- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Canım ovulasyon testiyle 16. Gün yumurtladım 17. Gün akşam çatladı ertesi gün ilişki oldu galiba ben yanlış hesapladım dün hcg 23 du ve 11. Gün oluyor catladiktan sonrası önemli galiba carsamba gunu belli olur benim de insallah artarAdetime 4 gün vardı. Ama aşılama idi yani ne zaman yumurtladigimi biliyordum. Şuanda sen bilmiyorsun sanırım yani adetime 1 gün var diyorsun ama belki de gec yumurtladigin için adetine 3-4 gün daha vardır. Allah bilir. Bu sayı çok düşük diye düşünme gerisi gelecek insallah
Insallah devami gelir canim. Hayirlisi olsun tatlim. Daha da yapma test sabirla bekle guzel katlansin degerinCanım ben pko luyum bu ay ovulasyon testi yaptım ve ondan sonra belirtiler vardi ilk defa bu ay oldu bi test yapayım dedim öyle ve sonuç böyle cikti inşallah normaldir 12. Gün de çıkan deger boyleydi
Sağol canım çarşamba günü vermek istiyorum zaten canım beklemek istiyorum biraz inşallah yolundadır her seyInsallah devami gelir canim. Hayirlisi olsun tatlim. Daha da yapma test sabirla bekle guzel katlansin degerin
Insallah tatlimSağol canım çarşamba günü vermek istiyorum zaten canım beklemek istiyorum biraz inşallah yolundadır her sey
Ay çok mutlu oldum şimdi inşallah öyleyimdir o değil ben ilk kimyasal yaşadığımda adetin 3. Günü kan vermistim o da 23 çıkmıştı ondan korktum biraz
Sağol canım rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verirKorkma Allahin dedigi olur. :)
Sağol canım rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir
Canim uyku konusunda bende oyleyim dayanamiyorum ve acliga hic gelemiyorum elim ayagim titriyor simdiden .Merhaba kizlar ben 5 hafta 3 günlük hamileyim birşey sormak istiyorum çok çabuk yoruluyorum ve sürekli uykum geliyor birde ayakta yarim saatten fazla kalınca kasiklarimda hafif ağrı ve basınç hissediyorum ayaklarim agırmaya başlıyor sizlerde durum nasıl bazen çok mu nazliyim abartıyor musum gibi hissediyorum daha çok küçük diyorum ama durum böyle :)
Bende senin gibiyim iştahım hiç yok yemek yiyemiyorum suyu zorla içiyorum,mide bulantım yok ama dünya yemek yemiş gibiyimBende tam tersi hic yemek yemek istemiyorum zorla yiyorum :) Ins bebislerimizi sağlıkla kucağımiza alalım da korkuyorum birşey olacak diye su 3 ayı bi atlatsam rahat edecek içim biraz daha
Aynen canim benimde öyle mide bulantısı yok ama yemek istemiyorumBende senin gibiyim iştahım hiç yok yemek yiyemiyorum suyu zorla içiyorum,mide bulantım yok ama dünya yemek yemiş gibiyim
Inşallah sağlıklı bi bebisin olur canimNolurr çok çok dua edin benim için
Amin canmm bnmm inşşInşallah sağlıklı bi bebisin olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?