Ayyy ne güzlllkan değerine baktrrnmı canmMerhaba kızlar bende bugün ögrendim hamile oldugumu
Ayyy ne güzlllkan değerine baktrrnmı canm
Yok bir kızım var 2 yaşinda düşüklerle beraber 4. Gebelikİlk gebelikmi cannm
Ayy masallh rabbm sağlkla kucana almyı nasp edsn inşşYok bir kızım var 2 yaşinda düşüklerle beraber 4. Gebelik
Amin inşallah canım korkuyorum bunuda kaybetmekten 3 ay önce düşük yaptımAyy masallh rabbm sağlkla kucana almyı nasp edsn inşş
Hayırlı olsun canim sağlıkli olsun ınsMerhaba kızlar bende bugün ögrendim hamile oldugumu
Ayyy ne güzell yaaaHayırlı olsun canim sağlıkli olsun ıns
Sendemi testle öğrendnHayırlı olsun canim sağlıkli olsun ıns
Birde benim bu sefer mide bulantıları çok erken başladı zaten öyle şüphelenip yaptım geçen sefer 17 gün gecikti daha yeni böyle testler silik çıkmaya başladı zaten bir hafta sonrasında da düşük yaptım çok acıllı bir süreçti benim için şimdi abdest alıp namaz kılıp dua etmek istiyorum diye rabbim hayırlısıyla bağışlasın diyeAllahn izniyle inş bişicik olmas bende 2 ay önce kimyasal gebelk yaşadm bundanda korkyrm yine aynısı olrmu die yarn randewum war kalbm yerndn ckck gibi sanki nolck ne kalcak kafmda bisürü şey ama herşey olcana warır rabbm öncelkle sağlkla ilerlemesini nasp edsn snrada hayrlsyla sağlkla kucamıza almayı nasp edsn inşş
Amin inşallah hepimizinkiHayırlı olsun canim sağlıkli olsun ıns
Hayırlı olsun canim sağlıkla büyüsün ınsSelam arkadaslar bende yilbasindan 1 gun once ogrendim hamile oldugumu :))
Ins sağlıkla kucağına alırsın bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim şimdi 6. Haftadayım henüz doktora gidemedim kendi doktoruma randevu alamadım bir türlü hrrsey yolunda gibi ama cok korkuyorum birşey olucak diyeBirde benim bu sefer mide bulantıları çok erken başladı zaten öyle şüphelenip yaptım geçen sefer 17 gün gecikti daha yeni böyle testler silik çıkmaya başladı zaten bir hafta sonrasında da düşük yaptım çok acıllı bir süreçti benim için şimdi abdest alıp namaz kılıp dua etmek istiyorum diye rabbim hayırlısıyla bağışlasın diye
Hayırlı olsun canim sağlıkla büyüsün ıns
Aynen bende şuan gitmeyi düşünmüyorum gidip kalp atışını duymadan dönmek istemiyorumIns sağlıkla kucağına alırsın bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim şimdi 6. Haftadayım henüz doktora gidemedim kendi doktoruma randevu alamadım bir türlü hrrsey yolunda gibi ama cok korkuyorum birşey olucak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?