Ben de hamileyim ve 6.hafta kesem göründü. Doktor 10 gün sonra gel, kalp atışlarını dinleyelim dedi ve ben bu kısma kadar gayet iyiydim.
Nerden estiyse forumları okumaya başladım, “boş kese” ile ilgili o kadar çok şey okudum ki gece uykularım kaçtı. Ya kesem boşsa, ya kalbi görüp atışını duymazsa, ya sonraki hafta gel derse vs... Oysa biliyorum ki herkesin metabolizması, genetik yatkınlığı, yaşı vs. farklı. Tam kendime bu şekilde telkinde bulunuyorum, diyorum hem benim beta hcg’m yüksek, bişi olmaz diyorum. Bu defa bir yorum okuyorum, “Beta hcg’m yüksekti, gebelikle ilgili belirtim de yoktu ve doktor boş kese dedi, haftaya kürtaja gün verdi, hcg’nin yüksekliğine aldanmayın” diye bir yorum okuyorum.
İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim ve 8.haftaya girmeme rağmen ne bulantı, ne kusma ne de koku hassasiyeti, tiksinme, aşerme yaşamadım. Tek değişen olay adet olmamam ve buna bağlı kasık ağrım. Bu yorumu okuyunca dedim ki demek benim de kesem boş, ondan diğer hamileler gibi belirtiler yaşamıyorum dedim. Derken bugun doktora gittim ve bebeğimi kesede gördüm. Doktor da bana internet yorumlarını okuma, ne merak ediyorsan beni ara, bebeğine stres yükleme dedi. Sonra dedim ki, zaten sorun yaşamayan insanlar mutlu mesut olduklarından ( her yorum yapan insanlar için demiyorum, yanlış anlaşılmasın) bu tür ortamlarda zaman harcamıyor. Genelde kendi gibi sıkıntıdı olan insanlardan fikir yürütmeye çalıştığı için burdalar. O nedenle bugun bu yazıyı yazmayı gönül borcu bildim. Lütfen eğer etkilenmeyeceksiniz burdaki yorumları okuyun. Benim hatama düşüp, yaşanmamış olayların yasını tutmayın. Herkese sağlıklı günler dilerim. Sevgiler...
Teşekkür ederim çok şükür benimde bugün 6+2 de kalp atışı görüldü ama başka bir problemimiz daha var. Kese arkasında kanama alanım var o yüzden hastanede yatıyorum.
cuma günüde iki doktora gittim biri yok dedi biri persoyel mol gebelik olablilir dedi.anlamadım oda nasıl birşey .. kafam allak bullakOlumsuz konusmalari bilmem mi ben ds o olumsuz konusmalardan muzdaripim benim de 7+2 de 5+5 ile uyumlu ve kalbi yavas atiyor doktorlar hic umut vermiyir cumartesi resmsn kurtaja cagirdilar bi daha bakariz ama buyuk ihtimal kalbi durur aliriz dedi
Hayırlı olsun canım normal artmış degerin ben de aşılama ile hamile kaldım sana tavsiyem kendini hiç strese sokma. Değerim iyi mi artıyor kese görünecek mi sonra bebek görünecek mi sonra kalp falan bunların hepsi sabır istiyor. Her hamilelik bir değil. Keyfini sür kimseyi dinleme sadece sabırla bekleHayırlı akşamlar kızlar. Ben aşılama yaptırdım çok şükür tuttu. 13. Gün 83.63 çıktı 17. Gün 429 çıktı değerim nasıl sizce. Son adet tarihin 25 kasım kese için 25 atalıkta çağırdı doktorum
Evet ben de 6 haftalık taze bir gebeyim kalp atışı bile daha yok ama çok heyecanlıyım
Kızlar hcg leriniz kaçtı en son? Ve son adet tarihiniz ne zamandı acaba
İçimi okumuşsun cnm dediklerinin hepsini işkence olarak kendime yapıyorum. Hamileliğimin tadına varamadımHayırlı olsun canım normal artmış degerin ben de aşılama ile hamile kaldım sana tavsiyem kendini hiç strese sokma. Değerim iyi mi artıyor kese görünecek mi sonra bebek görünecek mi sonra kalp falan bunların hepsi sabır istiyor. Her hamilelik bir değil. Keyfini sür kimseyi dinleme sadece sabırla bekle
Rabbim hayırlısıyla tamamını erdirir inş. Sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.Teşekkürler canım seninde hayırlı olsun 5+1de vajinal ultrasonda gördük keseyi
vajinal ultrason bebek için zararlı değil mi yani bu konuda tam bilgim yok bazı bayanlar vajinal ultrasondan sonra düşük yaşamışlar diye biliyorum sizce hangisi daha iyi vajinal ultrason mu yoksa karından ultrason mu kızlar?Rabbim hayırlısıyla tamamını erdirir inş. Sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
Vajinal ultrason cok daha net gösterir her şeyi karından ultrason ilk zamanlarda net değildir. Ayrıca hamileyken ilişkiye giriliyor o bile sağlıklı bebeğe bişey yapmazken iki saniyelik ultrason aleti mi zarar verecek mümkün değil. Bebekle arasında et oluyo bir bariyer var yani. Doktorlar zararlı olsa yapalım der mi hicvajinal ultrason bebek için zararlı değil mi yani bu konuda tam bilgim yok bazı bayanlar vajinal ultrasondan sonra düşük yaşamışlar diye biliyorum sizce hangisi daha iyi vajinal ultrason mu yoksa karından ultrason mu kızlar?
sadece söylenti o hiçbir zararı yok zaten zararlı olsa doktor niye yapalım desinvajinal ultrason bebek için zararlı değil mi yani bu konuda tam bilgim yok bazı bayanlar vajinal ultrasondan sonra düşük yaşamışlar diye biliyorum sizce hangisi daha iyi vajinal ultrason mu yoksa karından ultrason mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?