Yeni hamiş olanlar gelin konuşalım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy hadi inşş bnde yılbasnda testle öğrendm dünde kan testi werdm yarn tekrr baklck kaylnmşmı die heycndn ölcmm

Allahn izniyle inş bişicik olmas bende 2 ay önce kimyasal gebelk yaşadm bundanda korkyrm yine aynısı olrmu die yarn randewum war kalbm yerndn ckck gibi sanki nolck ne kalcak kafmda bisürü şey ama herşey olcana warır rabbm öncelkle sağlkla ilerlemesini nasp edsn snrada hayrlsyla sağlkla kucamıza almayı nasp edsn inşş

Birde benim bu sefer mide bulantıları çok erken başladı zaten öyle şüphelenip yaptım geçen sefer 17 gün gecikti daha yeni böyle testler silik çıkmaya başladı zaten bir hafta sonrasında da düşük yaptım çok acıllı bir süreçti benim için şimdi abdest alıp namaz kılıp dua etmek istiyorum diye rabbim hayırlısıyla bağışlasın diye

Ins sağlıkla kucağına alırsın bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim şimdi 6. Haftadayım henüz doktora gidemedim kendi doktoruma randevu alamadım bir türlü hrrsey yolunda gibi ama cok korkuyorum birşey olucak diye

Arkadaşlar merhaba öncelikle Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sormak istediğim rutin kan tahlillerinde Alt değeri yüksekliği yaşayan var mı? Benim en son 55 di. Çok yoğun olmasada kaşıntılarım var buna bağlı olabilir mi acaba ?

Aynen bende şuan gitmeyi düşünmüyorum gidip kalp atışını duymadan dönmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…