Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hatta ilk haftalar direk vajinal bakin deniyir bunu saglik orgutleri oneriyor daha net diye hicbir zarari yok

Bu arada kizlar buraya sıkıntili durumumj yazmistim ve bugun kontrole gittim bebgim 6+1 olmus buyumus ve kalp sesni de duyduk cok sukur normalde 7.5 hafta olmali ama sanirim.gec dollenme ya da gec yerlesme dedi doktor sat degjstirdi boyle takip edecez jnanamiyorum hala cok mutluyum umarim guzel gider hepimizin

Canim benim aynı benim hislerimi hissettin bende aynilarini yaşadım.nelrr neler baktım. Bende de hiç belirti olmadı cnm o konular için ben kaç kez buraya konu açtım kackezzz ama emin ol herşey Allah'tan ve hiç birseycik olmuyor güzelim 16.haftmdym ben neler neler arastrdm psikolojim bozuldu ve hala daha araştırıyorum :-D:-D:-D:-D üzülme tatlım keyfini çıkar sonra bir noktacıklar cikicak karnında ve o senin dünyanın olucak pıt pıt arıcak minicik kalbi dert etme dua et cnm canını sıkma bebisini düşün

amin canım inşaallah senin adına çok sevindim RABBİM hepimize hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah yarında ben gidicem inşaallah bende bebeğimi görebilirim bol bol dua edin lütfen benim için de

İnsallah canımmm

Yumurtadan kucağa bebeğin oluşma hikayesi anlaşılır ve eğlenceli

Son düzenleyen: Moderatör:
selam hamişleer bende yeni katildim araniza hesabima gore5+5 gebeyim 4+3 ken kese göründü yarin doktor randevem var sizlerin kalp atisi ne zaman duyuldu acaba benimde duyulabilir mi

selam hamişleer bende yeni katildim araniza hesabima gore5+5 gebeyim 4+3 ken kese göründü yarin doktor randevem var sizlerin kalp atisi ne zaman duyuldu acaba benimde duyulabilir mi
Mrb.canim ne yaptin merak ettim. Hersey yolumdadir insallah

Selam benim adetime 2 gün var hcg 23 cıktı daha önce kimyasal geçirdim korkuyorum aynısı olacak diye sizce nasil
Düşük olması çok önemli değil canım birazcık bekle bakalım nasıl artacak... Benim ilk öğrendiğimde 46 idi sanırım. Sonra 4 e katladi herkesleri geçti.

Selam benim adetime 2 gün var hcg 23 cıktı daha önce kimyasal geçirdim korkuyorum aynısı olacak diye sizce nasil
Neden adetinizn gecmesini beklemediniz hem hcg niz daha cok cikardi. Biliyorum cok heves ediyorsunuzdur . Rabbim kimsenin hevesini kursaginda birakmasin. Ama boylesi daha stres. Hersey olacagina varir canim. Sanmiyorum kimyasal olacagini ama Allah bilir tabikide. Insallah kat kat katlanir degeriniz. Hayirlisi olsun . Stres yapmayin Allah buyuktur

Benim adetim 10 gun gectgnde bhcg 26 idi. 2gun sonra 191e mi ne cikmisti. Dusuk olmasi kimyasal oldgu anlamina glmez her zaman. Onemli olan 2 gunde bir iki katina cikmasi :) insallah bebegin seninledir. :))
Belki gec dollenmedir. Kotu dusunme

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar herkese. Bacağında pıhtılaşma olup daha sonra hamile kalanlar nasıl yol izlediler. 1,5 sene önce pıhtılaşma yaşadım şimdi 8 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum sağ bacağım sızlıyor görünür de bişey yok hamilelikte sızlaması magnezyumdan kaynaklanıyor diyorlar ama çok korkuyorum Aynı sorunu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim

Benim adetim 10 gun gectgnde bhcg 26 idi. 2gun sonra 191e mi ne cikmisti. Dusuk olmasi kimyasal oldgu anlamina glmez her zaman. Onemli olan 2 gunde bir iki katina cikmasi :) insallah bebegin seninledir. :))
Belki gec dollenmedir. Kotu dusunme
Ay çok mutlu oldum şimdi inşallah öyleyimdir o değil ben ilk kimyasal yaşadığımda adetin 3. Günü kan vermistim o da 23 çıkmıştı ondan korktum biraz

Canım ben pko luyum bu ay ovulasyon testi yaptım ve ondan sonra belirtiler vardi ilk defa bu ay oldu bi test yapayım dedim öyle ve sonuç böyle cikti inşallah normaldir 12. Gün de çıkan deger boyleydi

Inşallah benimkide artar adetime 1 gün var sen ne zaman yaptın testini ilk
Adetime 4 gün vardı. Ama aşılama idi yani ne zaman yumurtladigimi biliyordum. Şuanda sen bilmiyorsun sanırım yani adetime 1 gün var diyorsun ama belki de gec yumurtladigin için adetine 3-4 gün daha vardır. Allah bilir. Bu sayı çok düşük diye düşünme gerisi gelecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…